Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Prevaziđi uobičajeno, igraj izvanredno

Avgust 08, 2024

AMD

Prevaziđi uobičajeno, igraj izvanredno

AMD je predstavio AMD Ryzen™ 9000 seriju procesora

Sledeći nivo snage, sledeći nivo igranja

Razbijte svaku prepreku koja stoji između vas i pobede sa sirovom snagom i performansama AMD Ryzen™ 9000 serije procesora. Naša “Zen 5” tehnologija jezgra evoluira sa vašim potrebama, tako da možete previti velike stvari i danas i sutra. Sa do 16 jezgara i 32 niti, naša proverena platforma čini vaše mogućnosti za visokih performansi igranja neograničenim.

Ustanak počinje ovde

Pobunite se protiv nedovoljnih performansi. AMD Ryzen™ 9000 serija procesora vam daje snagu da dostignete sledeći nivo i pruži vam neverovatno iskustvo za igranje, strimovanje, kreiranje sadržaja i sve svetove koje želite da savladate. Sa funkcijama kao što je AMD EXPO™ tehnologija za overklokovanje memorije jednim dodirom, možete igrati sa ultra visokim performansama dostupnim na PC-u i težiti ka većoj slavi.

Pouzdana izdržljivost za vašu sledeću misiju

Budućnost igranja je vaša sa najmodernijim PC-jem koji može jačati zajedno sa vama. AMD Ryzen™ 9000 serija procesora je spremna za budućnost sa munjevitim brzinama DDR5 memorije i zapanjujućim propusnim opsegom PCIe® 5.0. Štaviše, samo sa AMD-om ste sigurni da godinama možete raditi nadogradnje i da tako možete maksimalno iskoristiti vašu AM5 platformu. Pripremite se, jer sa AMD Ryzen™ procesorima, očekuje vas neprestano pobeđivanje.

Spreman za AI, predodređen za veličinu

Ostvarite pun potencijal vašeg računara sa AMD Ryzen™ procesorima spremnim za AI. Ubrzajte svaki element vašeg sistema sa ugrađenim AI ubrzanjem i poboljšanim AI mogućnostima za produktivnost i kreiranje sadržaja. Želite da dodatno pojačate AI poboljšanja? Uparite AMD Ryzen™ 9000 seriju procesora sa Radeon™ RX 7000 serijom grafičkih kartica za ultimativne performanse.
 

ASBIS je ovlašćeni distributer AMD proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs.
 

Overklokovanje i/ili undervolting AMD procesora i memorije, uključujući, bez ograničenja, promenu frekvencija / multiplikatora ili tajminga / napona memorije, kako bi radili van AMD-ovih objavljenih specifikacija, poništava bilo koju važeću AMD garanciju na proizvod, čak i kada je omogućeno putem AMD hardvera i/ili softvera. Ovo takođe može poništiti garancije koje nude proizvođač sistema ili prodavac. Korisnici preuzimaju sve rizike i odgovornosti koje mogu proizaći iz overklokovanja / undervoltinga AMD procesora, uključujući, bez ograničenja, kvar ili oštećenje hardvera, smanjene performanse sistema i/ili gubitak podataka, korupciju ili ranjivost. GD-106.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, AMD Arrow logo, Radeon, Ryzen i njihove kombinacije su zaštitni znakovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc. Ostala imena proizvoda korišćena u ovoj publikaciji služe samo za identifikaciju i mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.