Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS proširuje svoj portfolio interaktivnih panela sa Multiboard Light serijom 5. generacije

Septembar 27, 2024

Prestigio Solutions

ASBIS proširuje svoj portfolio interaktivnih panela sa Multiboard Light serijom 5. generacije

Prestigio Solutions, brend kompanije ASBISC Enterprises Plc., predstavio je inovativnu Multiboard Light seriju interaktivnih panela 5. generacije (Gen 5), interaktivne panele dizajnirane da pruži visoke performanse karakteristike po pristupačnoj ceni. Ovaj rešenje sledeće generacije, namenjeno kako poslovnim subjektima tako i obrazovnim institucijama, sa ciljem da revolucioniše produktivnost i iskustva učenja.

Multiboard Light Gen 5serije koristi Androida 13, sa 8GB RAM-a i 64GB memorije, što omogućava besprekorno multitasking i visoke performanse. Ekran ima osvetljenost od 450 nita za najjasnije slike, a ugrađeni 16W subwoofer poboljšava zvuk, stvarajući impresivno okruženje za prezentacije, časove ili sastanke.

Multiboard light Gen 5 serije dolazi sa instaliranim softverom posebno prilagođenim za poslovnu i obrazovnu upotrebu. Poslovni korisnici dobijaju trajnu licencu za OfficeSuite Premium, koja omoguáva kreiranje i olakšava upravljanje dokumentima, kao i AquaMail Premium za efikasnu email komunikaciju direktno sa Multiboard-a



Mozaik Education softver, koji je instaliran na Multiboard Light serije Gen5,  je jako koristan za obrazovne institucije jer pruža pristup velikom broju digitalnim udžbenicima, preko 1.300 3D edukativnih scena i raznim igrama za razvoj veština, dizajniranim da unaprede iskustvo učenja.

Prestigio Solutions je posvećen tome da inovativne tehnologije učini dostupnim i pristupačnim na globalnom tržištu. Kontinuiranim proširivanjem svog vrhunskog portfolija hardvera i softvera, Prestigio Solutions nastoji da zadovolji sve potrebe koje se razvijaju kod preduzeća, vlada i obrazovnih institucija širom sveta!
 

Istražite Multiboard Light Gen 5 seriju  interaktivnih panela 

ASBIS je ovlašćeni distributer Prestigio Solutions proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ili pozovite +381603107702.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.