Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ubiquiti najavljuje novi Enterprise Fortress Gateway: Redefiniše mrežnu sigurnost i performanse

Jul 30, 2024

Ubiquiti

Ubiquiti najavljuje novi Enterprise Fortress Gateway: Redefiniše mrežnu sigurnost i performanse

ASBIS, distributer Ubiquiti-ja, vodećeg provajdera mrežne tehnologije, sa zadovoljstvom predstavlja Enterprise Fortress Gateway (EFG). Ovo sveobuhvatno rešenje za mrežnu sigurnost dizajnirano je da zadovolji dinamične zahteve poslovnih klijenata i data centara, pružajući neuporedivu sigurnost, pouzdanost i skalabilnost.

Preuzmite tehnički list

UniFi Enterprise Fortress Gateway.pdf

Napredni set funkcija vezanih za firewall sledeće generacije: EFG opremljen je naprednim funkcijama dizajniranim da pruže snažnu sigurnost i osiguraju visoku dostupnost mreže.

Aplikaciono-svestan firewall sa stanjem: EFG dolazi sa aplikaciono-svestanim firewall-om sa stanjem koji omogućava implementaciju robusnih sigurnosnih politika. Olakšava segmentaciju mreže, izolaciju uređaja i filtriranje aplikacija kroz pojednostavljene konfiguracije, uključujući VLAN izolaciju, izolaciju klijenata i blokiranje aplikacija.

Maksimalna dostupnost mreže: Sa multi-WAN balansiranjem opterećenja, hot-swappable napajanjima i podrškom za Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), EFG garantuje maksimalno vreme rada i dostupnost mreže. Pored toga, slaganje dva rack-mount Cloud Gateway-a u Shadow Mode stvara “hot spare” postavku, osiguravajući neprekidnu povezanost čak i ako jedan gateway zakaže.

Sveobuhvatna analitika i logovanje: EFG je opremljen UniFi softverom za upravljanje, pružajući detaljnu analitiku i logovanje za sav mrežni saobraćaj, uključujući šifrovani saobraćaj sa SSL inspekcijom. Podržava sveobuhvatno logovanje i izvoz klijentskih konekcija, sigurnosnih detekcija, promena konfiguracije, prijava administratora i drugih kritičnih mrežnih događaja.

Zaštita od pretnji nultog dana: EFG dolazi sa opsežnom bazom podataka o potpisima pretnji, podrškom za anti-botnet, filtriranjem štetnih IP adresa i zaštitom od malvera, pružajući robusnu odbranu protiv najnovijih pretnji.

Sigurna povezivost više lokacija i SD-WAN: Pojednostavite uspostavljanje VPN-ova između lokacija i deljenje podmreža između više UniFi implementacija bez muke oko konfiguracije naprednih postavki ili deljenja privatnih ključeva, poboljšavajući povezanost i upravljanje mrežom.

Visoke performanse: EFG podržava preko 5.000 simultanih klijenata, upravlja sa 500+ UniFi AP-ova i switch-eva, i pruža 12.5 Gbps rutiranje sa IDS/IPS, osiguravajući neuporedive performanse za zahtevna mrežna okruženja.

‘Uzbuđeni smo što uključujemo dugo očekivani Enterprise Fortress Gateway Ubiquiti-ja u naš Networking portfolio, demonstrirajući našu posvećenost pružanju najnovije tehnologije tržištima koja opslužujemo. Dodavanje EFG-a omogućava nam da ponudimo pouzdano, visokoperformansno rešenje za rešavanje naprednih mrežnih zahteva naših poslovnih klijenata i data centara’, rekao je Vadem Ilyasov, menadžer za razvoj poslovanja u ASBIS-u.


ASBIS je ovlašćeni distributer Ubiquity proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.




 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.