Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ubiquiti donosi novu eru povezivanja sa UniFi Wi-Fi 7 access point-ima

Jun 21, 2024

Ubiquiti

Ubiquiti donosi novu eru povezivanja sa UniFi Wi-Fi 7 access point-ima

Ubiquiti, globalni lider u oblasti mrežnih tehnologija, predstavio je tri nova access point-a (AP) serije UniFi 7. U7 Pro Max, U7 Pro Wall i U7 Outdoor – su najmoderniji AP-i koji postavljaju nove standarde konektivnosti i performansi,odgovarajući na izazove raznovrsnih okruženja i različitih primena.

Pro Max: Neuporedive performanse i analiza spektra u realnom vremenu

U7 Pro Max je osmopojasni Wi-Fi 7 AP, sa 4x4 MIMO 5 GHz tehnologijom koja omogućava veći domet i superiorno povezivanje.Ono što izdvaja U7 Pro Max je njegov posebni spektralni endžin sposoban za neprekidno prihvatanje paketa i spektra u pozadini. Ovaj moćni endžin analizira spektar u realnom vremenu, a sposobnosti kontinuiranog hvatanja paketa NEXT AI obećavaju pomeranje granice nadzora i upravljanja mrežom u budućnosti.

Ključne karkteristike

  • 8-tokova WiFi 7
  • Tri frekvencije 2.4 / 5 / 6 GHz
  • Namenski endžin za analizu spektra
  • Pokriva do 160 m² (1,750 ft²)
  • 500+ povezanih uređaja

U7 Pro Wall: Inovativan dizajn za jednostavnu integraciju

Predstavljamo prvi model serije uređaja sa novim dizajnom za montiranje na zid. UniFi 7 Pro Wall nudi šestopojasnu Wi-Fi 7 tehnologiju u kombinaciji sa antenom izvanrednih perforamansi. Ovaj AP predstavlja odličnu alternativu modelima koji se obično montiraju na plafon, a dizajniran je za neprimetno postavljanje u bilo koje okruženje. U7 Pro Wall se može montirati na bilo kojoj visini, ugraditi u zid, pa čak i ofarbati tako da se slaže uklopi u okolinu, što ga čini idelanom opcijom za raznorazne instalacije.

Ključne karakterisitke

  • 6-tokova WiFi 7
  • Tri frekvencija 2.4 / 5 / 6 GHz
  • Pokriva do 140 m² (1500 0 ft²)
  • 300+ povezanih uređaja

U7 Outdoor: Robustan dizajn za optimalne performanse na otvorenom

U7 Outdoor je prvi Ubiquitijev uređaj Wi-Fi 7 tehnologije za upotrebu na otvorenom. Sa robustnim industrijskim dizajnom i integrisanom usmerenom super antenom ovaj AP pruža izuzetno pokrivanje i performanse na otvorenom. Pored toga, U7 Outdoor dolazi sa opcionim omni antenama koje se mogu aktivirati putem softvera za uravnoteženije pokrivanje, čineći ga prilagodljivim različitim spoljnim okruženjima i zahtevima

Ključne karakteristike

  • Veliki domet
  • Softverski podesiva širina snopa antene
  • Vodootporan (otporan na spoljašne uslove)
  • 200+ povezanih uređaja

Ovi uređaji potvrđuju posveženos kompanije Ubiquiti inovacijama i kvalitetu, dok korisnicima nude neuporedive performanse i fleksibilnost najboljeg WiFi 7 doživljaja.

ASBIS je ovlašćeni distributer Ubiquiti proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.