Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Posao u ASBISU

Postanite i Vi deo pobedničkog tima!

ASBIS je jedan od najvećih distributera računarskih komponenti i opreme na brzorastućim tržištima Evrope, Srednjeg Istoka i Severne Afrike. Kompanija u privatnom vlasništvu i sedištem na Kipru, osnovana je 1990. godine kao proizvođač komponenti za industriju tvrdih diskova i danas ima 38 firmi u 26 država. Sa više od 15.000 proizvoda u protfoliju i ostvarenim prometom u 2004. godini od 775 miliona USD, ova kompanija pokazuje značaj svoje uloge u globalnom distributivnom lancu. ASBIS spada medju najdinamičnije evropske kompanije i opslužuje preko 12500 kupaca putem 4 distributivna centra i 33 lokalna skladišta.  ASBIS je postao najveći distributer Intel, Seagate, Toshiba, AMD, Hitachi, Canyon proizvoda u Istočnoj Evropi i državama bivšeg SSSR-a.

Asbis Srbija je autorizovani uvoznik i distributer sledećih proizvođača: Intel, Toshiba, Dell, AMD, Seagate, Western Digital, Canyon, Prestigio, Kingston, Samsung, Hitachi itd. Osnovni ciljevi su promovisati napredne informacione tehnologije i ponuditi optimalan izbor prodavčima, sastavljačima i sistem integratorima.

ASBIS Enterprises je jedna od vodečih evropskih IT distributivnih kompanija.

Tokom 2016. godine nije planirano otvaranje novih radnih mesta, ali ukoliko ste zainteresovani za ovu oblast, spremni na timski rad, preduzimljivi i voljni da učite, svoj CV možete poslati na asbis@asbis.rs, a mi ćemo ga uzeti u razmatranje kada budemo planirali nova radna mesta. 

ASBIS Srbija

Cara Dušana 205a 
11080 Zemun
tel.  011/310 7700
fax. 011/310 7710