Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
Oktobar 27, 2017
Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Avgust 21, 2017
ASBIS je postao zvanični distributer INFINIDAT rešenja na tržištima: Rusije, ...
Važan ugovor o distribuciji između kompanija ASBIS i GLOBO

Novembar 14, 2012

GLOBO, ugovor o distribuciji

Važan ugovor o distribuciji između kompanija ASBIS i GLOBO

ASBIS je postao ovlašćeni distributer GO!Enterprise Server proizvodnog programa

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASBIS), jedan od vodećih distributera IT proizvoda na tržištu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike, danas je objavio potpisivanje ugovora o distribuciji sa GLOBO (LSE-AIM:GBO), međunarodnim vendorom S.a.a.S i mobilnih rešenja.

Globo je vodeći S.a.a.S vendor posvećen mobilnosti potrošača i preduzeća. Njegove mobilne aplikacije namenjene potrošačima CitronGO! i GO!Social bili su osnovni pokretači rasta prometa na međunarodnom nivou, sa fokusom na ‘non smartphone’ vlasnike i sada se nudi u 18 zemalja, preko MNO i VAS provajdera . GO!Enterprise Server je osnova međunarodne strategije kompanije Globo, koja je od komercijalnog lansiranja stvorila veliko interesovanje potencijalnih partnera i krajnjih korisnika širom sveta. Obezbeđuje moćna, bezbedna i troškovno efikasna rešenja za mobilisanje svih poslovnih operacija i izradu aplikacija koje mogu raditi na bilo kom mobilnom uređaju. Pored toga, zadovoljava potrebe sigurne elektronske pošte i mobilni pristup poslovnim aplikacijama kao što je CRM i ERP, kao i implementaciju širom industrije za internu i eksternu upotrebu (B2E, B2B, B2C, G2C).
 
 Statusom ovlašćenog distributera, ASBIS grupa je prepoznata od strane kompanije GLOBO kao strateški distributer mobilnih rešenja za preduzeća GO!Enterprise Office i GO!Enterprise Mobilizer u 39 zemalja EMEA regiona.
 
 Pored toga, konkretan ugovor ukljućuje sledeće strateške inicijative;

  •  Zadovoljenje internih potreba ASBIS kompanije za mobilnim rešenjima instalacijom GO!Enterprise servera u različitim zemljama u kojima ASBIS posluje. 
  • Razvoj In house poslovnih aplikacija i komercijalizacija preko internih timova za razvoj baziranih na GO!Development Studio. 
  • Pretvaranje posebnih Prestigio tableta i mobilnih uređaja u Poslovne uređaje sa poslovnim nivoom bezbednosti podataka, kodiranim i kompresovanim bežičnim mail-ovima, pristup fajlovima i folderima i drugim “out of the box” poslovnim aplikacijama, sve preko ugrađenog GO!Enterprise klijenta.

GLOBO CEO Costis Papadimitrakopoulos, je prokomentarisao: “Zadovoljstvo nam je da imenujemo ASBIS kao ovlašćenog distributera, jer ovo partnerstvo unapređuje našu strategiju razvoja i nastavlja razvoj našeg internacionalnog poslovanja na tržištima gde ASBIS posluje. Ovaj ugovor će značajno unaprediti razvoj novih poslovnih aplikacija . Isto tako će zanačajno proširiti internacionalnu uslugu kompanije Globo i ubrzati profitabilno širenje naših mobilnih rešenja za preduzeća.

Marek Horyl, COO u ASBISC Enterprises plc je dodao: “Ovaj ugovor će omogućiti kompaniji ASBIS bolje zadovoljenje specifičnih poslovnih potreba naših partnera na tržištima na kojima poslujemo. Globo je već postigao snažan zamah u industriji mobilnih rešenja za preduzeća, a mi smo zadovoljni što možemo da udružimo snage sa vodećim internacionalnim partnerima kao što je GLOBO.

GLOBO
GLOBO PLC (LSE-AIM:GBO), je međunarodni lider i tehnološki inovator koji isporučuje mobilni, telecom i e-business softver i usluge. Globo je pozicioniran kao lider na ICT tržištu, koji nudi širok spektar proizvoda i usluga. Grupa posluje na internacionalnom nivou preko svojih kancelarija u US, UK, Evropi, Srednjem Istoku i Jugoistočnoj Aziji. Više informacija potražite na internet stranici www.globoplc.com

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je za distribuciju IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje kancelarije u 29 zemalja, ima više od 1,240 zaposlenih i 26,000 aktivnih kupaca u 85 zemalja širom sveta. Promet kompanije dostigao je 1,48 milijardi dolara u 2011. Za više informacija posetite internet stranicu kompanije www.asbis.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.