Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA Notebook računara u istočnoj Evropi

Maj 22, 2007

ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA Notebook računara u istočnoj Evropi

ASBIS je objavio da proširuje distributivni ugovor sa kompanijom Toshiba Europe GmbH uključujući Ukrajinu čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.

Limassol (Kipar), 22. maj 2007.– ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), vodeći distributer kompjuterskih komponenata u EMEA regionu, danas je najavio proširenje distributivnog ugovora sa kompanijom Toshiba Europe GmbH, uključenjem Ukrajine čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.

Ovo proširenje dopunjuje postojeći autorizovani distributerski ugovor između ASBIS-a i Toshibe, koji pokriva 15 zemalja u EMEA regionu - Rusija, Kazahstan, Belorusija, Češka Republika, Slovačka, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija, Libija, Jemen i Irak.

Toshiba Corporation Headquarters “Tokom prošle godine, Toshiba je primetila porast tražnje za njenim mobilnim proizvodima na rastućim tržištima istočne Evrope, što predstavlja dobar poslovni osećaj za nas da poboljšamo naše tržišno prisustvo u tom regionu ,” rekao je Pieter Ickx, generalni menadžer rastućih tržišta EMEA regiona za Toshibu. “ASBIS poseduje dobro razvijenu bazu kupaca koja pruža nove mogućnosti za Toshibu u ovim brzorastućim tržištima, a uključenje Ukrajine predstavlja prirodan rast naših postojećih odnosa u EMEA regionu.”

“Ukrajinu smatramo drugim najznačajnijim tržištem u CIS regionu posle Rusije. Proteklih godina, ovo tržište je pokazivalo brži rast od zemalja u okruženju ,” rekao je Igor Snytko, regionalni generalni menadžer, CIS i Baltika u kompaniji   Toshiba Europe GmbH. “Zbog toga je vrlo važno za nas da poslujemo ovde sa lojalnim i efikasnim partnerima koji imaju slične ciljeve i pristupe. Proteklih godina uspeli smo da razvijemo prodaju u ovim zemljama, i nadamo se da ćemo ugovorom sa tako ozbiljnim distributerom kao što je ASBIS Ukrajina omogućiti dalje širenje i rast na ukrajinskom tržištu, i doprineti zadovoljenju tražnje za mobilnim kompjuterima vrhunskog kvaliteta.”

Toshiba Qosmio NotebookU skladu sa ugovorom ASBIS Ukrajina, koja ima razvijenu distributivnu mrežu širom zemlje, je već krenula aktivnu promociju kompletnog asortimana Toshiba mobilnih računara, i spremna je da krene sa ponudom svih sertifikovanih serija Toshiba notebook računara  – Satellite, Qosmio, Tecra i Portégé – zadovoljavaju očekivanja kako kućnih tako i korporativnih korisnika.

Laurent Journoud, ASBIS izvršni potpredsednik za prodaju i marketing rekao je, “Proširenje distribucije Toshiba proizvoda na tržištu Ukrajine omogućuje nam da upotpunimo svoju mobilnu ponudu sa vodećim notebook računarima koji zadovoljavaju najraznovrsnije potrebe korisnika. Toshibin proizvodni miks je odličan, a njihova marketinška strategija brilijantna. ASBIS namerava da unapredi prisustvo Toshiba notebook računara i pomogne u povećanju tržišnog učešća u ovom regionu. Mi smo uvereni da će saradnja sa Toshibom biti izuzetno korisna za vendora, za nas a pre svega za potroščće Ukrajine. ”. 
 

O kompaniji Toshiba

Toshiba je jedan od vodecih proizvodaca notebook racunara. Sa sedistem u Neuss-u u Nemackoj, Toshiba Europe GmbH je filijala u potpunom vlasnistvu Toshiba korporacije koja je osma po velicini kompanija u svetu po proizvodnji kompjutera i elektronike.

Toshiba korporacija je lider u sferi informacionih i komunikacionih sistema, elektronskih komponenata, potrosackih proizvoda i sistema napajanja. Integracija ovih sirokih mogucnosti osigurava poziciju kompanije kao inovatora naprednih komponenata, proizvoda i sistema. Toshiba ima vise od 172.000 zaposlenih sirom Sveta i godisnji promet od preko 52 milijarde dolara. (2006).

O kompaniji ASBIS

Kompanija ASBISc Enterprises PLC (ASBIS), je specijalizovana kompanija za IT distribuciju proizvoda svetskih proizvodaca medu kojima su: Intel, AMD, Hitachi, Seagate, i Samsung. Pored toga, ASBIS poseduje i liniju sopstvenih proizvodnih brendova, Prestigio (ravni panel display proizvodi i LCD tehnologije) i Canyon (elektronske potrpsacke periferije i oprema). ASBIS posluje putem cetiri glavna distributivna centra koja obezbeduju proizvode za interno poslovanje zemalja sirom trzista EMEA regiona. Centralizovana nabavka, online B2B platforma, internacionalno iskustvo korporativnog menadzmenta i znanje lokalnih timova u zemljama istocne Evrope, omogucilo je kompaniji ASBIS da dostigne glavnu poziciju u ovom regionu kao i brz i efikasan prodor na EMEA trzista. ASBIS je sada jedan od vodecih distributera IT komponenata i jedina kompanija koja je u stanju da distribuciju obavlja u vecini zemalja istocne Evrope.Imajuci u vidu velicinu njenih operacija ASBIS je u mogucnosti da obezbedi vrednost za sve svoje korisnike uz povecanje njihove konkurentske sposobnosti. ASBIS ima vise od 700 zaposlenih, preko 16.000 klijenata i godisnji promet od rekordnih milijardu dolara (2006).

www.asbis.com


 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.