Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA Notebook računara u istočnoj Evropi

Maj 22, 2007

ASBIS proširuje distribuciju TOSHIBA Notebook računara u istočnoj Evropi

ASBIS je objavio da proširuje distributivni ugovor sa kompanijom Toshiba Europe GmbH uključujući Ukrajinu čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.

Limassol (Kipar), 22. maj 2007.– ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), vodeći distributer kompjuterskih komponenata u EMEA regionu, danas je najavio proširenje distributivnog ugovora sa kompanijom Toshiba Europe GmbH, uključenjem Ukrajine čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.

Ovo proširenje dopunjuje postojeći autorizovani distributerski ugovor između ASBIS-a i Toshibe, koji pokriva 15 zemalja u EMEA regionu - Rusija, Kazahstan, Belorusija, Češka Republika, Slovačka, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija, Libija, Jemen i Irak.

Toshiba Corporation Headquarters “Tokom prošle godine, Toshiba je primetila porast tražnje za njenim mobilnim proizvodima na rastućim tržištima istočne Evrope, što predstavlja dobar poslovni osećaj za nas da poboljšamo naše tržišno prisustvo u tom regionu ,” rekao je Pieter Ickx, generalni menadžer rastućih tržišta EMEA regiona za Toshibu. “ASBIS poseduje dobro razvijenu bazu kupaca koja pruža nove mogućnosti za Toshibu u ovim brzorastućim tržištima, a uključenje Ukrajine predstavlja prirodan rast naših postojećih odnosa u EMEA regionu.”

“Ukrajinu smatramo drugim najznačajnijim tržištem u CIS regionu posle Rusije. Proteklih godina, ovo tržište je pokazivalo brži rast od zemalja u okruženju ,” rekao je Igor Snytko, regionalni generalni menadžer, CIS i Baltika u kompaniji   Toshiba Europe GmbH. “Zbog toga je vrlo važno za nas da poslujemo ovde sa lojalnim i efikasnim partnerima koji imaju slične ciljeve i pristupe. Proteklih godina uspeli smo da razvijemo prodaju u ovim zemljama, i nadamo se da ćemo ugovorom sa tako ozbiljnim distributerom kao što je ASBIS Ukrajina omogućiti dalje širenje i rast na ukrajinskom tržištu, i doprineti zadovoljenju tražnje za mobilnim kompjuterima vrhunskog kvaliteta.”

Toshiba Qosmio NotebookU skladu sa ugovorom ASBIS Ukrajina, koja ima razvijenu distributivnu mrežu širom zemlje, je već krenula aktivnu promociju kompletnog asortimana Toshiba mobilnih računara, i spremna je da krene sa ponudom svih sertifikovanih serija Toshiba notebook računara  – Satellite, Qosmio, Tecra i Portégé – zadovoljavaju očekivanja kako kućnih tako i korporativnih korisnika.

Laurent Journoud, ASBIS izvršni potpredsednik za prodaju i marketing rekao je, “Proširenje distribucije Toshiba proizvoda na tržištu Ukrajine omogućuje nam da upotpunimo svoju mobilnu ponudu sa vodećim notebook računarima koji zadovoljavaju najraznovrsnije potrebe korisnika. Toshibin proizvodni miks je odličan, a njihova marketinška strategija brilijantna. ASBIS namerava da unapredi prisustvo Toshiba notebook računara i pomogne u povećanju tržišnog učešća u ovom regionu. Mi smo uvereni da će saradnja sa Toshibom biti izuzetno korisna za vendora, za nas a pre svega za potroščće Ukrajine. ”.

O kompaniji Toshiba

Toshiba je jedan od vodecih proizvodaca notebook racunara. Sa sedistem u Neuss-u u Nemackoj, Toshiba Europe GmbH je filijala u potpunom vlasnistvu Toshiba korporacije koja je osma po velicini kompanija u svetu po proizvodnji kompjutera i elektronike.

Toshiba korporacija je lider u sferi informacionih i komunikacionih sistema, elektronskih komponenata, potrosackih proizvoda i sistema napajanja. Integracija ovih sirokih mogucnosti osigurava poziciju kompanije kao inovatora naprednih komponenata, proizvoda i sistema. Toshiba ima vise od 172.000 zaposlenih sirom Sveta i godisnji promet od preko 52 milijarde dolara. (2006).

O kompaniji ASBIS

Kompanija ASBISc Enterprises PLC (ASBIS), je specijalizovana kompanija za IT distribuciju proizvoda svetskih proizvodaca medu kojima su: Intel, AMD, Hitachi, Seagate, i Samsung. Pored toga, ASBIS poseduje i liniju sopstvenih proizvodnih brendova, Prestigio (ravni panel display proizvodi i LCD tehnologije) i Canyon (elektronske potrpsacke periferije i oprema). ASBIS posluje putem cetiri glavna distributivna centra koja obezbeduju proizvode za interno poslovanje zemalja sirom trzista EMEA regiona. Centralizovana nabavka, online B2B platforma, internacionalno iskustvo korporativnog menadzmenta i znanje lokalnih timova u zemljama istocne Evrope, omogucilo je kompaniji ASBIS da dostigne glavnu poziciju u ovom regionu kao i brz i efikasan prodor na EMEA trzista. ASBIS je sada jedan od vodecih distributera IT komponenata i jedina kompanija koja je u stanju da distribuciju obavlja u vecini zemalja istocne Evrope.Imajuci u vidu velicinu njenih operacija ASBIS je u mogucnosti da obezbedi vrednost za sve svoje korisnike uz povecanje njihove konkurentske sposobnosti. ASBIS ima vise od 700 zaposlenih, preko 16.000 klijenata i godisnji promet od rekordnih milijardu dolara (2006).

www.asbis.com