Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
April 04, 2019
Razvijajući se na liderstvu Intel® Xeon® platforme više od 20 godina, Intel ...
ASBIS najavljuje učestvovanje na ovogodišnjem CloudFest-u 2018, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj od 10.03. – 16.03.2018

Februar 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global hosting-a, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj.

Šta je CloudFest?

CloudFest 2018 je uzbudljiv festival namenjen osobama koje se profesionalno bave cloud-om i hostingom, na kome će posetioci imati priliku da čuju mnoga predavanja, da prisustvuju zanimljivim i atraktivnim sesijama i imaće priliku da stvore mrežu novih poslovnih kontakata kroz druženja tokom festivala.

Kako da nas nađete na CloudFestu?

Smatramo da je važno da se sretnemo, razmenimo informacije o poslu, novim tehnologijama, nađemo mogućnosti za zajedničku saradnju i uspešno pomognemo jedni drugima.

Nađite nas na štandu #R21! Takođe možete nam najaviti dan i vreme dolaska koje vama odgovara, kao i broj osoba koje bi došle iz vaše kompanije i poslati nam zahtev na email vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Kako ste naš cenjeni partner, želeli bi da imate pristup velikom broju stručnjaka u industriji i da čujete o poslednjim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. CloudFest je festival koji traje celu nedelju i ispunjen je prezentacijama za cloud i internet lidere i nudi inspirativna predavanja, kao i druženja namenjena stvaranju poslovnih poznanstava

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da propustite CloudFest 2018 – svetski najveći cloud i internet festival na svetu!

Besplatna propusnica uključuje:

• Pristup najnovijim tehnologijama na Cloud festivalu i sajmu

• Ulaz na sva predavanja i prezentacije

• Celodnevna ketering usluga – uključujući ručak i pauze za kafu

• Prisustvo na premium večernjim druženjima;

Registrujte se odmah i dobićete vašu besplatnu propusnicu za CloudFest 2018!

Vidimo se na CloudFest-u 2018! ASBIS-ov štand je pod brojem #21