Maj 16, 2018
Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji ...
April 24, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
April 19, 2018
AMD
Otkrite 2. generaciju AMD Ryzen procesora i osetite još bolje performanse. ...
April 10, 2018
Nova verzija Adobe Premiere Pro CC softverskog paketa za video editing donosi ...
April 09, 2018
Nova linija mobilnih racunara sa visokim performansma je otkrivena, moćni Intel ...
April 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT je predstavio svoj najnoviji portfolio proizvoda: ...
Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
ASBIS najavljuje učestvovanje na ovogodišnjem CloudFest-u 2018, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj od 10.03. – 16.03.2018

Februar 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global hosting-a, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj.

Šta je CloudFest?

CloudFest 2018 je uzbudljiv festival namenjen osobama koje se profesionalno bave cloud-om i hostingom, na kome će posetioci imati priliku da čuju mnoga predavanja, da prisustvuju zanimljivim i atraktivnim sesijama i imaće priliku da stvore mrežu novih poslovnih kontakata kroz druženja tokom festivala.

Kako da nas nađete na CloudFestu?

Smatramo da je važno da se sretnemo, razmenimo informacije o poslu, novim tehnologijama, nađemo mogućnosti za zajedničku saradnju i uspešno pomognemo jedni drugima.

Nađite nas na štandu #R21! Takođe možete nam najaviti dan i vreme dolaska koje vama odgovara, kao i broj osoba koje bi došle iz vaše kompanije i poslati nam zahtev na email vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Kako ste naš cenjeni partner, želeli bi da imate pristup velikom broju stručnjaka u industriji i da čujete o poslednjim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. CloudFest je festival koji traje celu nedelju i ispunjen je prezentacijama za cloud i internet lidere i nudi inspirativna predavanja, kao i druženja namenjena stvaranju poslovnih poznanstava

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da propustite CloudFest 2018 – svetski najveći cloud i internet festival na svetu!

Besplatna propusnica uključuje:

• Pristup najnovijim tehnologijama na Cloud festivalu i sajmu

• Ulaz na sva predavanja i prezentacije

• Celodnevna ketering usluga – uključujući ručak i pauze za kafu

• Prisustvo na premium večernjim druženjima;

Registrujte se odmah i dobićete vašu besplatnu propusnicu za CloudFest 2018!

Vidimo se na CloudFest-u 2018! ASBIS-ov štand je pod brojem #21