Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 13, 2019
Intel je zvanično lansirao 11 novih, visoko integrisanih Intel® Core™ procesora ...
Avgust 09, 2019
Intel je najavio da će njihova porodica Intel® Xeon® skalabilnih procesora ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Projektovana je da inspiriše i osnaži igrače, strimere i dizajnere. AMD Ryzen™ ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Jun 12, 2019
Radeon ™ RX porodica grafičkih kartica predstavlja seriju proizvoda zasnovanu ...
Jun 04, 2019
AMD predstavlja liderske proizvode sledeće generacije na Computex 2019.
ASBIS najavljuje učestvovanje na ovogodišnjem CloudFest-u 2018, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj od 10.03. – 16.03.2018

Februar 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global hosting-a, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj.

Šta je CloudFest?

CloudFest 2018 je uzbudljiv festival namenjen osobama koje se profesionalno bave cloud-om i hostingom, na kome će posetioci imati priliku da čuju mnoga predavanja, da prisustvuju zanimljivim i atraktivnim sesijama i imaće priliku da stvore mrežu novih poslovnih kontakata kroz druženja tokom festivala.

Kako da nas nađete na CloudFestu?

Smatramo da je važno da se sretnemo, razmenimo informacije o poslu, novim tehnologijama, nađemo mogućnosti za zajedničku saradnju i uspešno pomognemo jedni drugima.

Nađite nas na štandu #R21! Takođe možete nam najaviti dan i vreme dolaska koje vama odgovara, kao i broj osoba koje bi došle iz vaše kompanije i poslati nam zahtev na email vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Kako ste naš cenjeni partner, želeli bi da imate pristup velikom broju stručnjaka u industriji i da čujete o poslednjim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. CloudFest je festival koji traje celu nedelju i ispunjen je prezentacijama za cloud i internet lidere i nudi inspirativna predavanja, kao i druženja namenjena stvaranju poslovnih poznanstava

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da propustite CloudFest 2018 – svetski najveći cloud i internet festival na svetu!

Besplatna propusnica uključuje:

• Pristup najnovijim tehnologijama na Cloud festivalu i sajmu

• Ulaz na sva predavanja i prezentacije

• Celodnevna ketering usluga – uključujući ručak i pauze za kafu

• Prisustvo na premium večernjim druženjima;

Registrujte se odmah i dobićete vašu besplatnu propusnicu za CloudFest 2018!

Vidimo se na CloudFest-u 2018! ASBIS-ov štand je pod brojem #21