Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
Januar 15, 2019
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - 16. Januar 2019., Limassol, Kipar
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 20, 2018
Western Digital je integrisao brend Tegile počev od ovog meseca, i sada je isti ...
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
ASBIS najavljuje učestvovanje na ovogodišnjem CloudFest-u 2018, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj od 10.03. – 16.03.2018

Februar 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global hosting-a, koji se održava u Rust-u u Nemačkoj.

Šta je CloudFest?

CloudFest 2018 je uzbudljiv festival namenjen osobama koje se profesionalno bave cloud-om i hostingom, na kome će posetioci imati priliku da čuju mnoga predavanja, da prisustvuju zanimljivim i atraktivnim sesijama i imaće priliku da stvore mrežu novih poslovnih kontakata kroz druženja tokom festivala.

Kako da nas nađete na CloudFestu?

Smatramo da je važno da se sretnemo, razmenimo informacije o poslu, novim tehnologijama, nađemo mogućnosti za zajedničku saradnju i uspešno pomognemo jedni drugima.

Nađite nas na štandu #R21! Takođe možete nam najaviti dan i vreme dolaska koje vama odgovara, kao i broj osoba koje bi došle iz vaše kompanije i poslati nam zahtev na email vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Kako ste naš cenjeni partner, želeli bi da imate pristup velikom broju stručnjaka u industriji i da čujete o poslednjim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. CloudFest je festival koji traje celu nedelju i ispunjen je prezentacijama za cloud i internet lidere i nudi inspirativna predavanja, kao i druženja namenjena stvaranju poslovnih poznanstava

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da propustite CloudFest 2018 – svetski najveći cloud i internet festival na svetu!

Besplatna propusnica uključuje:

• Pristup najnovijim tehnologijama na Cloud festivalu i sajmu

• Ulaz na sva predavanja i prezentacije

• Celodnevna ketering usluga – uključujući ručak i pauze za kafu

• Prisustvo na premium večernjim druženjima;

Registrujte se odmah i dobićete vašu besplatnu propusnicu za CloudFest 2018!

Vidimo se na CloudFest-u 2018! ASBIS-ov štand je pod brojem #21