Mart 19, 2019
Seagate obezbeđuje pouzdana rešenja za skladištenje u svim segmentima gde ...
Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
Januar 15, 2019
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - 16. Januar 2019., Limassol, Kipar
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 20, 2018
Western Digital je integrisao brend Tegile počev od ovog meseca, i sada je isti ...
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
ASBIS će učestvovati na CloudFest-u koji se održava od 26.-28. marta u Rust-u, Nemačka

Februar 05, 2019

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet Infrastrukture!

Šta je CloudFest?

CloudFest 2019 je najbolje mesto za stručnjake upoznavanje, povezivanje i istraživanje mogućnosti za partnere. Ona nudi asortiman izuzetnih prezentacija, esencijalnih radionica i zabavnih prilika za umrežavanje. U 2019, ćete imati priliku da upoznate slavne osobe, novinare, influensere i stručnjake iz celog sveta u oblastima kao što su tehnologija, državne institucije, mediji i šire. Oni dolaze da prenesu iskustva. tehnologije i demokratsku mrežu koja CloudFest čini jednim od najboljih tehnoloških događaja. Među najavljenim govornicima CloudFest-a, nalaze se izumitelj Apache Webserver-a Brian Behlendorf, stručnjak za kibernetički kriminal Tatiana Tropina, glavni tehnološki direktor Microsoft Azure, Mark Russinovich.

Kako da nas nađete?

Smatramo da je važno okupiti se, razmeniti informacije o biznisu, tehnologijama, pronaći mogućnosti za saradnju i uzajamno se pomoći kako bi svi zajedno došli do uspeha..

Upoznajte nas na štandu G11!

Možete takođe navesti datum i vreme koje će vam odgovarati za sastanak na štandu, kao i broj učesnika iz vaše kompanije u zahtevu i poslati ga na vad@asbis.com

Kako da dođete do CloudFest-a?

Kao naš cenjeni partner, želimo da imate pristup širokom spektru stručnjaka u industriji i naučite o najnovijim tehnologijama i poslovnim mogućnostima.

Uz naše besplatne karte, nema razloga da propustite CloudFest 2019 - najveći svetski festival oblaka i interneta na svetu! Pridružite se i iskoristite sledeće privlačne mogućnosti:

• Ulaz na main.FORUM, breakout.SESSIONs i cloud.FAIR
  • Ketering, uklj.. ručak i pauze za kafu
  • Pristup top-level social skupovima: Come2Gather, ConneXion Party i Havana Night
  • Torba za događaje sa CloudFest dokumentacijom
  • Besplatan prevoz od Offenburg-a do Rust-a i od Rust-a do Offenburg-a