Jun 25, 2018
Jun 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na današnjim data centrima sve sa ciljem osnaživanja ...
Jun 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Jun 03, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
Maj 16, 2018
Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji ...
April 24, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
April 19, 2018
AMD
Otkrite 2. generaciju AMD Ryzen procesora i osetite još bolje performanse. ...
April 10, 2018
Nova verzija Adobe Premiere Pro CC softverskog paketa za video editing donosi ...
April 09, 2018
Nova linija mobilnih racunara sa visokim performansama je otkrivena, moćni ...
ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology  proizvoda

Februar 15, 2012

Griffin, ugovor o distribuciji

ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology proizvoda

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Griffin asortimana proizvoda u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

10. februar 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, objavio je početak saradnje sa kompanijom Griffin Technology, jednom od vodećih kompanija u svetu u kreiranju opreme za dom, mobilnih i ličnih tehnologija. ASBIS je sada ovlašćen za distribuciju Griffin asortimana u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

“Griffin asortiman proizvoda za laptop računare, iphone, iPad, smart telefone i tablet računare, elektronske čitače knjiga, upotpunjuje naš trenutni asortiman ”, objašnjava Lefkios Theodosiou, Business Development Manager u kompaniji ASBIS. “Ovo je mogućnost da unapredimo ponudu partnerima u ASBIS kanalu distribucije, ali istovremeno i da zadovoljimo tržnju za inovativnim proizvodima.”

Griffin nudi korisna i zanimljiva rešenja za digitalnu zabavu kao što je popularna porodica iTrip FM transmitera, revolucionarni Evolve Wireless zvučni sistemi kao i novi putni asortiman prikazan na CES 2012.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Griffin
Osnovana od strane Paul Griffina 1992, Griffin Technology Inc., danas je jedna od najpoznatijih kreatora opreme za dom, mobilnu i ličnu tehnologiju. Unikatni proizvodi kao što su iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® i Evolve® Wireless zvučni sistemi postavili su nove osnove u oblasti potrošačke elektronike i kreirali odane korisnike širom sveta. Danas, Griffin proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i razvijeni u samom domu i nastavljaju da šire granice industrije čije kreiranje su i sami pomogli. Saznajte više o Griffin proizvodima na
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech i Twitter, @griffintech.