Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Septembar 14, 2018
Infortrend porodica GSa namenjena je pružanju optimizovanih performansi SSD-a ...
Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Avgust 13, 2018
Intel oblikuje budućnost memorije i skladišta sa Optane + QLC.
Avgust 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Jun 25, 2018
ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology  proizvoda

Februar 15, 2012

Griffin, ugovor o distribuciji

ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology proizvoda

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Griffin asortimana proizvoda u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

10. februar 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, objavio je početak saradnje sa kompanijom Griffin Technology, jednom od vodećih kompanija u svetu u kreiranju opreme za dom, mobilnih i ličnih tehnologija. ASBIS je sada ovlašćen za distribuciju Griffin asortimana u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

“Griffin asortiman proizvoda za laptop računare, iphone, iPad, smart telefone i tablet računare, elektronske čitače knjiga, upotpunjuje naš trenutni asortiman ”, objašnjava Lefkios Theodosiou, Business Development Manager u kompaniji ASBIS. “Ovo je mogućnost da unapredimo ponudu partnerima u ASBIS kanalu distribucije, ali istovremeno i da zadovoljimo tržnju za inovativnim proizvodima.”

Griffin nudi korisna i zanimljiva rešenja za digitalnu zabavu kao što je popularna porodica iTrip FM transmitera, revolucionarni Evolve Wireless zvučni sistemi kao i novi putni asortiman prikazan na CES 2012.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Griffin
Osnovana od strane Paul Griffina 1992, Griffin Technology Inc., danas je jedna od najpoznatijih kreatora opreme za dom, mobilnu i ličnu tehnologiju. Unikatni proizvodi kao što su iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® i Evolve® Wireless zvučni sistemi postavili su nove osnove u oblasti potrošačke elektronike i kreirali odane korisnike širom sveta. Danas, Griffin proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i razvijeni u samom domu i nastavljaju da šire granice industrije čije kreiranje su i sami pomogli. Saznajte više o Griffin proizvodima na
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech i Twitter, @griffintech.