Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Septembar 14, 2018
Infortrend porodica GSa namenjena je pružanju optimizovanih performansi SSD-a ...
Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Avgust 13, 2018
Intel oblikuje budućnost memorije i skladišta sa Optane + QLC.
Avgust 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Jun 25, 2018
ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology  proizvoda

Februar 15, 2012

Griffin, ugovor o distribuciji

ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology proizvoda

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Griffin asortimana proizvoda u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

10. februar 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, objavio je početak saradnje sa kompanijom Griffin Technology, jednom od vodećih kompanija u svetu u kreiranju opreme za dom, mobilnih i ličnih tehnologija. ASBIS je sada ovlašćen za distribuciju Griffin asortimana u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

“Griffin asortiman proizvoda za laptop računare, iphone, iPad, smart telefone i tablet računare, elektronske čitače knjiga, upotpunjuje naš trenutni asortiman ”, objašnjava Lefkios Theodosiou, Business Development Manager u kompaniji ASBIS. “Ovo je mogućnost da unapredimo ponudu partnerima u ASBIS kanalu distribucije, ali istovremeno i da zadovoljimo tržnju za inovativnim proizvodima.”

Griffin nudi korisna i zanimljiva rešenja za digitalnu zabavu kao što je popularna porodica iTrip FM transmitera, revolucionarni Evolve Wireless zvučni sistemi kao i novi putni asortiman prikazan na CES 2012.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Griffin
Osnovana od strane Paul Griffina 1992, Griffin Technology Inc., danas je jedna od najpoznatijih kreatora opreme za dom, mobilnu i ličnu tehnologiju. Unikatni proizvodi kao što su iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® i Evolve® Wireless zvučni sistemi postavili su nove osnove u oblasti potrošačke elektronike i kreirali odane korisnike širom sveta. Danas, Griffin proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i razvijeni u samom domu i nastavljaju da šire granice industrije čije kreiranje su i sami pomogli. Saznajte više o Griffin proizvodima na
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech i Twitter, @griffintech.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.