April 10, 2018
Nova verzija Adobe Premiere Pro CC softverskog paketa za video editing donosi ...
April 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT je predstavio svoj najnoviji portfolio proizvoda: ...
Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology  proizvoda

Februar 15, 2012

Griffin, ugovor o distribuciji

ASBIS počinje distribuciju Griffin Technology proizvoda

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Griffin asortimana proizvoda u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

10. februar 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, objavio je početak saradnje sa kompanijom Griffin Technology, jednom od vodećih kompanija u svetu u kreiranju opreme za dom, mobilnih i ličnih tehnologija. ASBIS je sada ovlašćen za distribuciju Griffin asortimana u 29 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Afrike, Srednjeg Istoka, Rusije i CIS regiona.

“Griffin asortiman proizvoda za laptop računare, iphone, iPad, smart telefone i tablet računare, elektronske čitače knjiga, upotpunjuje naš trenutni asortiman ”, objašnjava Lefkios Theodosiou, Business Development Manager u kompaniji ASBIS. “Ovo je mogućnost da unapredimo ponudu partnerima u ASBIS kanalu distribucije, ali istovremeno i da zadovoljimo tržnju za inovativnim proizvodima.”

Griffin nudi korisna i zanimljiva rešenja za digitalnu zabavu kao što je popularna porodica iTrip FM transmitera, revolucionarni Evolve Wireless zvučni sistemi kao i novi putni asortiman prikazan na CES 2012.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Griffin
Osnovana od strane Paul Griffina 1992, Griffin Technology Inc., danas je jedna od najpoznatijih kreatora opreme za dom, mobilnu i ličnu tehnologiju. Unikatni proizvodi kao što su iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® i Evolve® Wireless zvučni sistemi postavili su nove osnove u oblasti potrošačke elektronike i kreirali odane korisnike širom sveta. Danas, Griffin proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i razvijeni u samom domu i nastavljaju da šire granice industrije čije kreiranje su i sami pomogli. Saznajte više o Griffin proizvodima na
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech i Twitter, @griffintech.