Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Avgust 13, 2018
Intel oblikuje budućnost memorije i skladišta sa Optane + QLC.
Avgust 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Jun 25, 2018
Jun 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na današnjim data centrima sve sa ciljem osnaživanja ...
Jun 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Jun 03, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
Maj 16, 2018
Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji ...
ASBIS je dobio ekskluzivno pravo distribucije Cygnett proizvoda

Februar 09, 2012

Cygnett, ugovor o distribuciji

ASBIS je dobio ekskluzivno pravo distribucije Cygnett proizvoda

ASBIS je objavio početak saradnje sa Cygnett-om, kompanijom koja se brzo razvija u industriji Apple opreme.

7. februar 2012 ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći IT distributer na tržištu Europe, Bliskog Istoka i Afrike , objavio je partnerstvo sa Cygnett kompanijom koja važi za jednu od najvećih proizvođača Apple opreme.

Ekskluzivan ugovor o distribuciji potpisan je između dve kompanije i pokriva svih 28 zemalja u kojima ASBIS posluje, većinom na području EMEA regije. Prva pošiljka Cygnett proizvoda isporučena je već u decembru 2011.

Ovo će partnerstvo, zahvaljujući širokoj distributerskoj mreži kompanije ASBIS, zasigurno ispuniti sva očekivanja kada je reč o tražnji inovativne digitalne opreme. Cygnett portfolio uključuje opremu za iPhone, ipad, Android smartphone i tablet računare, prenosive zvučnike, slušalice napajanja i torbe.
 

"Vrlo smo zadovoljni zbog saradnje sa australijskim brendom broj jedan kada je reč o tržištu digitalne opreme" - izjavio je Lefkios Theodosiou, Business Developmenent Manager. "Ova saradnja će, zahvaljujući svežem i modernom dizajnu, proširiti našu ponudu inovativnih i funkcionalnih proizvoda. Ovo je logičan korak napred, s obzirom da je ASBIS Apple Value Added Distributor (VAD) u više od 10 zemalja. Cygnett može računati na ASBIS-ovu pouzdanost, stručnost i profesionalnost."

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Cygnett

Osnovana 2003. Cygnett je danas jedna od najvećih australijskih kompanija u proizvodnji Apple opreme. Kompanija dizajnira i proizvodi inovativnu digitalnu opremu za najpopularnije svetske gadgete i tehnologije. Od zaštitnih futrola i dodataka za iPod, iPhone, iPad, smartphone i tablete do prenosivih zvučnika, slušalica, napajanja i torbi. Kompanija ima kancelarije u SAD-u, Hong Kongu, Australiji i Velikoj Britaniji i prodaje u 36 zemalja širom sveta. Za više informacija posetite www.cygnett.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.