Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Logic3 je izabrao ASBIS Grupu za distributera ikonske audio-kolekcije u 20 zemalja EMEA regiona

ASBIS Grupa imenovana je za distributera Ferrari By Logic3 kolekcije u 29 zemalja EMEA regiona

ASBIS Grupa imenovana je za distributera Ferrari By Logic3 kolekcije visoko performansnih slušalica (Earphones, Headphones) i dokova za zvučnike u 29 zemalja EMEA regiona

Logic3 je danas objavio da je izabrao ASBIS grupu za distributera ikonske Ferrari by Logic3 kolekcije vodećih audio proizvoda u Albaniji, Azerbejdžanu,Belorusiji,Bosni i Hercegovini, Bugarskoj,Crnoj Gori, Estoniji,Gruziji,Hrvatskoj,Jermeniji, Kipru,Kazahstanu, Kosovu, Kirgistanu,Letoniji, Litvaniji,Makedoniji,Moldaviji, Mađarskoj, Poiljskoj,Rumuniji,Srbiji, Slovačkoj,Sloveniji, Tadžikistanu,Turkmenistanu, Ukrajini UzbekistanuI Češkoj Republici. Širok dijapazon slušalica i dokova za zvučnike veličaju izvrstan kvalitet kompnaije Ferari i njen osećaj za sve što je vrhunsko i na drumu i u automobilskom sportu, nudeći izuzetan audio-učinak i prelep dizajn.

Otkrivena uz veliko odobravanje na Sajmu elektronike široke potrošnje (CES) 2012, na kojem je osvojila nagradu „iLounge Best of Show” za dizajn proizvoda, ekskluzivna audio-saradnja kompanije Logic3 sa Ferarijem pokazuje dugotrajnu strast i želju ove kompanije da izrađuje najbolje audio-proizvode na tržištu.

ASBIS grupa će učiniti Ferrari by Logic3 program audio proizvoda dostupnim premijum retailerima širom 29 zemalja EMEA regiona, u nedeljama koje dolaze.

Ferrari by Logic3 program obuhvata dve istaknute kolekcije:

• Kolekcija „Scuderia Ferrari” inspirisana je konkurencijom, brzinom i tehnološkim inovacijama u timu F1. Dizajn svakog proizvoda upravljen je prema elegantnim trkačkim automobilima marke Ferari, koji su toliko prepoznatljivi i izazivaju divljenje širom sveta. Ova kolekcija nosi ekskluzivnu oznaku „Scuderia Ferrari”, koja pokazuje zajedničku viziju učinka, tehnologije i moći.
  •  Kolekcija „Ferrari Cavallino” izrađena je pod uticajem emotivnog vozačkog iskustva sa večitim Ferarijevim drumskim vozilima GT. Izvanredne strukture i materijali u kombinaciji sa vrhunskim završnim obradama proizvode nenadmašnu raskoš i prelepu estetiku. To je asortiman proizvoda koji zasluženo odražava čuvenu marku „Cavallino Rampante” (propeti konj), definiše izvrsnost i finoću i zaista je ikonski.

Ashvin Patel, generalni direktor kompanije Logic3, kaže: „S oduševljenjem stavljamo u promet prve ušne i naglavne slušalice iz ikonske kolekcije Ferrari by Logic3, koje veličaju stil i tehničku izvrsnost Ferarija. Tokom celokupnog procesa projektovanja i inženjeringa pedantno smo radili sa tim italijanskim brendom kako bismo obezbedili da se kolekcija Ferrari by Logic3 odlikuje izvrsnošću koju ta legendarna marka zahteva. Radujemo se i što ćemo u narednim nedeljama moći da objavimo cene i dostupnost svojih dodatnih proizvoda.”

Marek Horyl, COO, ASBISC Enterprises PLC, kaže: “Radujemo se saradnji sa Ferrari by Logic3 i distribuciji njihovih izuzetnih audio proizvoda na našim tržištima i našim kupcima. Ferrari by Logic3 može da računa na našu pouzdanost, stručnost i profesionalizam u prodaji i marketingu.

Prepoznavši potrebu da se iz osnova izgradi ovaj novi asortiman audio-opreme, kompanija Logic3 radila je sa najuglednijim audio-dizajnerima u ovoj specijalizovanoj oblasti da bi izradila niz jedinstvenih audio-proizvoda koji oživljavaju ikonsko italijansko nasleđe kompanije Ferari.

Ferarijev tim tesno je sarađivao sa kompanijom Logic3 tokom celokupnog procesa, obezbeđujući da se karakterističan stil, dizajn i karakter ove marke ogledaju u svakom proizvodu.

Više informacija možete pronaći na www.ferrari-by-logic3.com.

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com