Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Logic3 je izabrao ASBIS Grupu za distributera ikonske audio-kolekcije u 20 zemalja EMEA regiona

Logic3 je izabrao ASBIS Grupu za distributera ikonske audio-kolekcije u 20 zemalja EMEA regiona

ASBIS Grupa imenovana je za distributera Ferrari By Logic3 kolekcije u 29 zemalja EMEA regiona

ASBIS Grupa imenovana je za distributera Ferrari By Logic3 kolekcije visoko performansnih slušalica (Earphones, Headphones) i dokova za zvučnike u 29 zemalja EMEA regiona

Logic3 je danas objavio da je izabrao ASBIS grupu za distributera ikonske Ferrari by Logic3 kolekcije vodećih audio proizvoda u Albaniji, Azerbejdžanu,Belorusiji,Bosni i Hercegovini, Bugarskoj,Crnoj Gori, Estoniji,Gruziji,Hrvatskoj,Jermeniji, Kipru,Kazahstanu, Kosovu, Kirgistanu,Letoniji, Litvaniji,Makedoniji,Moldaviji, Mađarskoj, Poiljskoj,Rumuniji,Srbiji, Slovačkoj,Sloveniji, Tadžikistanu,Turkmenistanu, Ukrajini UzbekistanuI Češkoj Republici. Širok dijapazon slušalica i dokova za zvučnike veličaju izvrstan kvalitet kompnaije Ferari i njen osećaj za sve što je vrhunsko i na drumu i u automobilskom sportu, nudeći izuzetan audio-učinak i prelep dizajn.

Otkrivena uz veliko odobravanje na Sajmu elektronike široke potrošnje (CES) 2012, na kojem je osvojila nagradu „iLounge Best of Show” za dizajn proizvoda, ekskluzivna audio-saradnja kompanije Logic3 sa Ferarijem pokazuje dugotrajnu strast i želju ove kompanije da izrađuje najbolje audio-proizvode na tržištu.

ASBIS grupa će učiniti Ferrari by Logic3 program audio proizvoda dostupnim premijum retailerima širom 29 zemalja EMEA regiona, u nedeljama koje dolaze.

Ferrari by Logic3 program obuhvata dve istaknute kolekcije:

  • Kolekcija „Scuderia Ferrari” inspirisana je konkurencijom, brzinom i tehnološkim inovacijama u timu F1. Dizajn svakog proizvoda upravljen je prema elegantnim trkačkim automobilima marke Ferari, koji su toliko prepoznatljivi i izazivaju divljenje širom sveta. Ova kolekcija nosi ekskluzivnu oznaku „Scuderia Ferrari”, koja pokazuje zajedničku viziju učinka, tehnologije i moći.
  •  Kolekcija „Ferrari Cavallino” izrađena je pod uticajem emotivnog vozačkog iskustva sa večitim Ferarijevim drumskim vozilima GT. Izvanredne strukture i materijali u kombinaciji sa vrhunskim završnim obradama proizvode nenadmašnu raskoš i prelepu estetiku. To je asortiman proizvoda koji zasluženo odražava čuvenu marku „Cavallino Rampante” (propeti konj), definiše izvrsnost i finoću i zaista je ikonski.

Ashvin Patel, generalni direktor kompanije Logic3, kaže: „S oduševljenjem stavljamo u promet prve ušne i naglavne slušalice iz ikonske kolekcije Ferrari by Logic3, koje veličaju stil i tehničku izvrsnost Ferarija. Tokom celokupnog procesa projektovanja i inženjeringa pedantno smo radili sa tim italijanskim brendom kako bismo obezbedili da se kolekcija Ferrari by Logic3 odlikuje izvrsnošću koju ta legendarna marka zahteva. Radujemo se i što ćemo u narednim nedeljama moći da objavimo cene i dostupnost svojih dodatnih proizvoda.”

Marek Horyl, COO, ASBISC Enterprises PLC, kaže: “Radujemo se saradnji sa Ferrari by Logic3 i distribuciji njihovih izuzetnih audio proizvoda na našim tržištima i našim kupcima. Ferrari by Logic3 može da računa na našu pouzdanost, stručnost i profesionalizam u prodaji i marketingu.

Prepoznavši potrebu da se iz osnova izgradi ovaj novi asortiman audio-opreme, kompanija Logic3 radila je sa najuglednijim audio-dizajnerima u ovoj specijalizovanoj oblasti da bi izradila niz jedinstvenih audio-proizvoda koji oživljavaju ikonsko italijansko nasleđe kompanije Ferari.

Ferarijev tim tesno je sarađivao sa kompanijom Logic3 tokom celokupnog procesa, obezbeđujući da se karakterističan stil, dizajn i karakter ove marke ogledaju u svakom proizvodu.

Više informacija možete pronaći na www.ferrari-by-logic3.com.

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.