Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 17, 2018
Hvala Vam što ste naš uvaženi ASBIS partner!
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
AMD PARTNER HUB

Jun 25, 2018

AMD PARTNER HUB

Šta je to?

AMD Partner Hub, virtuelno poseduje sve što vam je potrebno za uspeh u prodaji i marketingu AMD proizvoda.

To je mesto gde možete:

• Pronaći AMD marketinške materijale, kurseve i prodajne alate

• Naručiti marketinški materijal koji sadrži sve bitne karakteristike AMD proizvoda koje je bitno naglasiti kako bi se proizvodi lakše prodali. Potrebno je samo da naručite materijal iz AMD Partner Store-a... vi jedino plaćate transport

• Tu se organizuju mesečni vebinari na kojima možete učiti od AMD eksperata i postavljati pitanja

• Pronaći vaše lokalne autorizovane distributere

• Pronaći najnovije cenovnike i informacije o proizvodima

• Imati uvid u najnovije AMD Partnerske članke koje pišu stručnjaci iz AMD-a

Tražite način da povećate prodaju AMD proizvoda? Želite da se usavršite i naučite o AMD proizvodima? Umorni ste od traženja fajlova, mailova i pretraživanja raznih sajtova vezanih za informacije koje su vam potrebne? Bez obzira da li se bavite internet prodajom, imate prodavnice ili lance prodavnica, da li se bavite daljom prodajom ili ste direktni partner AMD-a na AMD Partner Hub-u, virtuelno ćete pronaći sve što vam je potrebno za uspešno poslovanje sa vašim klijentima. Od materijala koji će vam pomoći u prodaji AMD proizvoda koga možete naručiti u virtuelnoj AMD partnerskoj prodavnici do liste lokalnih ovlašćenih distributera, AMD Partner Hub je vaš izvor potrebnih sadržaja i informacija.

Na AMD Partner Hub-u, jednostavno je naći cene najnovijih proizvoda, prodajne alate i kurseve koji vam mogu pomoći da lakse prodate AMD proizvode, kao i članke koje pišu AMD stručnjaci a vezani su za AMD novosti, trendove i dogadjaje. Pored toga AMD Partner Hub ne zahteva registraciju.

Sa 11 globalnih sajtova na 10 jezika i platformom koja se može pretražiti uz pomoć mobilnog telefona, AMD Partner Hub je dostupan svima vama kako bi vam pomogao u pružanju prave informacije vašim kupcima bilo kada i bilo gde.

Budite informisani i posetite AMD Partner Hub sada.

Za više informacija kliknite ovde.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.