Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju porodice AMD Ryzen™ desktop procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 31, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Izvršni direktor kompanije Perenio IoT Sergei Kostevich je održao prezentaciju ...
ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

April 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i distribuiraće inovativnu 3D tehnologiju holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HIPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna kompanija ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je široko nagrađivana britanska kompanija koja proizvodi i razvija hi-tech vizuelna rešenja.HIPERVSN je od start-up-a prerastao u globalnu kompaniju koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno ubedljive i vizuelno uticajne tehnologije.

Sporazum omogućava HIPERVSN-u da proširi prodajnu mrežu i efikasnije isporuči svoja rešenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regionima.

Partnerstvo sa HIPERVSN proširuje liniju Digital Signage rešenja ASBIS Grupe i omogućava ASBIS-u da klijentima pruži još jedno visokotehnološko rešenje pružajući jedinstvenu priliku za privlačenje publike.

3D hologrami kompanije HIPERVSN zajedno sa platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na oblaku su sveobuhvatno rešenje koje postavlja Digital Signage budućnosti i pruža nezaboravno iskustvo kupca - jedan od glavnih principa ASBIS Grupe. Ova saradnja ima veliki potencijal za oba preduzeća.

 

O HYPERVSN-u:

HIPERVSN je kompanija za vizuelnu tehnologiju koja je odgovorna za razvoj inovativnog  3D holografskog sistema koji gledaocima pruža imerzivno iskustvo. HIPERVSN hardver radi u kombinaciji s platformom jedinstvenog i robusnog softvera kako bi kupcima pružio integrisano 360, visokokvalitetno poslovno rešenje. Iz našeg globalnog sedišta u Londonu, HIPERVSN pruža usluge našim partnerima i kupcima širom sveta.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći distributer VAD, OEM i IT, IoT, IoT, AI rešenja koje pruža širom CEE, FSU i EMEA regiona. Kompanija je specijalizovana za distribuciju VAD, B2B tržišnih rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. Saradnjom sa liderima IT industrije i ekspertskim timovima Grupe konfigurišu se hardverski proizvodi i softverski elementi, usluge i tehnologije zasnovane na oblaku kako bi se stvorila komercijalno održiva rešenja.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.