Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
ASBIS u svoj portfolio uvodi Western Digital

Februar 04, 2009

ASBIS u svoj portfolio uvodi Western Digital

Kompanija ASBIS upotpunjuje liniju hard diskova potpisivanjem ugovora o distribuciji sa Western Digital-om (WD), pionirom i liderom u ovoj oblasti industrije.

Limassol (Kipar), 3. februar 2009. – ASBISc Enterprises PLC, vodeći distributer hardverskih i softverskih komponenata u EMEA regionu, upotpunio je svoj prodajni program hard diskova potpisivanjem ugovora sa Western Digital-om(WD), jednim od pionira i lidera ovoj oblasti industrije.

U skladu sa uslovima potpisanog ugovora, ASBIS je ovlašćen za prodaju širokog WD proizvodnog asortimana uključujući hard diskove za desktop, prenosive računare, audio-video i poslovne aplikacije  širom  Evrope i CIS regiona putem distributivnih centara ASBIS kancelarija lociranih u  26 zemalja.

“Ovo strateško partnerstvo sa kompanijom ASBIS  naglašava posvećenost Western Digital-a CIS regionu. Sada smo u mogućnosti da bolje servisiramo ova rastuća tržišta sa renomiranim partnerom koji će našim potrošačima ponuditi ne samo najbolje proizvode i tehnologiju već i najbolje moguće "end-to-end customer" iskustvo”, rekao je Peter Edinger WD potpredsednih za EMEA region.

“Uvereni smo da će naša saradnja sa Western Digital-om biti izuzetno korisna za vendora, za nas i naročito za krajnje korisnike ovih proizvoda u Evropi i CIS regionu ”, rekao je Laurent Journoud, izvršni VP za prodaju i marketing u ASBIS-u. “Nameravamo da ujedinimo naše tržišno znanje i proširimo bazu svojih korisniha uz ekspertizu drugog najvećeg proizvođača hard diskova kako bismo našim partnerima obezbedili dobro izbalansiran portfolio i potpunu podršku”

O kompaniji WD: WD, jedan od pionira i lidera u ovoj oblasti industrije, obezbeđuje proizvode i usluge za ljude i organizacije koje sakupljaju, obrađuju i koriste digitalne informacije. Kompanija proizvodi pouzdane, visokoperformansne hard dikove koji podatke korisnika čine bezbednim od gubitaka. WD primenjuje svoju ekspertizu na potrošačke proizvode za eksterne, prenosive i dr. aplikacije. Posete web sajt kompanije  www.westerndigital.com kako biste dobili više informacija.

O kompaniji ASBIS: ASBISc Enterprises PLC (ASBIS) je specijalizovan za distribuciju IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su: Intel,, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba i DELL. ASBIS poseduje svoja predstavništva u 26 zemalja, ima više od 1000 zaposlenih, 20000 korisnika, a promet kompanije dostigao je 1.4 biliona US$  u 2007. ASBIS distribuira i sopstvene brendove, Canyon (MP3 plejeri, mrežni proizvodi i ostali gedžeti), i Prestigio (LCD monitori, notebook računari, eksterni uređaji, kožni USB flash uređaji itd).  Za više informacija posetite web sajt kompanije www.asbis.com.