ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Klinknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnosti aplikacije i podataka u ...
Mart 16, 2020
2. generacijia AMD EPYC porodice procesora je bogatija za dva nova člana
Mart 11, 2020
Optimizovana za razmeštanje velikog obima i najviše performanse, nova MegaDC ...
Mart 10, 2020
Najfleksibilniji i najskalabilniji 100/200 / 400GbE 12,8 Tbps switch na svetu ...
Februar 25, 2020
Sa preko 100 sistema koji podržavaju sve nove procesore koji donose više ...
Februar 19, 2020
Kompletirajte misije, skupljajte bodove i sve to zamenite za prigodne nagrade. ...
Februar 18, 2020
SonicWall izdao svoj Cyber Threat Report za 2020. godinu
ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

Avgust 07, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, TYAN

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.

ASBIS je postao ovlašćeni distributer TYAN-a za EMEA tržište: centralna i Istočna Evropa, baltičke države, države bivšeg Sovjetskog saveza, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo što smo postali partneri sa kompanijom ASBIS i time smo predstaviti TYAN serverska rešenja EMEA tržištu. Ovo partnerstvo će učvrstiti našu prodajnu mrežu i poboljšati uslugu prema korisnicima duž EMEA tržišta,” rekao je Robby Lin, Senio Direktor MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije, poslovne jedinice TYAN

“Vodeći TYAN-ov portfolio u segment HPC-a, skladištenje i claud-serverskih platformi je baziran na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™procesorima, a dizajniran je da podrže HPC, data centre, serverska skladišta i tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode i omogućiti sticanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivne kanale.””

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBIS Enterprises plc je izjavio:

"Partnerstvo sa TYAN proširuje ASBISOVU ponudu serverskih rešenja, čime omogućavamo našim korisnicima pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning. Sa TYAN serverskim platformama i rešenjima za skladištenje podataka, naši klijenti se mogu fokusirati na širenje svog poslovanja i na spektar usluga koje obezbeđuju minimum vremena i dodatnih troškova"

About TYAN:

TYAN je vodeći serverski brend MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije u okviru MiTAC Grupe (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište x86 i x86-64 servera/radne stanice vodeće tehnologije, platforme i serverska rešenja. Njihovi proizvodi se prodaju kupcima iz segmenta OEM, VAR, Sistem Integratorima i riselerima širom sveta. TYAN omogućava svojim klijentima da budu lideri u tehnologiji pružajući im prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode širokog spektra. Za više informacija posetite MiTAC vebsajt http://www.mic-holdings.com or TYAN’s website at http://www.tyan.com

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružaoc rešenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B i ICT distribuciju rešenja od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rešenja za cloud bazirane usluge. Za više informacija posetite www.asbis.com.