Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 13, 2019
Intel je zvanično lansirao 11 novih, visoko integrisanih Intel® Core™ procesora ...
Avgust 09, 2019
Intel je najavio da će njihova porodica Intel® Xeon® skalabilnih procesora ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Projektovana je da inspiriše i osnaži igrače, strimere i dizajnere. AMD Ryzen™ ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Jun 12, 2019
Radeon ™ RX porodica grafičkih kartica predstavlja seriju proizvoda zasnovanu ...
Jun 04, 2019
AMD predstavlja liderske proizvode sledeće generacije na Computex 2019.
ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

Avgust 07, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, TYAN

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.

ASBIS je postao ovlašćeni distributer TYAN-a za EMEA tržište: centralna i Istočna Evropa, baltičke države, države bivšeg Sovjetskog saveza, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo što smo postali partneri sa kompanijom ASBIS i time smo predstaviti TYAN serverska rešenja EMEA tržištu. Ovo partnerstvo će učvrstiti našu prodajnu mrežu i poboljšati uslugu prema korisnicima duž EMEA tržišta,” rekao je Robby Lin, Senio Direktor MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije, poslovne jedinice TYAN

“Vodeći TYAN-ov portfolio u segment HPC-a, skladištenje i claud-serverskih platformi je baziran na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™procesorima, a dizajniran je da podrže HPC, data centre, serverska skladišta i tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode i omogućiti sticanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivne kanale.””

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBIS Enterprises plc je izjavio:

"Partnerstvo sa TYAN proširuje ASBISOVU ponudu serverskih rešenja, čime omogućavamo našim korisnicima pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning. Sa TYAN serverskim platformama i rešenjima za skladištenje podataka, naši klijenti se mogu fokusirati na širenje svog poslovanja i na spektar usluga koje obezbeđuju minimum vremena i dodatnih troškova"

About TYAN:

TYAN je vodeći serverski brend MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije u okviru MiTAC Grupe (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište x86 i x86-64 servera/radne stanice vodeće tehnologije, platforme i serverska rešenja. Njihovi proizvodi se prodaju kupcima iz segmenta OEM, VAR, Sistem Integratorima i riselerima širom sveta. TYAN omogućava svojim klijentima da budu lideri u tehnologiji pružajući im prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode širokog spektra. Za više informacija posetite MiTAC vebsajt http://www.mic-holdings.com or TYAN’s website at http://www.tyan.com

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružaoc rešenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B i ICT distribuciju rešenja od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rešenja za cloud bazirane usluge. Za više informacija posetite www.asbis.com.