Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Avgust 13, 2018
Intel oblikuje budućnost memorije i skladišta sa Optane + QLC.
Avgust 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Jun 25, 2018
Jun 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na današnjim data centrima sve sa ciljem osnaživanja ...
Jun 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Jun 03, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
Maj 16, 2018
Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji ...
ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

Avgust 07, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, TYAN

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.

ASBIS je postao ovlašćeni distributer TYAN-a za EMEA tržište: centralna i Istočna Evropa, baltičke države, države bivšeg Sovjetskog saveza, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo što smo postali partneri sa kompanijom ASBIS i time smo predstaviti TYAN serverska rešenja EMEA tržištu. Ovo partnerstvo će učvrstiti našu prodajnu mrežu i poboljšati uslugu prema korisnicima duž EMEA tržišta,” rekao je Robby Lin, Senio Direktor MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije, poslovne jedinice TYAN

“Vodeći TYAN-ov portfolio u segment HPC-a, skladištenje i claud-serverskih platformi je baziran na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™procesorima, a dizajniran je da podrže HPC, data centre, serverska skladišta i tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode i omogućiti sticanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivne kanale.””

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBIS Enterprises plc je izjavio:

"Partnerstvo sa TYAN proširuje ASBISOVU ponudu serverskih rešenja, čime omogućavamo našim korisnicima pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning. Sa TYAN serverskim platformama i rešenjima za skladištenje podataka, naši klijenti se mogu fokusirati na širenje svog poslovanja i na spektar usluga koje obezbeđuju minimum vremena i dodatnih troškova"

About TYAN:

TYAN je vodeći serverski brend MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije u okviru MiTAC Grupe (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište x86 i x86-64 servera/radne stanice vodeće tehnologije, platforme i serverska rešenja. Njihovi proizvodi se prodaju kupcima iz segmenta OEM, VAR, Sistem Integratorima i riselerima širom sveta. TYAN omogućava svojim klijentima da budu lideri u tehnologiji pružajući im prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode širokog spektra. Za više informacija posetite MiTAC vebsajt http://www.mic-holdings.com or TYAN’s website at http://www.tyan.com

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružaoc rešenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B i ICT distribuciju rešenja od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rešenja za cloud bazirane usluge. Za više informacija posetite www.asbis.com.