Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
Oktobar 27, 2017
Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Avgust 21, 2017
ASBIS je postao zvanični distributer INFINIDAT rešenja na tržištima: Rusije, ...
Jun 21, 2017
Dvostruki i jednostruki slotovi za procesore poboljšavaju performanse TCO ...
Mart 15, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI) prednjači u inovativnim rešenjima na polju servera ...
Novembar 26, 2015
Brilijantna raznovrsnost koja se nalazi u srcu vašeg „data centra“
Novembar 09, 2015
The new standard for PC performance has arrived – the 6th Generation Intel® ...
ASBIS počinje distribuciju OCZ Solid State uređaja

Oktobar 19, 2011

OCZ, ugovor o distribuciji

ASBIS počinje distribuciju OCZ Solid State uređaja

OCZ je objavio početak saradnje sa ASBIS-om u distribuciji OCZ Solid State uređaja u EMEA regionu

Limassol (Kipar), 19. oktobar 2011 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, Srednjem Istoku i Africi, i  OCZ Technology Group, Inc. (Nasdaq: OCZ), lider u projektovanju, proizvodnji i distribuciji visoko-performansnih i pouzdanih Solid-State uređaja (SSD) i vrhunskih kompjuterskih komponenti, danas je objavio da je potpisan ugovor sa kompanijom  ASBIS o distribuciji OCZ Solid State uređaja za EMEA region. Ovo partnerstvo će pomoći da se zadovolji tražnja za SSD uređajima preko široke distributivne mreže kompanije ASBIS.

"Da bi se unapredile i potpuno iskoristile prednosti EMEA tržišta, OCZ je odlučio da započne saradnju sa kompanijom ASBIS koja je tokom poslednje decenije prerasla u vodećeg distributera u Evropi, Srednjem Istokui i Africi. EMEA predstavlja ključno tržište za nas i mi smo ponosno što smo u mogućnosti da potišemo ugovor sa vodećim distributerom u Evropi i sa nestrpljenjem očekujemo polazak ovog voza", rekao je  Joost Van Leeuwen, Director of Marketing, OCZ Technology Group.

"Izuzetno se radujemo ovoj saradnji sa kompanijom OCZ Technology. Sa OCZ iskustvom u oblasti razvoja i marketinga vodećih SSD proizvoda, i širokom distributivnom kanalu kompanije ASBIS u EMEA regionu, uvereni samo u uspeh ovog odličnog brenda. ASBIS poseduje veliko iskustvo u distribuciji memorijskih proizvoda, kao i proizvoda za čuvanje i prenos podataka, tako da je logičan korak, koji će zadovoljiti potrebe oba tržišna segmenta upravo u saradnji sa OCZ-om. ", - Konstantin Smetanin, Product Line Manager u ASBISC Enterprises Plc.

OCZ prodajni program SSD uređaja uključuje SSD za visoko-performansne radne stanice, sagrađene na SandForce kontroleru sa jedinstvenim dizajnom, kao što su  Agility 3, Vertex 3 i SSD sa PCI-Express interfejsom - RevoDrive 3.  Postoje i uređaji namenjeni širokom krugu potrošača i notebook korisnicima, kao što su  Solid 3, Onyx ili Nocti. Pored toga, OCZ obraća pažnju i na korporativne klijente nudeći proizvode kao što su IBIS serije sa HSDL ili uređaje sa PCI-Express.

Nedavno je OCZ razvio RevoDrive Hybrid, koji kombinuje brzinu SSD sa kapaciteto konvencionalnih uređaja za skladištenje, i OCZ Synapse - za značajno poboljšanje performansi sistema.

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

OCZ Technology Group, Inc.

Osnovane 2002 u San Hozeu, CAOCZ Technology Group, Inc. (OCZ), je lider u projektovanju, proizvodnji i distribuciji visoko-performansnih i pouzdanih Solid State uređaja (SSD) i vrhunskih kompjuterskih komponenti. OCZ je uspeh izgradio na svojoj ekspertizi u oblasti high-speed memorija i postao lider  na tržištu SSD proizvoda, tehnologija koja se takmiči sa tradicionalnih hard diskovima (HDD). SSD su brži, pouzdaniji, generipu manje toplote i koriste značajno manje energije u odnosu na HDD u većini računara dana. Pored toga, SSD tehnologije, OCZ nudi visoko-performansne komponente za računare i sisteme, uključujući i proizvode za upravljanje napajanjem, ali i vrhunska gejming rešenja. za više informacija posetite: www.ocztechnology.com

Više sličnih vesti:

Produžen period Toshiba garancije do 31. decembra
ASBIS - nova distribucija - Symantec rešenja
ASBIS je dobio prestižno priznanje u Slovačkoj
ASBIS je imenovan za distributera godine

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.