Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 21, 2019
Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju ...
Infinidat u Asbisu!

Infinidat u Asbisu!

ASBIS je postao zvanični distributer INFINIDAT rešenja na tržištima: Rusije, Belorusije, Kazahstana, Ukrajine, Poljske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Slovačke, Češke Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije, Litvanije, Letonije, Estonije i Kipra

21.08.2017. Limassol (Kipar) - ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), osnovan 1990, godine, ekspert u distribuciji IT opreme i rešenja na rastućim tržištima EMEA regije, dodao je INFINIDAT InfiniBox proizvodnu liniju u svoju distribuciju za 18 zemalja EMEA regije. U svim ovim zemljama ASBIS osigurava kvalitetne prodajne timove i stručnjake kako bi omogućili sistem integratorima, korporativnim VAR-ovima i ISP-ovima da pronađu optimalno rešenje za potrebe njihovih korisnika.

Dan Shprung, VP Sales, EMEA iz INFINIDATe izajvljuje:,“Srećni smo što je ASBIS odabran za distributera za CEE regiju i uvereni smo da će nam pomoći da dopremo do mnogih tržišta na kojima trenutno ne poslujemo, kao i da će biti od velike pomoći u ekspanziji kroz celu EMEA regiju na svim poljima. Uvereni smo da će INFINIDAT-ova tehnologija biti odgovarajuća ASBIS-ovom portfoliju s obzirom da high end ponuda skladištenja podataka nudi”

INFINIDAT-ov’vrhunski enterprise storage polje, InfiniBox, poznat zbog svojih visokih performansi i 99.99999% pouzdansti (prevedeno da je ukupno vreme u kojem je sistem neoperativan svega 3.15 sekundi godišnje), dostupnosti inovativne “self-healing’’arhitekture, koja donosi velike kapacitete i mogućnosti skladištenja u jednom unificiranom rešenju, a koje se može koristiti za potrebe upravljačkih i analitičkih potreba kao što je Big Data, osiguravajući pristup višestrukim bazama podataka i izvora, upravljajući rastućim volumenima podataka i virtualnih data centara i cloud storage centara.

Yuri Ulasovich, COO u ASBIS Enterprises PLC, izjavio je ,“INFINIDAT rešenja proširuju ASBIS-ov storage portfolio proizvoda. InfiniBox proizvodna linija je optimalno rešenje za korisnike koji traže veliki kapacitet za skladištenje, visoke performanse i mogućnostima koje podržavaju krtična operativna opterećenja. INFINIDAT nudi jedinstveni poslovni model poput "Capacity on Demand" i "Utility Model" koji pomaže kupcima da jednostavno povećaju efektivan kapacitet podataka kao i da plaćaju za dodatni kapacitet samo kad je to potrebno. Zajendo s INFINIDAT-om, kompanija ASBIS je počela s kampanjama usmerenim prema finansijskim isntitucijama, telekom kompanijama, kompanijama koje pružaju cloud servis i ostalim kompanijama u vertikalnom segmentu tržišta.”
 

O ASBISc Enterprises PLC
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) poseduje poslovnice u 24 zemlje sa sedištem na Kipru i specijalizovana je u distribuciji IT tehnologija, proizvoda i rešenja globalnih proizvođača uključujući Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD itd. Kompanija poseduje lokalne poslovnice u celoj EMEA regiji, više od 1,100 zaposlenih i 30,000 aktivnih kupaca u preko  60 zemalja u svijetu. Za više informacija posetite stranicu at www.asbis.com.      

O kompanijii INFINIDAT
Kompanija koja prikuplja, skladišti i obrađuje najviše podataka, ostvaruje najbolju kompetitivnu prednost. INFINIDAT kompanija donosi revoucionaran i redizajniran pristup rešenjima za skladištenje uz InfiniBox™, flash-optimizovano polje za skladištenje koje pomaže korisnicima da ostvare kompetitivnu prednost po vrlo pristupačnoj cieni. Ona donosi 1M IOP performansi uz 99.99999% pouzdanosti i skaliranje prema višestrukim PB-ovima s efikasnim kapacitetom u jednom 42U rack.  Automatizacija, upravljanje i integracija aplikacija osigurava sistem koji je efikasan i jednostavan za ugradnju i upravljanje. INFINIDAT menja paradigmu enterprise čuvanja podataka uz smanjivanje kapitalnih troškova, operativnih zahteva i kompleksnosti. INFINIDAT: Čuva budućnost.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.