Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju porodice AMD Ryzen™ desktop procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 31, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Izvršni direktor kompanije Perenio IoT Sergei Kostevich je održao prezentaciju ...
INFINIDAT deklarisan kao lider za 2018. godinu na Gartner Magic Quadrant-u za kategoriju diskova opšte namene

Novembar 19, 2018

INFINIDAT

INFINIDAT deklarisan kao lider za 2018. godinu na Gartner Magic Quadrant-u za kategoriju diskova opšte namene

Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od strane Gartner Peer Insight recenzenata

INFINIDAT, vodeći nezavisni pružatac rešenja za skladištenje podataka, objavljuje je da je kompanija od strane Gartner Inc. promovisana na vodeće pozicije u konkurenciji diskova za opšte namene na Magic Quadrant-u 2018. Prepoznajući potpunu viziju i sposobnost izvršenja INFINIDAT-a, analitičari Gartnera ove godine su postavili INFINIDAT na višu poziciju i smestili ga u kvadrant lidera. Prema Gartnerovoj metodologiji istraživanja, "Čelnici prevazilaze svoju trenutnu viziju i dobro su pozicionirani za ubuduće". * INFINIDAT je takođe postigao visoke ocene u Gartner Peer Insights, prikupivši 136 recenzenata i prosečna ocjna je 4,9 zvezdica od 5 mogućih. 10.11. 2018.

Možete uporediti INFINIDAT-ovu poziciju na Gartner-u 2018. sa Gartner-om 2017.

 

INFINIDAT koristi softverski pristup koji koristi algoritme mašinskog učenja kako bi izvukao vrlo visoke performanse i sedam devetki pouzdanosti od low-cost hardvera. Radi poređenja, tradicionalni sistemi za skladištenje temelje se na skupim flash medijima zbog performansi. Koristeći zajednički softver kao temelj čitavoj svojoj proizvodnoj liniji, INFINIDAT nudi rešenja za detaljnije učenje, kontinuirano poslovanje i agilnost cloud-a a koja su usmerena prema kompanijama koje žele ubrzati digitalnu transformaciju i povećati vrednost svoje IT infrastrukture.

 

INFINIDAT-ovi korisnici su vrlo pozitivni u vezi sa spostvenim iskustvom i preporučuju INFINIDAT u više slučajeva od korisnika koji koriste Dell EMC ili NetApp (na temelju ocena zadovoljnih kupaca na Gartner Peer Insight).

 

“Vrlo smo zahvalni našim klijentima koji prepoznaju ulogu koju skladištenje poslovnih podataka igra u omogućavanju digitalne transformacije i konkurentske prednosti. Kao predstavnicj ove kategorije, nastavićemo da pružamo našim kupcima najsposobnija i najpouzdanija rešenja za skladištenje za deo troškova drugih rešenja", rekao je Moshe Yanai, izvršni direktor INFINIDAT-a. "Smatramo da je ovo priznanje od strane Gartner-a, ojačano snažnim podsticajem od strane naših kupaca i pokazuje da zaista definišemo budućnost multi-petabyte tržišta za skladištenje.”

Gartner, Magic Quadrant za General-Purpose Disk Arrays, Stanley Zaffos, Roger W. Cox, Valdis Filks, Santhosh Rao, 10.11.2018. godine.

Za više informacija, kontaktirajte naš lokalni VAD tim putem e-mail adrese – vad@asbis.rs.

 

O INFINIDAT-u

Osnovan  2011. godine od strane pionira skladištne industrije Moshe Ianai, INFINIDAT pomaže klijentima da otključaju pun potencijal svojih podataka. INFINIDAT-ova fokusirana arhitektura softvera, evolucija i revolucija u dizajnu i upravljanju podacima u intervalu od 30 godina, rešava konfliktne zahteve većeg, bržeg i jeftinijeg skladištenja. INFINIDAT tehnologija istovremeno pruža sub-milisekundnu latenciju, sedam devetki pouzdanosti i hiperskaliranje kapaciteta sa znatno nižim ukupnim troškovima vlasništva nego što je to slučaj sa trenutnim tehnologijama skladištenja. Za više informacija, posetite www.infinidat.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.