Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
April 04, 2019
Razvijajući se na liderstvu Intel® Xeon® platforme više od 20 godina, Intel ...
INFINIDAT deklarisan kao lider za 2018. godinu na Gartner Magic Quadrant-u za kategoriju diskova opšte namene

Novembar 19, 2018

INFINIDAT

Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od strane Gartner Peer Insight recenzenata

INFINIDAT, vodeći nezavisni pružatac rešenja za skladištenje podataka, objavljuje je da je kompanija od strane Gartner Inc. promovisana na vodeće pozicije u konkurenciji diskova za opšte namene na Magic Quadrant-u 2018. Prepoznajući potpunu viziju i sposobnost izvršenja INFINIDAT-a, analitičari Gartnera ove godine su postavili INFINIDAT na višu poziciju i smestili ga u kvadrant lidera. Prema Gartnerovoj metodologiji istraživanja, "Čelnici prevazilaze svoju trenutnu viziju i dobro su pozicionirani za ubuduće". * INFINIDAT je takođe postigao visoke ocene u Gartner Peer Insights, prikupivši 136 recenzenata i prosečna ocjna je 4,9 zvezdica od 5 mogućih. 10.11. 2018.

Možete uporediti INFINIDAT-ovu poziciju na Gartner-u 2018. sa Gartner-om 2017.

INFINIDAT koristi softverski pristup koji koristi algoritme mašinskog učenja kako bi izvukao vrlo visoke performanse i sedam devetki pouzdanosti od low-cost hardvera. Radi poređenja, tradicionalni sistemi za skladištenje temelje se na skupim flash medijima zbog performansi. Koristeći zajednički softver kao temelj čitavoj svojoj proizvodnoj liniji, INFINIDAT nudi rešenja za detaljnije učenje, kontinuirano poslovanje i agilnost cloud-a a koja su usmerena prema kompanijama koje žele ubrzati digitalnu transformaciju i povećati vrednost svoje IT infrastrukture.

INFINIDAT-ovi korisnici su vrlo pozitivni u vezi sa spostvenim iskustvom i preporučuju INFINIDAT u više slučajeva od korisnika koji koriste Dell EMC ili NetApp (na temelju ocena zadovoljnih kupaca na Gartner Peer Insight).

“Vrlo smo zahvalni našim klijentima koji prepoznaju ulogu koju skladištenje poslovnih podataka igra u omogućavanju digitalne transformacije i konkurentske prednosti. Kao predstavnicj ove kategorije, nastavićemo da pružamo našim kupcima najsposobnija i najpouzdanija rešenja za skladištenje za deo troškova drugih rešenja", rekao je Moshe Yanai, izvršni direktor INFINIDAT-a. "Smatramo da je ovo priznanje od strane Gartner-a, ojačano snažnim podsticajem od strane naših kupaca i pokazuje da zaista definišemo budućnost multi-petabyte tržišta za skladištenje.”

Gartner, Magic Quadrant za General-Purpose Disk Arrays, Stanley Zaffos, Roger W. Cox, Valdis Filks, Santhosh Rao, 10.11.2018. godine.

Za više informacija, kontaktirajte naš lokalni VAD tim putem e-mail adrese – vad@asbis.rs.

O INFINIDAT-u

Osnovan  2011. godine od strane pionira skladištne industrije Moshe Ianai, INFINIDAT pomaže klijentima da otključaju pun potencijal svojih podataka. INFINIDAT-ova fokusirana arhitektura softvera, evolucija i revolucija u dizajnu i upravljanju podacima u intervalu od 30 godina, rešava konfliktne zahteve većeg, bržeg i jeftinijeg skladištenja. INFINIDAT tehnologija istovremeno pruža sub-milisekundnu latenciju, sedam devetki pouzdanosti i hiperskaliranje kapaciteta sa znatno nižim ukupnim troškovima vlasništva nego što je to slučaj sa trenutnim tehnologijama skladištenja. Za više informacija, posetite www.infinidat.com.