Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 21, 2019
Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju ...
INFINIDAT deklarisan kao lider za 2018. godinu na Gartner Magic Quadrant-u za kategoriju diskova opšte namene

Novembar 19, 2018

INFINIDAT

Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od strane Gartner Peer Insight recenzenata

INFINIDAT, vodeći nezavisni pružatac rešenja za skladištenje podataka, objavljuje je da je kompanija od strane Gartner Inc. promovisana na vodeće pozicije u konkurenciji diskova za opšte namene na Magic Quadrant-u 2018. Prepoznajući potpunu viziju i sposobnost izvršenja INFINIDAT-a, analitičari Gartnera ove godine su postavili INFINIDAT na višu poziciju i smestili ga u kvadrant lidera. Prema Gartnerovoj metodologiji istraživanja, "Čelnici prevazilaze svoju trenutnu viziju i dobro su pozicionirani za ubuduće". * INFINIDAT je takođe postigao visoke ocene u Gartner Peer Insights, prikupivši 136 recenzenata i prosečna ocjna je 4,9 zvezdica od 5 mogućih. 10.11. 2018.

Možete uporediti INFINIDAT-ovu poziciju na Gartner-u 2018. sa Gartner-om 2017.

INFINIDAT koristi softverski pristup koji koristi algoritme mašinskog učenja kako bi izvukao vrlo visoke performanse i sedam devetki pouzdanosti od low-cost hardvera. Radi poređenja, tradicionalni sistemi za skladištenje temelje se na skupim flash medijima zbog performansi. Koristeći zajednički softver kao temelj čitavoj svojoj proizvodnoj liniji, INFINIDAT nudi rešenja za detaljnije učenje, kontinuirano poslovanje i agilnost cloud-a a koja su usmerena prema kompanijama koje žele ubrzati digitalnu transformaciju i povećati vrednost svoje IT infrastrukture.

INFINIDAT-ovi korisnici su vrlo pozitivni u vezi sa spostvenim iskustvom i preporučuju INFINIDAT u više slučajeva od korisnika koji koriste Dell EMC ili NetApp (na temelju ocena zadovoljnih kupaca na Gartner Peer Insight).

“Vrlo smo zahvalni našim klijentima koji prepoznaju ulogu koju skladištenje poslovnih podataka igra u omogućavanju digitalne transformacije i konkurentske prednosti. Kao predstavnicj ove kategorije, nastavićemo da pružamo našim kupcima najsposobnija i najpouzdanija rešenja za skladištenje za deo troškova drugih rešenja", rekao je Moshe Yanai, izvršni direktor INFINIDAT-a. "Smatramo da je ovo priznanje od strane Gartner-a, ojačano snažnim podsticajem od strane naših kupaca i pokazuje da zaista definišemo budućnost multi-petabyte tržišta za skladištenje.”

Gartner, Magic Quadrant za General-Purpose Disk Arrays, Stanley Zaffos, Roger W. Cox, Valdis Filks, Santhosh Rao, 10.11.2018. godine.

Za više informacija, kontaktirajte naš lokalni VAD tim putem e-mail adrese – vad@asbis.rs.

O INFINIDAT-u

Osnovan  2011. godine od strane pionira skladištne industrije Moshe Ianai, INFINIDAT pomaže klijentima da otključaju pun potencijal svojih podataka. INFINIDAT-ova fokusirana arhitektura softvera, evolucija i revolucija u dizajnu i upravljanju podacima u intervalu od 30 godina, rešava konfliktne zahteve većeg, bržeg i jeftinijeg skladištenja. INFINIDAT tehnologija istovremeno pruža sub-milisekundnu latenciju, sedam devetki pouzdanosti i hiperskaliranje kapaciteta sa znatno nižim ukupnim troškovima vlasništva nego što je to slučaj sa trenutnim tehnologijama skladištenja. Za više informacija, posetite www.infinidat.com.