Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Jun 19, 2018

Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Kompanija InforTrend® Technology, Inc. najavila je danas da je EonStor GS 5000, sistem za skladištenje podataka visokih performansi dizajniran za data centre, obogaćen Intelovim Xeon E5 8-jezgrenim procesorom, što mu obezbeđuje maksimalni protok od 22 GB/s.Uz podršku sa 4 nezavisna “Stack” porta za proširenje, moguće je povećati ukupan kapacitet uređaja do maksimalnih 1680 diskova (više od 20 PB). Takođe poseduje 16 slotova za proširenje za maksimalnu povezanost od 64 x 16 Gb/s Fibre Channel i do maksimalnih 1 TB memorije. EonStor GS 5000 omogućava izuzetno visoke performance kada je u pitanju protok podataka, povezanost i proširenje. Napredna podrška protokolima (8/16 FC, 1/10/40 GbE i 56 GbE InfiniBand itd.) i jedinstvena storage arhitektura (NAS + SAN + cloud) omogućavaju poslovnim korisnicima da postignu izuzetno visoke performanse kada je u pitanju “Storage” u data centru, kao i da zadrže fleksibilnost ciljane implementacije.

 

EonStor GS 5000 dolazi sa jednostavnim i snažnim alatom za upravljanje EonOne, koji omogućava IT-ju da nadzire i upravlja višestrukim sistemom sa jednog mesta, sa bilo koje lokacije, sa potpunim uvidom u sam sistem. Ugrađena funkcija Cloud Storage Gateway može se jednostavno integrisati sa glavnim cloud serverima, kao što su Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud i Cloud Alibaba za proširenje kapaciteta, sigurnosno kopiranje podataka i cloud memorijom.

 

EonStor GS 5000 omogućava korisnicima zbog visokog protoka podataka veliko povećanje performansi i efikasnost koji su obavezni u modernim data centrima. Kao takav, on je savršen izbor za kompanije koje žele Storage visokih performansi za obradu masivnih količina podataka", rekao je Thomas Kao, viši direktor Product Planning na Infortrendu.

Za više informacija o Infortrend storage kontaktirajte nas: infosales@asbis.rs

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.