Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Septembar 14, 2018
Infortrend porodica GSa namenjena je pružanju optimizovanih performansi SSD-a ...
Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Jun 19, 2018

Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Kompanija InforTrend® Technology, Inc. najavila je danas da je EonStor GS 5000, sistem za skladištenje podataka visokih performansi dizajniran za data centre, obogaćen Intelovim Xeon E5 8-jezgrenim procesorom, što mu obezbeđuje maksimalni protok od 22 GB/s.Uz podršku sa 4 nezavisna “Stack” porta za proširenje, moguće je povećati ukupan kapacitet uređaja do maksimalnih 1680 diskova (više od 20 PB). Takođe poseduje 16 slotova za proširenje za maksimalnu povezanost od 64 x 16 Gb/s Fibre Channel i do maksimalnih 1 TB memorije. EonStor GS 5000 omogućava izuzetno visoke performance kada je u pitanju protok podataka, povezanost i proširenje. Napredna podrška protokolima (8/16 FC, 1/10/40 GbE i 56 GbE InfiniBand itd.) i jedinstvena storage arhitektura (NAS + SAN + cloud) omogućavaju poslovnim korisnicima da postignu izuzetno visoke performanse kada je u pitanju “Storage” u data centru, kao i da zadrže fleksibilnost ciljane implementacije.

 

EonStor GS 5000 dolazi sa jednostavnim i snažnim alatom za upravljanje EonOne, koji omogućava IT-ju da nadzire i upravlja višestrukim sistemom sa jednog mesta, sa bilo koje lokacije, sa potpunim uvidom u sam sistem. Ugrađena funkcija Cloud Storage Gateway može se jednostavno integrisati sa glavnim cloud serverima, kao što su Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud i Cloud Alibaba za proširenje kapaciteta, sigurnosno kopiranje podataka i cloud memorijom.

 

EonStor GS 5000 omogućava korisnicima zbog visokog protoka podataka veliko povećanje performansi i efikasnost koji su obavezni u modernim data centrima. Kao takav, on je savršen izbor za kompanije koje žele Storage visokih performansi za obradu masivnih količina podataka", rekao je Thomas Kao, viši direktor Product Planning na Infortrendu.

Za više informacija o Infortrend storage kontaktirajte nas: infosales@asbis.rs

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.