April 10, 2018
Nova verzija Adobe Premiere Pro CC softverskog paketa za video editing donosi ...
April 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT je predstavio svoj najnoviji portfolio proizvoda: ...
Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
SonicWall proširuje svoju distribuciju kroz ASBIS u zemljama CEE

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — Kompanija SonicWall koja se bavi pružanjem sigurnosnih rešenja za preko milion mreža u svetu, objavila je vest o partnerstvu sa kompanijom ASBIS, Evropskim value added distributerom i ekspertom komunikacione tehnologije (ICTC) za sve zemlje istočne i centralne Evrope (CEE).

“ASBIS je posvećen, distributer koji je u stanju da podstakne rast SonicWall-a u Evropi,” izjavio je SonicWall Senior Vice Predsednik i Generalni direktor prometa Steve Pataky. “Njihovi distributivni kanali su brzi, pouzdani i provereni, što će svakako pomoći kompanijama u zemljama u kojima posluju da snažno brane svoje mreže, podatke i kupce.”

Ugovor će omogućiti SonicWall-u pristup širokom broju potencijalnih partnera u istočnoj Evropi uključujući Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Latviju, Litvaniju, Maltu, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Ukrajinu i Kazahstan.

“Saradnja sa SonicWall-om je dobar primer ‘win-win’ strategije, posebno kod rastućih zahteva za sigurnošću na mreži u zemljama gde poslujemo,” izjavio je Yuri Ulasovich, COO u ASBIS Enterprises. “Cybersecurity je postao značajan deo svakog poslovanja — a i dalje raste iz godine u godinu. SonicWall rešenja pomažu nam da ponudimo najbolja rešenja kako partnerima, tako i krajnjim korisnicima i organizacijama putem naše distributivne mreže.”

Ugovor uključuje distribuciju svih SonicWall sigurnosnih rešenja — uključujući i rešenja bazirana na cloud-u kao i višeslojnoj softverskoj zaštiti od napada (Capture Advanced Thread Protection).’Pored ovoga, postoje i rešenja zaštite hardverskih uređaja i zaštita od napada kao servis za kompanije “SECaaS

Sa sedištem na Kipru, ASBIS je agilan, efikasan distributer koji pomaže u distribuciji najznačajnijih brendova uključujući Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung i Supermicro. Kompanija se sastoji i iz lokalnih predstavništava kroz ceo EMEA region, sa više od 1.300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja u celom svetu

Novi Ugovor stupa na snagu u januaru 2018.godine

Za više informacija
Za više informacija o partnerstvu sa SonicWallom, molimo vas posetite:

Kompanija ASBIS PLC

Kompanija ASBIS PLC (WSE: ASB) poseduje kancelarije u 24 zemlje sa predstavništvom na Kipru, specijalizovana je za distribuciju proizvoda i rešenja informacionih i komunikacionih tehnologija sledećih brendova Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i drugih.

Kompanija poseduje svoje filijale u EMEA regionu sa više od 1,300 zaposlenih i 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta. Za više informacija, posetite www.asbis.com.

Kompanija SonicWall

SonicWall se bori protiv cyber-criminal industrije više od 25 godina i na taj način staje u zaštitu malim, srednjim preduzećima i velikim kompanijama širom sveta.

Proizvodima je omogućena adekvatna cyber odbrana koja zadovoljava specifične potrebe više od 500.000 preduzeća u preko 150 zemalja. Ovakava poslovanja su dosta efikasnija i manjim strahom vezanim za bezbednost samog poslovanja.

Za više informacija, posetite www.sonicwall.com.