Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
April 04, 2019
Razvijajući se na liderstvu Intel® Xeon® platforme više od 20 godina, Intel ...
Mart 19, 2019
Seagate obezbeđuje pouzdana rešenja za skladištenje u svim segmentima gde ...
Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
SonicWall proširuje svoju distribuciju kroz ASBIS u zemljama CEE

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — Kompanija SonicWall koja se bavi pružanjem sigurnosnih rešenja za preko milion mreža u svetu, objavila je vest o partnerstvu sa kompanijom ASBIS, Evropskim value added distributerom i ekspertom komunikacione tehnologije (ICTC) za sve zemlje istočne i centralne Evrope (CEE).

“ASBIS je posvećen, distributer koji je u stanju da podstakne rast SonicWall-a u Evropi,” izjavio je SonicWall Senior Vice Predsednik i Generalni direktor prometa Steve Pataky. “Njihovi distributivni kanali su brzi, pouzdani i provereni, što će svakako pomoći kompanijama u zemljama u kojima posluju da snažno brane svoje mreže, podatke i kupce.”

Ugovor će omogućiti SonicWall-u pristup širokom broju potencijalnih partnera u istočnoj Evropi uključujući Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Latviju, Litvaniju, Maltu, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Ukrajinu i Kazahstan.

“Saradnja sa SonicWall-om je dobar primer ‘win-win’ strategije, posebno kod rastućih zahteva za sigurnošću na mreži u zemljama gde poslujemo,” izjavio je Yuri Ulasovich, COO u ASBIS Enterprises. “Cybersecurity je postao značajan deo svakog poslovanja — a i dalje raste iz godine u godinu. SonicWall rešenja pomažu nam da ponudimo najbolja rešenja kako partnerima, tako i krajnjim korisnicima i organizacijama putem naše distributivne mreže.”

Ugovor uključuje distribuciju svih SonicWall sigurnosnih rešenja — uključujući i rešenja bazirana na cloud-u kao i višeslojnoj softverskoj zaštiti od napada (Capture Advanced Thread Protection).’Pored ovoga, postoje i rešenja zaštite hardverskih uređaja i zaštita od napada kao servis za kompanije “SECaaS

Sa sedištem na Kipru, ASBIS je agilan, efikasan distributer koji pomaže u distribuciji najznačajnijih brendova uključujući Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung i Supermicro. Kompanija se sastoji i iz lokalnih predstavništava kroz ceo EMEA region, sa više od 1.300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja u celom svetu

Novi Ugovor stupa na snagu u januaru 2018.godine

Za više informacija
Za više informacija o partnerstvu sa SonicWallom, molimo vas posetite:

Kompanija ASBIS PLC

Kompanija ASBIS PLC (WSE: ASB) poseduje kancelarije u 24 zemlje sa predstavništvom na Kipru, specijalizovana je za distribuciju proizvoda i rešenja informacionih i komunikacionih tehnologija sledećih brendova Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i drugih.

Kompanija poseduje svoje filijale u EMEA regionu sa više od 1,300 zaposlenih i 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta. Za više informacija, posetite www.asbis.com.

Kompanija SonicWall

SonicWall se bori protiv cyber-criminal industrije više od 25 godina i na taj način staje u zaštitu malim, srednjim preduzećima i velikim kompanijama širom sveta.

Proizvodima je omogućena adekvatna cyber odbrana koja zadovoljava specifične potrebe više od 500.000 preduzeća u preko 150 zemalja. Ovakava poslovanja su dosta efikasnija i manjim strahom vezanim za bezbednost samog poslovanja.

Za više informacija, posetite www.sonicwall.com.