Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje

Novembar 19, 2012

Canyon

CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje

Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona.

Gorinchem, Holandija – CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje, kako bi zadovoljio sofisticirane potrebe korisnika ovih uređaja. Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona. Asortiman ovih proizvoda obuhvata stilus olovke ( touch stylus pen), iPhone 5 futrole, iPad i tablet futrole i drugo. Ovi proizvodi su dostupni u radnjama naših partnera širom EMEA regiona, CIS zemalja i Južne Afrike.

Nakon uspešnog lansiranje univerzalnih postolja, CANYON predstavlja opremu za tablete i pametne telefone koji će upotpuniti ovaj asortiman. Proizvodi su dizajnirani kako bi obezbedili vrhunsku funkcionalnost, i zadovoljili standarde kvaliteta koji godinama grade reputaciju CANYON brenda.
“Zadovoljstvo nam je da ponudimo kompletan asortiman proizvoda koji će upotpuniti upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona”, rekao je Ivo van Houten, Marketing Manager u CANYON. “Napori našeg razvojnog tima i tima dizajnera su usmereni ka kreiranju moderne linije proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Naš cilj je da zadovoljimo potrebe i tržnju potrošača, bez obzir koji brend tablet uređaja ili pametnih telefona da oni poseduju.”
Većina proizvoda biće dostupne pre kraja godine, još opreme za Apple i Samsung biće uključena u asortiman tokom 2013.
Svi proizvodi su pokriveni dvogodišnjom garancijom.

Prezentaciju proizvoda možete preuzeti klikom ovde

CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspeva da život učini udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cenama, bez ugrožavanja kvaliteta. Osnovan 2003. CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte press@canyoncorporate.com ili posetite naš web sajt: www.canyon-tech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.