Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 16, 2018
Intel je predstavio nove NUC komplete i NUC Mini računare, koje karakterišu ...
Avgust 13, 2018
Prikazujte, dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reprodukujte. Sve ...
Avgust 13, 2018
Intel oblikuje budućnost memorije i skladišta sa Optane + QLC.
Avgust 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Jun 25, 2018
Jun 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na današnjim data centrima sve sa ciljem osnaživanja ...
Jun 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Jun 03, 2018
Za 38 godina postojanja, Computex se razvio u skladu sa globalnim ICT ...
Maj 16, 2018
Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji ...
CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje

Novembar 19, 2012

Canyon

CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje

Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona.

Gorinchem, Holandija – CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje, kako bi zadovoljio sofisticirane potrebe korisnika ovih uređaja. Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona. Asortiman ovih proizvoda obuhvata stilus olovke ( touch stylus pen), iPhone 5 futrole, iPad i tablet futrole i drugo. Ovi proizvodi su dostupni u radnjama naših partnera širom EMEA regiona, CIS zemalja i Južne Afrike.

Nakon uspešnog lansiranje univerzalnih postolja, CANYON predstavlja opremu za tablete i pametne telefone koji će upotpuniti ovaj asortiman. Proizvodi su dizajnirani kako bi obezbedili vrhunsku funkcionalnost, i zadovoljili standarde kvaliteta koji godinama grade reputaciju CANYON brenda.
“Zadovoljstvo nam je da ponudimo kompletan asortiman proizvoda koji će upotpuniti upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona”, rekao je Ivo van Houten, Marketing Manager u CANYON. “Napori našeg razvojnog tima i tima dizajnera su usmereni ka kreiranju moderne linije proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Naš cilj je da zadovoljimo potrebe i tržnju potrošača, bez obzir koji brend tablet uređaja ili pametnih telefona da oni poseduju.”
Većina proizvoda biće dostupne pre kraja godine, još opreme za Apple i Samsung biće uključena u asortiman tokom 2013.
Svi proizvodi su pokriveni dvogodišnjom garancijom.

Prezentaciju proizvoda možete preuzeti klikom ovde

CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspeva da život učini udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cenama, bez ugrožavanja kvaliteta. Osnovan 2003. CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte press@canyoncorporate.com ili posetite naš web sajt: www.canyon-tech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.