Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
April 04, 2019
Razvijajući se na liderstvu Intel® Xeon® platforme više od 20 godina, Intel ...
Prestigio postavlja rekord svih vremena u 2011. godini

Januar 20, 2012

Prestigio

Prestigio postavlja rekord svih vremena u 2011. godini

Prestigio je prodao ukupno 1.000.000 proizvoda, što prevazilazi prošlogodišnji rekord za 25%

 

Tokom proteklih 12 meseci, Prestigio je prodao ukupno 1.000.000 proizvoda, što prevazilazi prošlogodišnji rekord za 25%. Najvažniji pokretači ovog izuzetnog učinka su bile fokusne grupe proizvoda GeoVision navigacionih sistema, MultiPad Tablet računara i Nobile eBook Reader-a.

Pre svega, GPS prodaja u centralnoj i istočnoj Evropi i CIS je bila izvanredna: zvanično potrvrđeno od strane GFK-a, Prestigio potvrđuje vodeću poziciju kao u Rusiji i Ukrajini, gde Prestigio već duže vremena "vlada" tržištem.

Nova grupa proizvoda MultiPad Tablet računari i Nobile eBook čitači doživeli su uspeh van svih očekivanja. U skoro svakoj zemlji EMEA regiona, stotine hiljade ljudi su bili privučeni odličnim odnosom cene i kvaliteta, što je potvrđeno u brojnim, stručnim pregledima.

Takođe, ostali novi proizvodi kao što je Prestigio Roadrunner - kamera za automobile dostigli su značajan uspeh i očekuje se više u 2012. godini.

Svi inovativni proizvodi i njihovo plasiranje rezultiralo je u dupliranju web saobraćaja na prestigio.com i u kontinuiranom Facebook i Google+ sajtova brenda.

"2011 je bila izuzetno uzbudljiva. Dokazali smo svoj inovativni potencijal i radili smo stvari na pravi način: nudeći najbolju odnos cene i performansi u kombinaciji sa sofisticiranim pristupom, atraktivnim dizajnom, dokazanim kvalitetom izrade su razlozi našeg globalnog uspeha!", rekao je Yuri Antoshkin, COO kompanije Prestigio. "Mi smo spremni da nastavimo na rezultatima prošle godine sa atraktivnim novim konceptom i proizvodima!.

 

Prestigio

Prestigio brend nudi ekskluzivnu kombinaciju elegancije, sofisticiranosti, visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i state-of-the-art dizajna u preko 70 zemalja. Prestigio ima za cilj da pruži bolji kvalitet života uz pristupačne luksuzne proizvode za one koji uživaju u savremenom načinu života. Portfolio obuhvata različite kolekcije sa Tablet računarima, GPS navigatorima, Nettop računarima, mobilnim uređajima za skladištenje podataka, eBook čitače, notebook torbe itd. Brend je posvećen obezbeđivanju inovativnih i pouzdanih proizvoda kako bi zadovoljo rastuću potražnju za modernim IT proizvodima i potrošačke elektronike. Slobodno kontaktirajte marketing@prestigio.com za bilo kakva pitanja koja imate ili posetite www.prestigio.com . Master distributer Prestigio proizvoda je ASBISc Enterprise Plc.

Više Prestigio vesti:

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.