Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 21, 2019
Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju ...
Prestigio postavlja rekord svih vremena u 2011. godini

Januar 20, 2012

Prestigio

Prestigio postavlja rekord svih vremena u 2011. godini

Prestigio je prodao ukupno 1.000.000 proizvoda, što prevazilazi prošlogodišnji rekord za 25%

 

Tokom proteklih 12 meseci, Prestigio je prodao ukupno 1.000.000 proizvoda, što prevazilazi prošlogodišnji rekord za 25%. Najvažniji pokretači ovog izuzetnog učinka su bile fokusne grupe proizvoda GeoVision navigacionih sistema, MultiPad Tablet računara i Nobile eBook Reader-a.

Pre svega, GPS prodaja u centralnoj i istočnoj Evropi i CIS je bila izvanredna: zvanično potrvrđeno od strane GFK-a, Prestigio potvrđuje vodeću poziciju kao u Rusiji i Ukrajini, gde Prestigio već duže vremena "vlada" tržištem.

Nova grupa proizvoda MultiPad Tablet računari i Nobile eBook čitači doživeli su uspeh van svih očekivanja. U skoro svakoj zemlji EMEA regiona, stotine hiljade ljudi su bili privučeni odličnim odnosom cene i kvaliteta, što je potvrđeno u brojnim, stručnim pregledima.

Takođe, ostali novi proizvodi kao što je Prestigio Roadrunner - kamera za automobile dostigli su značajan uspeh i očekuje se više u 2012. godini.

Svi inovativni proizvodi i njihovo plasiranje rezultiralo je u dupliranju web saobraćaja na prestigio.com i u kontinuiranom Facebook i Google+ sajtova brenda.

"2011 je bila izuzetno uzbudljiva. Dokazali smo svoj inovativni potencijal i radili smo stvari na pravi način: nudeći najbolju odnos cene i performansi u kombinaciji sa sofisticiranim pristupom, atraktivnim dizajnom, dokazanim kvalitetom izrade su razlozi našeg globalnog uspeha!", rekao je Yuri Antoshkin, COO kompanije Prestigio. "Mi smo spremni da nastavimo na rezultatima prošle godine sa atraktivnim novim konceptom i proizvodima!.

 

Prestigio

Prestigio brend nudi ekskluzivnu kombinaciju elegancije, sofisticiranosti, visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i state-of-the-art dizajna u preko 70 zemalja. Prestigio ima za cilj da pruži bolji kvalitet života uz pristupačne luksuzne proizvode za one koji uživaju u savremenom načinu života. Portfolio obuhvata različite kolekcije sa Tablet računarima, GPS navigatorima, Nettop računarima, mobilnim uređajima za skladištenje podataka, eBook čitače, notebook torbe itd. Brend je posvećen obezbeđivanju inovativnih i pouzdanih proizvoda kako bi zadovoljo rastuću potražnju za modernim IT proizvodima i potrošačke elektronike. Slobodno kontaktirajte marketing@prestigio.com za bilo kakva pitanja koja imate ili posetite www.prestigio.com . Master distributer Prestigio proizvoda je ASBISc Enterprise Plc.

Više Prestigio vesti:

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.