Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
Prestigio predstavlja novu eReader aplikaciju

Februar 29, 2012

Prestigio

Prestigio predstavlja novu eReader aplikaciju

Izuzetno individualan navigacioni koncept obezbeđuje najbolji komfor i jednostavnu upotrebu

Nova eReader Prestigio aplikacija je razvijena kako bi ponudila najudobniji način prilagođavanja brojnih opcija personalizacije eReading iskustva individualnim potrebama korisnika. Kombinujući najbolje karakteristike postojećih aplikacija na tržištu, eReader Prestigio teži da postane najbolji u klasi u smislju korisnosti i dizajna. Aplikacija podržava 23 jezika u meniju.

Izuzetno individualan navigacioni koncept obezbeđuje najbolji komfor i jednostavnost upotrebe. Nakon izbora naslova sa police za knjige, možete okretati stranice napred i nazad klizno ili dodirom. Sve navigacije i opcije menija su direktno dostupne jednim dodirom u bilo kom trenutku.

Pored mogućnosti dodavanja markera možete lako deliti prolaze putem email-a, tekst ili MMS poruka. Opet, sve sa jednim dodirom prsta. Osim toga možete uređivati svoju omiljenu listu knjiga na polici sa knjigama.
U zavisnosti od vaših potreba po pitanju dizajna, osvetljenosti i navika tokom čitanja, korisnik eReader Prestigio aplikacije će imati koristi od mnogo raznovrsnih podešavanja:

  • Landscape/Portrait mod
  • Različite pozadine: koža, drvo
  • Dnevni/noćni mod
  • Klizač za osvetljenost ekrana
  • Brojni filteri za razvrstavanje
  • Više od 40 nivoa uveličavanja
  • Prikaz napretka u čitanjuIzmena veličine teksta, fonta i boje

Od korisnika Prestigio MultiPad Tablet računara i Prestigio Nobile eBook Reader-a u više od 50 zemalja naučili smo da su individualne želje heterogene kao i sam svet literature. Primili smo mnogo zahteva da kreiramo Prestigio aplikaciju koja nudi bolju korisnost i bolji dizajn od postojećih rešenja dostupnih na Android tržištu.”, rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio. “To je upravo ono što smo uradili.”


Jedna od glavnih karakteristika aplikacije eReader Prestigio je direktan pristup Online Bookstore PrestigioPlaza.com. Preko 220,000 besplatnih i knjiga koje se plaćaju na 20 jezika, dostupnih 24/7. Ponuda neprekidno raste.


Dalja poboljšanja za prvo izdanje su već u toku, kao što je Adobe DRM podrška i opcije deljenja na društvenim mrežama kao što je Facebook i dr.
eReader Prestigio aplikacija je spremna za preuzimanje od 29. februara 2012. godine besplatno na Android Google Market i na Prestigio web sajtu.


Prvi put će korisnici eReader Prestigio imati mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri - Lucky Number Prestigio Giveaway i osvoje 10 najprodavanijih MultiPad uređaja Prestigio, PMP5080B. Kliknite ovde za više informacija.

PRESTIGIO

Prestigio brend nudi ekskluzivnu kombinaciju elegancije, sofisticiranosti, visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i state-of-the-art dizajna u preko 70 zemalja. Prestigio ima za cilj da pruži bolji kvalitet života uz pristupačne luksuzne proizvode za one koji uživaju u savremenom načinu života. Portfolio obuhvata različite kolekcije sa Tablet računarima, GPS navigatorima, Nettop računarima, mobilnim uređajima za skladištenje podataka, eBook čitače, notebook torbe itd. Brend je posvećen obezbeđivanju inovativnih i pouzdanih proizvoda kako bi zadovoljo rastuću potražnju za modernim IT proizvodima i potrošačke elektronike. Slobodno kontaktirajte marketing@prestigio.com za bilo kakva pitanja koja imate ili posetite www.prestigio.com . Master distributer Prestigio proizvoda je ASBISc Enterprise Plc.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.