Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
ASBIS i NETGEAR udruženo u isporuci mrežne tehnologije na EMEA tržištu

ASBIS i NETGEAR udruženo u isporuci mrežne tehnologije na EMEA tržištu

ABISC je imenovan za distributera od strane NETGEAR, svetskog provajdera tehnološki naprednih mrežnih uređaja.

Limassol (Kipar), 01. jun 20011 – ASBISC Enterprises PLC, stručnjak u oblasti IT distribucije na EMEA tržištu, imenovan je za distributera od strane NETGEAR,  svetskog provajdera tehnološki naprednih mrežnih uređaja.

 

Saradnja sa NETGEAR, igračem broj jedan u svetu u mrežnom segmentu, proširuje našu ponudu obezbeđujući veći izbor za naše kupce u kanalu" rekao je Laurent Journoud, Executive Vice President u kompaniji ASBIS. "Ovo partnerstvo stvara više pogodnosti za ASBIS kupce jer proširuje naš portfolio mrežnih uređaja i mogućnost kupovine svih komponenti na jednom mestu. Definitivno se radujemo približavanju NETGEAR linije proizvoda EMEA tržištu"

Richard Jonker, managing director emerging markets za NETGEAR, pokriva Istočnu Evropu, Afriku, Rusiju, Balka, Indiju i jugoistočnu Aziju, rekao je:

"ASBIS ima pravi odnos pokrivenosti, miksa proizvoda i mentaliteta za NETGEAR Consumer i SMB mrežne proizvode. Želimo da proširimo našu ponudu pouzdane, pristupačne i jednostavne mrežene opreme u ovim regionima. U ovom, ekonomski izazovnom vremenu,  reseller-i i krajnji korisnici se češće okreću NETGEARu nego monolitnim vendorima sa kompleksnom i skupom ponudom. Sa našim nagrađivanim ReadyNAS mrežnim rešenjima, ProSecure UTMs i portfolio svičeva po meri, mi smo u mogućnosti da zadovoljimo potrebe regiona koji pokrivam. Imam veliko poverenje u stručnost ASBIS menadžmenta, koje gledam kako rade na razvoju svoje kompanije od devedesetih. Zato verujem da će biti instrument naših razvojnih planova u narednoj deceniji".

Distributerski ugovor pokriva 26 zemalja ASBIS-a u regionu EMEA. ASBIS će ponuditi NETGEAR kompletan asortiman proizvoda krajnjim korisnicima, poslovnim korisnicima, servis provajderima, uključujući rešenja za bežičnu mrežu, smeštaj, bezbednost, web/email bezbednost, rutere, firmwalls i svičeve.

O kompaniji ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija poseduje lokalne kancelarije u  26 zemalja, više od 1,200 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja širom sveta. Ostvaren promet je u 2010. godini dostigao $ 1,43 milijarde. Za više informacija posetite sajt kompanije www.asbis.com

O kompaniji NETGEAR. Inc.
NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) je globalna mrežna kompanija koja isporučuje inovativne proizvode potrošačima, poslovnim korisnicima i servis provajderima. za potrošače, kompanija obezbeđuje visokoperformansne, pouzdane i jednostavne za upotrebu mrežne uređaje, uređaje za smeštaj i digital media uređaje uz pomoć kojih se ljudi povezuju. Za poslovne korisnike, NETGEAR obezbeđuje mrežna, smeštajna i bezbednosna rešenja bez troškova i kompleksnosti velikih IT.Kompanija snabdeva i vrhunske servis provajdere sa dokazanim rešenjima za dom.
NETGEAR proizvodi su napravljeni na različitim, dokazanim tehnologijama poput wireless, Ethernet i powerline, sa fokusom na pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe. NETGEAR se prodaju u više od 28,000 maloprodajnih lokacija širom sveta, kao i kroz više od 37.000 retailersa. Sedište kompanije je u  San Jose, Calif., sa lokalnim kancilarijama u više od 25 zemalja. NETGEAR je ENERGY STAR® partner. Više informacija dostupno je na http://www.NETGEAR.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.