Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS potpisao ugovor o distribuciji sa Edgecore Networks

Jun 29, 2022

ASBIS, Edgecore

ASBIS potpisao ugovor o distribuciji sa Edgecore Networks

ASBIS otpočinje isporuke Edgecore mrežnih rešenja svojim klijentima sa EMEA geografskog područja

U junu 2022. godine, distributer sa dodatom vrednošću - ASBIS, potpisao je partnerstvo sa kompanijom Edgecore Networks, dodajući tako vodeće hardverske i softverske proizvode u svoj rastući portfolio mrežnih rešenja. Sporazum pokriva EMEA geografsko područje i uključuje svih 27 zemalja u kojima ASBIS posluje.

Edgecore Networks nudi skalabilna i konvergentna mrežna rešenja za različite potrebe svojih korisnika, ciljajući na data centre, provajdere telekomunikacionih usluga, sistem integratore i velika preduzeća. Vodeća mrežna rešenja iz Edgecore ponude uključuju celokupnu proizvodnu liniju otvorenih 1G-400G Ethernet svič mrežnih uređaja, mrežne rutere, mrežne Gateway uređaje, optičke terminale za virtuelnu pasivnu optičku mrežu (PON OLTs), transpondere paketa i Wi-Fi Access Point uređaje. Osnovna filozofija kompanije Edgecore Networks je da obezbedi profesionalna žična i bežična rešenja, od Edge-a pa sve do Cloud-a.

Ovo je odlična vest, kako za nas, tako i za veliki broj ASBIS klijenata u EMEA regionu, koji će imati priliku da uživaju u proširenom asortimanu mrežne opreme, boljoj kontroli i niskom TCO-u, a koje će pružiti Edgecore proizvodi. Spuštajući ovu distribuciju u sposobne ruke naših lokalnih timova, očekujemo ništa manje od impresivnih rezultata.” - komentariše Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

„Drago nam je što je ASBIS jedan od distributivnih partnera Edgecore-a na EMEA tržištu, proširujući svoj otisak u regionima EMEA i predstavljajući naša vodeća mrežna rešenja kroz ASBIS distributivne mreže. Ovo je još jedan važan korak na našem putu ka transformaciji načina na koji se svet povezuje i uvereni smo da ćemo imati mnogo razloga da slavimo naše partnerstvo u budućnosti” – rekla je Michelle Shu potpredsednica prodaje za EMEA/CIS regione, Edgecore Networks.


O ASBIS-u

ASBISC Enterprises PLC (VSE: ASB) je vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač OEM, IT, IoT i AI rešenja širom CEE, FSU i MEA geografskih područja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju sa dodatom vrednošću (VAD), B2B rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. Kao lideri IT industrije, stručni timovi Grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente, usluge zasnovane na oblaku i tehnologije, kako bi kreirali komercijalno održiva rešenja.

Za više informacija posetite veb lokaciju kompanije na www.asbis.com.

O Edgecore Networks-u

Edgecore Networks Corporation je filijala u vlasništvu Accton Technology Corporation, vodeće ODM mreže na svetu. Edgecore Networks isporučuje proizvode i rešenja za žično i bežično umrežavanje, preko partnerskih kanala i sistem integratora širom sveta, za data centre, provajdere usluga, mala i srednja preduzeća. Edgecore Networks je lider u otvorenom umrežavanju, pružajući punu proizvodnu liniju otvorenih Wi-Fi Access Point uređaja, transpondera paketa, virtuelnih PON OLT-ova, mrežnih Gateway uređaja i 1G, 10G, 25G, 40G, 100G i 400G OCP-Accepted™ svičeva koji nude veliki izbor komercijalnih i "open source" NOS i SDN softvera.

Za više informacija posetite www.edge-core.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.