Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 17, 2018
Hvala Vam što ste naš uvaženi ASBIS partner!
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
ASBIS je postao distributer EVault -a!

April 09, 2013

Seagate

ASBIS je postao distributer EVault -a!

Ova saradnja značajno doprinosi proširivanju EVault usluga podrške čuvanja podataka na tržištu

U septemberu, 2012 – ‘s-Hertogenbosch, Netherlands – EVault, Inc., Seagate company i ASBIS Enterprises PLC , eksperti u distribuciji IT tehnologije, objavljuju da se ASBIS pridružio EVault Partnerskom Programu i postao distributer EVault cloud - connected backup & recovery proizvoda i usluga širom regiona.

Distribucija u regionu Istočne Evrope obuhvata zemlje: Republiku Hrvatsku, Mađarsku, Rumuniju, Slovačku, Češku Republiku, Sloveniju, Belorusiju i Kipar.  U regionu Bliskog Istoka , distribucija će uključiti Ujedinjene Arapske Emirate, takođe i Abu Dabi, Ajman, Dubai, Fudžejru, Ras al-Kaimah, Šardžu i Um al-Kuvajn.

“Počastvovani smo što smo potpisali ovo strateško partnerstvo sa EVault - om, koje će osigurati da naš distibucioni kanal nastavi da snabdeva svoje kupce najkvalitetnijim proizvodima i isplativim rešenjima” rekao je Laurent Journoud, Izvršni Potpredsednik  ASBISC Enterprises PLC. “EVault zaštita podataka nudi dokazan sistem čuvanja i zaštite podataka, koji zahteva sadašnje tržište.

EVault obezbeđuje sistem zaštite na ''on site'', cloud, i cloud - connected ili hibridno čuvanje podataka, pomažući preduzećima da zaštite podatke i pristupe svojim poslovnim fajlovima (podacima). EVault pomera industriju ka hibridnom modelu skladištenja, uz pomoć jedinstvenog, integrisanog ekosistema EVault softvera za skladištenje podataka, SaaS, upravljivih servisa i uređajima koji svojim kupcima obezbeđuju kontinuitet u radu u ''multi-site'' poslu i okruženju. EVault ''backup & recovery'' podataka, kao i druge usluge skladištenja su optimizovani tako da obavljaju svoju funkciju u distribuiranom okruženju; podržana sigurnom, pouzdanom ''cloud'' infrastrukturom i obezbeđena najkvalitetnijim servisom usluge.

“Kako se tržište sve više globalizuje da bi profitiralo od geografsko - rasutog društva, Istočna Evropa i Bliski Istok postali su strateška mesta koja obezbeđuju posebnu prednost na globalnom nivou. Kompanijama koje se šire na ovim područjuma potrebno je da osiguraju da će njihov prenos podataka dobiti isti nivo sigurnosti i podrške koja je obezbeđena u drugim, ''pokrivenijim'' oblastima.,” objasnio je Johan Pellicaan, Direktor i Potpredsednik EVault EMEA.

 

O ASBIS - u:
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) ima bazu na Kipru i specijalizovan je za distribuciju proizvoda vodećih proizvođača kao što su: Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo and Hitachi. Kompanija ima filijale u 29 zemalja, više od 1,240 zaposlenih i 26,000 aktivnih kupaca u više od 85 zemalja širom sveta, a zarada je dostigla sumu od US$ 1,4 biliona u 2011. Za više informacija posetite website
www.asbis.rs

O EVault - u:
Više od 38,000 kompanija se oslanja na EVault  ''cloud-connected'' uslugu skladištenja i oporavka podataka. Isporučena je od strane tima eksperata u obnavljanju podataka i upotrebljava najbolju ''cloud connected'' tehnologiju.EVault sistem podrške se neprimetno integriše i pruža ''online'' podršku zaštite podataka za brz, lokalni pristup podacima osiguravajući  ''cloud'' oporavak fajlova. Optimizovan je za distributivna okruženja i podržan ojačanim ''cloud'' - om. EVault tehnologija takođe ojačava ponude ''cloud'' servis - provajdera, centre podataka, telekomunikacije, ISV - je i mnoge druge... EVault je Seagate - ova kompanija. Za više informacija posetite sajt
www.evault.com.

Pratite @EVault na Twitter - u, pretplatite se na blog i posetite EVault na Facebook strani.

Autorska prava 2012 EVault, Inc. Sva prava su zaštićena. Seagate, Seagate Tehnologija i Wave logo su zaštitni znak Seagate Tehnologije LLC u svim zemljama. EVault i ''cloud-connected'' su ili zaštitni znak ili registrovan znak EVault, Inc. ili jedna od njegovih pridruženih kompanija u US. Svi ostali zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uglednih vlasnika.

Kontakt
Greg Vitarelli
EVault, A Seagate Company
greg.vitarelli@evault.com
+1 617 455 9627

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.