Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Supermicro proširuje portfolio uz nove Scale-Up SuperServer proizvode sertifikovane za SAP HANA®

Supermicro proširuje portfolio uz nove Scale-Up SuperServer proizvode sertifikovane za SAP HANA®

Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim 2U 4-Socket SuperServer uz SAP HANA, omugućava brže funkcionisanje i dovodi do smanjenja troškova kupaca

Supermicro SuperServer

BUY ONLINE

SuperMicro

San Hose, Kalifornija,7.decembar 2017– Super Micro Computer Inc.(NASDAQ:SMCL)), vodeći svetski proizvođač računara, storidža, mrežnih rešenja kao i globalni partner SAP tehnologije, najavio je da njegov 2U 4-Socket SuperServer (2049U-TR4), podržava najviše performanse Intel® Xeon® skalabilnih procesora, pruža maksimalnu memoriju i storidže zasnovane na SSD tehnologiji,a koji je sertifikovan za rad na SAP HANA platformi. SuperServer 2049U-TR4 for SAP HANA podržava korisnike, pružajući im jedinstven skalabilni single node sistem, zasnovan na dobro definisanim hardverskim specifikacijama, dizajniranim da zadovolje najviše zahteve u tehnologiji SAP HANA in–memorijske tehnologije. 

Kombinacija naših mogućnosti koja se ogleda u pružanju visokih performansi, velike efikasnosti uz najnoviju serversku tehnologiju, inovacije, end-to-end green computing rešenja za centre za obradu podataka, cloud computing u kombinaciji sa SAP HANA in-memoriskom tehnologijom, SuperServer 2049U-TR4 koji pokreće SAP HANA, pruža kupcima unapred montirana, instalirana, prekonfigurisana, standardizovana i visoko optimizovana rešenja za kritične baze podataka i aplikacije koje funkcionišu sa SAP HANA-om,” rekao je Charles Liang, Predsednik i izvršni director kompanije Supermicro. “Sertifikat SAP HANA je važan dodatak portfoliu naših rešenja koji omogućava kompaniji Supermicro da pruži nova, inovativna rešenja i usluge čak i najzahtevnijim kompanijama, koje kupuju naše proizvode.

Supermicro sarađuje sa SAP-om kako bi obogatio svoj portfolio, ponudom računarskih rešenja (open-cloud-scale computing solutions) kompanijama koje kupuju njihove proizvode i koji žele da pređu sa tradicionalnih, skupljih Sistema na otvorene, troškovno-optimizovane i softverski-definisane sisteme. Kao podrška međusobnoj saradnji, Supermicro se pridruzio SAP zajednici kroz SAP global technology partnerski program.

Supermicro planira da nastavi da proširuje svoj portfolio sa SAP HANA sertifikovanim sistemom uključujući i 8-socket scale-up resenje bazirano na SuperServer 7089P-TR4 i 4-socket rešenje zasnovano na SuperBlade®, tokom prve polovine 2018.godine.

Kompanija ASBIS je VAD distributer, koji zastupa Supermicro kompaniju i nudi rešenja za servere, sisteme za skladištenja i rešenja za umrežavanje širom Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka. Kompanija ASBIS nudi i usluge uključujući konsalting, dizajn, marketing, tehničku i finansijsku podršku. Dugogodišnje partnerstvo temeljeno na poverenju sa mnogim proizvođačima, pomaže da se na najbolji mogući način podrže partneri i kreiraju kompleksna rešenja i dodatne usluge. 


Kompanija ASBIS
Kompanija ASBIS posluje u 24 zemlje sa sedištem na Kipru i specijalizovana je za distribuciju, informacione i komunikacione tehnologije, proizvoda i rešenja od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Kompanija ima svoje filijale širom EMEA regiona, više od 1,300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta.    


Kompanija SuperMicro
Kompanija SuperMicro je vodeći inovator visokih performansi i servera veliko-efikasne tehnologije i prvi je provajder u izgradnji blok rešenja za data centre, cloud computing, Hadoop/Big Data, HPC and Embedded Systems širom sveta. Supermicro je posvećen zaštiti životne sredine kroz inicijativu “We Keep IT Green;” i obezbeđuje korisnicima energetski efikasna, ekološka rešenja koja su dostupna na tržištu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.