Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Toshiba Camileo serija. Full HD camcorder.

Januar 19, 2010

Toshiba, camcorder

Toshiba Camileo serija. Full HD camcorder.

Toshiba Europe GmbH poseduje kompletan asortimanh HD camcordera različitih oblika od palm-held do pistol-grip formi. Svi modeli obezbeđuju HD rezoluciju, praktični su i mali, poseduju funkciju online razmene i jednostavni su za upotrebu a sve to po vrlo pristupačnoj ceni.

KUPITE ONLINE

 Toshiba Camileo series

 

 

Toshiba Europe GmbH poseduje kompletan asortimanh HD camcordera različitih oblika od palm-held do pistol-grip formi. Svi modeli obezbeđuju HD rezoluciju, praktični su i mali, poseduju funkciju online razmene i jednostavni su za upotrebu a sve to po vrlo pristupačnoj ceni.  

Najnoviji proizvodi u okviru Camileo serije, kao što su Camileo H30 i Camileo X100, dolaze sa zadivljujućom 10 megapiksela rezolucijom, što ih čini idealnim kako  za fotografisanje tako i za snimanje. Camileo S20, sa debljinom od samo17 mm, je jedan od najmanjih full HD camcordera i isporučuje se u sedam različitih boja.  

“Način na koji se kamere upotrebljavaju za pravljenje kućnog videa se drastično izmenio proteklih godina”, istakao je Marco Perino, General Manager EMEA Toshiba Digital Products and Services (DPS). “Danas potrošači žele male, džepne video kamere kako bi trenutno memorisali specijalne trenutke. Oni preferiraju kamere koje su jednostavne za upotrebu, ali bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike. Pored toga, mnogi kućni video snimci se razmenjuju putem interneta, na popularnim web sajtovima poput  YouTube. Toshiba je brzo odreagovala na te izmene u tražnji. Mi smo među prvima na tržištu ponudili širok asortiman praktičnih i pristupačnih HD camcordera. A vrlo praktična dopunska funkcija koju poseduju ovi uređaji jeste direktan upload na  YouTube .” 


Toshiba Camileo seriesO Toshiba Europe GmbH

Toshiba Europe GmbH (TEG) je podružnica u vlasništvu Toshiba korporacije, koja uspešno posluje već više od 130 godina. Toshiba je jedna od najvećih kompanija u oblasti IT i elektronike u svetu. Sa sedištem u Nemačkoj, Neuss, TEG čine četiri poslovna sektora: Computer Systems, Storage Device Products, Consumer Products i Electronic Systems Operations. Zajedno, ovi sektori obezbeđuju ponudu proizvoda uključujući prenosive kompjutere i mobilne proizvode, projektore, HDD, DVD, LCD, TV kao i električnu opremu za kancelarije. Sedište za EMEA region, TEG pruža podršku i asistenciju svojim lokalnim kancelarijama. Digital Products & Services je divizija TEG’s Computer Systema,  a  bavi se rešenjima koja obezbeđuju kvalitetno multimedijalno iskustvo i unapređenje digitalnog stila života. Njihova ponuda uključuje PC i AV proizvode kao što su camcorderi, mobilni inernet uređaji, PC oprema i usluge. Za više informacija o Toshiba laptop računarima i opremi, poseetite TEG web sajt  www.toshiba-europe.com.

Toshiba je osnovana 1875, a danas njenu globalnu mrežu čini više od 730 kompanija,  199,000 zaposlenih širom sveta uz godišnju prodaju od impresivnih US$67 billiona (31. mart 2009).

Više informacija: www.camileo.eu

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.