Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Mart 19, 2019
Seagate obezbeđuje pouzdana rešenja za skladištenje u svim segmentima gde ...
Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
Januar 15, 2019
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - 16. Januar 2019., Limassol, Kipar
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 20, 2018
Western Digital je integrisao brend Tegile počev od ovog meseca, i sada je isti ...
ASBIS je objavio početak distribucije svih AccelStor All-Flash Storidž Rešenja u Rusiji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, na Srednjem Istoku i Regionu Severne Afrike

ASBIS je objavio početak distribucije svih AccelStor All-Flash Storidž Rešenja u Rusiji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, na Srednjem Istoku i Regionu Severne Afrike

ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća tržišta: Ruska federacija, Slovačka, Češka, Ukrajina, Poljska, Belorusija, Rumunija, Slovenija, Hrvatska, Bugarska, Srbija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Kipar, Kazahstan, Estonija, Latvija, Litvanija, Gruzija, Jermenija, Azerbejdžan, Moldavija, Malta, UAE, Bahrein, Irak, Jordan, Liban, Saudijska Arabia, Kuvajt, Oman, Katar, Egipat, Alžir, Maroko i Tunis.

January 29, 2018 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), osnovan 1990, ekspert u Value – Add distribuciji (VAD) IT proizvoda i rešenja na tržištu EMEA regije, dodao je u svoj portfolio, distribuciju AccelStor NeoSapphire All-Flash Arrays sa jedinstvenom storidž tehnologijom, u više od 30 zemalja EMEA. U većini zemalja gde posluje ASBIS poseduje kvalifikovan VAD prodajni tim i tehničke stručnjake kako bi pomogli sistem integratorima, korporativnim VAR-ovima, ISP-ovima da pruže optimalna rešenja i izađu u susret korisničkim potrebama.

AccelStor Vice President, David Kao, izjavio je “Zahtevi koji se javljaju u digitalnoj eri pokazuju nam da velike svedske IT korporacije moraju dati prioritet brzini i efikasnosti, kako bi definisali strategiju rasta koja se bazira na novim IT servisima. Cilj AccelStor je da osigura inovativna storage rešenja za kompanije i preduzetnike. Uz veliku podršku i iskustvo ASBIS-a, zajedno možemo ponuditi IT rešenja spremna za budućnost, koja će se nositi sa stalnim rastom zahteva od strane korisnika u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom Istoku i Severnoj Africi.”

AccelStor i ASBIS fokusiraće se na data centre i cloud infrasutrukturu za segmente kao što su telekomunikacione i državne infrastrukture. Digitalna transformacija je hrabar potez prema visokim performansama računarskih aplikacija i predstavlja značajan korak prema elastičnom poslovnom modelu bilo koje organizacije. To će značajno poboljšati korisničko iskustvo i ponuditi širok spektar različitih usluga. ASBIS ima veliko iskustvo u ponudi IT rešenja za kompanije, te će rešenja AccelStor’s NeoSapphire all-flash arrays biti odličan dodatak s obzirom da su rešenja dizajnirana da sa lakoćom rade sa intenzivnim aplikacijama i zadovoljavaju potrebe za skladištenje podataka takvih rešenja.

“Zadovoljni smo što otpočinjemo saradnju sa kompanijom AccelStor, koja će doneti obostranu korist”, izjavio je Yuri Ulasovich, COO ASBIS Enterprises PLC. “AccelStor All-Flash rešenja za skladištenje proširiće ASBIS-ov portfolio i osigurati dalji razvoj Value Added Distribucije sa boljim poslovnim rešenjima za naše partnere  NeoSapphire All-Flash Arrays koristi istinski softverski definisan pristup dizajna "all-flash arrays" kako bi obezbedio ekonomična all- flash skladištenja sa moćnim performansama za bilo koji scenario. Verujemo da će AccelStor pružiti odlično rešenje za virtuelizaciju, računarske operacije visokih performansi, cloud za preduzeća, baze podataka i druga značajna vertikalna tržišta.”

O kompaniji ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sedištem na Kipru, poseduje sopstvene kancelarije u 24 zemlje koje su specijalizovane za VAD distribuciju ICT proizvoda i rešenja vodećih svetskih proizvođača kao što su Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i drugi. Kompanija poseduje sopstvene filijale širom EMEA regiona, više od 1,300 zaposlenih i 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja u svetu.

Za više informacija posetite www.asbis.com.     

O kompaniji AccelStor

AccelStor je kompanija koja ubrzava paradigmu promena od konvencionalnih Sistema diskova do savremenog all-flash skladištenja. AccelStor-ova NeoSapphire all-flash array (AFA), ojačan sa FlexiRemap® softverskom tehnologijom, omogućava neprekidno visok broj IOPS-a koje koriste za poslovno zahtevne aplikacije. Uz olakšano upravljanje skladištem, podršku više protoka, jednostavnim pristupom i promenljivim SSD diskovima, NeoSapphire serija obećava rješenje problema s performansama kod I/O- intenzivnih aplikacija poput virtualizacije, visoko performasnog računanja, baze podataka i procesiranja sadržaja.

Za više informacija posetite AccelStor i NeoSapphire www.accelstor.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.