Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je dodao nove Ubiquiti kamere u svoj portfolio smart sigurnosnih rešenja

Oktobar 10, 2023

ASBIS, Ubiquiti

ASBIS je dodao nove Ubiquiti kamere u svoj portfolio smart sigurnosnih rešenja

UniFi Protect Generation 5 kamere su proizvodi najnovijih tehnologija i najnoviji dodatak ASBIS ponudi sigurnosnih rešenja. One predstavljaju novu generaciju kamera koje transformišu svet sigurnosti i video nadzora, donoseći izvanredne performanse i vrednost u odnosu na cenu

Linije proizvoda donose 4 modela koja nude neuporediva sigurnosna rešenja.

  1. Dizajn G5 Pro kamere je najnapredniji do sada. Ima robusno aluminijumsko kućište i lako se može montirati na plafon, zid ili stub.
  2. Rezolucija kamere je 4K, ima 3x optički zum i izvanredan dinamički opseg, savršeno dopunjujući napredne mogućnosti pametne detekcije UniFi Protect-a, omogućavajući izuzetno korisničko iskustvo.
  3. G5 Bullet pruža izuzetnu vrednost u odnosu na cenu, sa 2K HD rezolucijom i kompaktnim Bullet form faktorom.
  4. G5 Dome donosi ista poboljšanja kvaliteta slike u kameru kupolastog dizajna koja se može montirati na zid ili plafon i služi za sprečavanje vandalizma.
  5. G5 Flek je najsvestranija kamera i može se montirati u zatvorenom ili na otvorenom okruženju.


Glavne prednosti UniFi Protect G5 kamera su:

  1. Kristalno jasna 4K rezolucija: G5 kamere snimaju snimke u zadivljujućoj 4K rezoluciji, omogućavajući vam da vidite svaki detalj sa jasnoćom koja oduzima dah.
  2. Snažne performanse pri slabom osvetljenju: G5 kamere su odlične u uslovima slabog osvetljenja, dajući izuzetan kvalitet slike 24/7. Možete se pouzdati da će dati dobre rezultate čak i u izazovnim uslovima.
  3. Tehnologija pametne detekcije: Uživajte u miru uz inteligentne funkcije detekcije G5 kamera, koje nude preciznu detekciju pokreta, naprednu analitiku i prilagodljiva upozorenja kako biste bili informisani i bezbedni.
  4. Fleksibilne opcije montaže: G5 kamere se mogu instalirati bez napora u bilo kom okruženju, zahvaljujući različitim opcijama montaže, uključujući one za zid, plafon i stub.
  5. Jednostavna integracija: Ubiquiti-jev softver prilagođen korisniku olakšava povezivanje i upravljanje vašim kamerama. Možete nadgledati više kamera sa centralizovane kontrolne table za jednostavno iskustvo.
  6. Izdržljive i otporne na vremenske uslove: G5 kamere su napravljene da izdrže vremenske prilike i imaju IP67 sertifikat, što ih čini pogodnim za unutrašnje i spoljašnje primene.
  7. Proširiv i skalabilan sistem: G5 sistem kamera je dizajniran da se menja u skladu sa vašim potrebama, nudeći skalabilnost koja odgovara svakom projektu.
  8. Pouzdani Ubiquiti kvalitet: Ubiquiti je ime od poverenja u umrežavanju i video nadzoru, poznato po svom izuzetnom kvalitetu i performansama. Sa G5 kamerama ne možete očekivati ništa manje.

O Ubiquiti Networks

Ubiquiti Netvorks je fokusiran na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnom nivou — ukupna isporuka od skoro 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću naše UNMS i UniFi softverske platforme kako bi se obezbedio distribuirani pristup Internetu velikog kapaciteta i jedinstveno upravljanje informacionim tehnologijama, respektivno. Ubiquiti, Ubiquiti Netvorks, U logo, UBNT, airMAKS, airFiber, mFi, EdgeMAKS, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znaci kompanije Ubikuiti Netvorks, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posetite www.ubnt.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.