Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Klinknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnosti aplikacije i podataka u ...
Mart 16, 2020
2. generacijia AMD EPYC porodice procesora je bogatija za dva nova člana
Mart 11, 2020
Optimizovana za razmeštanje velikog obima i najviše performanse, nova MegaDC ...
Mart 10, 2020
Najfleksibilniji i najskalabilniji 100/200 / 400GbE 12,8 Tbps switch na svetu ...
Februar 25, 2020
Sa preko 100 sistema koji podržavaju sve nove procesore koji donose više ...
Februar 19, 2020
Kompletirajte misije, skupljajte bodove i sve to zamenite za prigodne nagrade. ...
Februar 18, 2020
SonicWall izdao svoj Cyber Threat Report za 2020. godinu
BlackBerry najavljuje dostupnost CylancePROTECT-a za mobilne uređaje

Novembar 06, 2019

BlackBerry

BlackBerry najavljuje dostupnost CylancePROTECT-a za mobilne uređaje

Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije

Kompanija BlackBerry Limited je najavila dostupnost CylancePROTECT® za mobilne uređaje kojima upravlja BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerri® UEM). Koristeći sigurnosnu tehnologiju veštačke inteligencije (AI) kompanije Cylance, ovo rešenje za odbranu od mobilnih pretnji (MTD) pruža naprednu zaštitu mobilnih krajnjih tačaka, a kako bi se sprečile, otkrile i uklonile napredne zlonamerne pretnje.

Organizacije se koriste mobilnim uređajima kako bi se takmičile na agilnom i evolutivnom tržištu. Po prvi put, više od polovine svih uređaja je povezano na internet mobilnim putem. U isto vreme, mobilni zlonamerni softver je rasprostranjeniji nego ikad, a napadi su porasli 50%, samo u poslednjoj godini. Gartner potvrđuje ovaj trend i sada preporučuje da lideri u domenu upravljanja rizicima u IT-ju primene MTD rešenja.


CylancePROTECT povećava sigurnosnu bazu koju pruža BlackBerri UEM sprečavajući napade na nivou uređaja i aplikacije. Rešenje proaktivno identifikuje sigurnosne ranjivosti i potencijalne zlonamerne aktivnosti na mobilnim uređajima nadgledanjem ažuriranja OS-a, parametara sistema, konfiguracija uređaja i sistemskih biblioteka.


CylancePROTECT automatizovano otkrivanje pretnji kontinuirano radi na zaštiti svih krajnjih tačaka mobilne telefonije od zlonamernih softvera, URL "phishing" napada i provere integriteta aplikacije bez ometanja krajnjih korisnika, koristeći najbolje od "zero trust" arhitekture. Za razliku od tradicionalnih sigurnosnih proizvoda za krajnje korisnike koji se oslanjaju na potpise i analizu ponašanja za otkrivanje pretnji u okolini, CylancePROTECT koristi AI za prepoznavanje i blokiranje pokretanja poznatih i nepoznatih zlonamernih programa na krajnjim mobilnim tačkama i unutar aplikacija.


„Danas smo integrisali naprednu zaštitu kompanije Cylance sa BlackBerry UEM-om kako bismo podržali organizacije u njihovom ostvarenju -zero trust- sredine“, rekao je John Chen, izvršni predsedavajući i izvršni direktor BlackBerry-ja. „Pomoću CylancePROTECT-a, BlackBerry UEM korisnici sada mogu upravljati i osigurati sve svoje mobilne krajnje tačke na svim uređajima, mrežama i aplikacijama, sa jedne konzole.“


Pošto je CylancePROTECT ugrađen u BlackBerry UEM i BlackBerry Dynamics aplikacije, organizacije mogu biti sigurne da je celokupna njihova mobilna flota zaštićena bez potrebe da se oslanjaju na zaposlene da održavaju aplikacije trećih strana. CylancePROTECT pruža poboljšano korisničko iskustvo koje daje prednost sigurnosti, produktivnosti i neometanoj deljenju kritičnih informacija bez odvojenog proizvoda ili konzole za podešavanje i konfiguraciju.

Ukoliko želite da saznate više o ponudi kompanije BlackBerry i CylanceProtect, molimo, kontaktirajte nas na:  vad@asbis.rs

>>Izvor

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.