Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Dve nove Canyon serije su stigle!

Jun 22, 2011

Canyon

Dve nove Canyon serije su stigle!

Nove Canyon serije su dostupne u radnjama naših parntera.

  

GORINCHEM, Holandija – Ovog proloće je  najavljeno da će Canyon predstaviti tri nove serije proizvoda pre kraja leta. Sa zadovoljstvom objavljujemo da su dve jedinstvene serije dostupne u radnjama naših partnera u EMEA region i Južnoj Americi.

Odabrane na osnovu povratne informacije koju smo dobili od naših potrošača, serije Rising Sun i  Stripes su zanimljive mladim ljudima koji tragaju za proizvodima koji mogu da prezentuju njihovu ličnost i stil života.  

Stripes

Stripes (pruge) su nedavno bile na pistama  mnogih poznatih dizajnera koji su prihvatili pruge kao ključni dezen za kolekcije proleće-leto 2011. Canyon donosi najnoviji trend na potpuno nov način uvođenjem jedinstvene linije kompjerske opreme sa vertikalnim prugama.  Stripes linija je dizajnirana za moderne ljude koji traže trendi i elegantnu računarsku opremu. Canyon koristi jednostavan i vanvremenski dizajn koji unosi u svežim i veselim bojama, savršenim da preuzmu novu sezonu u velikom stilu. Linija je dostupna u radnjama naših partnera. Pogledajte naše proizvode  ovde!

Rising Sun

Canyon Rising Sun serija prvenstveno je inspirisana snagom, osećajem časti, kulturnim nasleđem i uticjem moćnog naroda Japana. Ova linija proizvoda ne samo da poseduje jedinstven dizajn, već predstavlja i odličnu priliku da pomognemo onima koji su preživeli zemljotres i cunami: pet procenata profita ostvarenog prodajom ograničene serije  Rising Sun  direktno je odlazi za obnovu i pomoć Japanu. Proizvodi su dostupni u radnjama naših partnera. Pogledajte kompletan asortiman sada!

Canyon je uvek u potrazi za inspirativnim i out-of-the-box idejama, a ove nove serije su u skladu sa Canyon strategijom. Geert van Dijk, VP Sales & Marketing at Canyon, je uveren: “Canyon, fokusiranjem na dizajn kao vodeći princip za brend, ima fantastičnu priliku da se izdoji iz gomile i napravi pomak na tržištu. Nove linije su samo početak. Uveravamo vas da će 2011. biti najkreativnija Canyon godina do sada.”

Nemojte propustiti da nas pratite putem Facebook, Twitter i Blogger stranica za najnovije vesti i zanimljive članke.

CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspeva da život učini udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cenama, bez ugrožavanja kvaliteta. Osnovan 2003. CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte press@canyoncorporate.com ili posetite naš web sajt: www.canyon-tech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.