Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
ASBIS predstavlja nove cene za Dell Streak sa 2.2 Android OS

Decembar 23, 2010

Dell

ASBIS predstavlja nove cene za Dell Streak sa 2.2 Android OS

ASBIS sa zadovoljstvom objavljuje da je Dell Inc. (DELL) lansirao 2.2 Android operativni sistem (Froyo) za Dell Streak. Update se može preuzeti sa DELL servera od strane potrošača direktno na uređaj.

Limassol (Kipar), 23. decembar 2010 - ASBISc Enterprises PLC, vodeći distributer IT opreme u EMEA regionu, sa zadovoljstvom objavljuje da je Dell Inc. (DELL) lansirao 2.2 Android operativni sistem (Froyo) za Dell Streak. Update se može preuzeti sa DELL servera od strane potrošača direktno na uređaj.

Dell Streak 5-inčni 2.2 Android tablet je vrhunski uređaj dizajniran da obezbedi sve što je potrebno "u pokretu". Uređaj nudi zabavu, komunikaciju putem društvenih mreža, konstantnu konektivnost i navigaciju dok je istovremeno prenosiv i praktičan. 5-inčni ekran otporan na ogrebotine idealan je za pretraživanje interneta, čitanje i slanje elektronskih poruka, gledanje filmova, preuzimanje i slušanje muzike, upload na internet, igranje igrica i još mnogo toga. 5MP kamera pruža idealne mogućnosti za pravljenje slika i videa visoke rezolucije. Ugrađen Wi-Fi bluetooth i 3G/GSM konektivnost obezbeđuju veliku brzinu za pristup informacijama koji surfovanje internetom pretvara u potpuno  novo iskustvo, interaktivnije i praktičnije.
 
Streak omogućava korisnicima pristup mnogobrojnim Andorid dodacima, igricama i programa sa snagom koja će obogatiti živote ljudi. Uređaj može da se koristi i kao običan mobilni telefon za glasovnu komunikaciju i slanje SMS/MMS poruka. Integrisani 1GHz procesor obezbeđuje brze multitasking performanse uz malu potrošnju energije. Ima bolju prenosivost u odnosu na laptop i praktičniji je od kolekcije gažeta. Novi operativni sistem Android 2.2 učinio je ovaj uređaj još efikasnijim.

 Ovde su neke od ključnih karakteristika koje su uključene u Android 2.2 Froyo update:
 

 •  Brži rad sistema: ovaj update softvera sadrži mnoge optimizacije za operativni sistem koje poboljšavaju performanse sistema od Eclair preko boljeg upravljanja memorijom, brže izmene aplikacija, i bržih performansi pretraživača.
 •  Native Exchange podrška: uz ovu ipsravku, vaš Dell Streak će podržavati Exchange, što dozvoljava exchange administratorima  upravljanje jačim lozinkama na uređaju, uključujući numeričke i alfa-numeričke lozinke, auto discovery, remote wipe, Exchange kalendare kao i Global Address List look up za kontakte.
 •  Adobe Flash 10.1 kompatibilnost: Vaš Dell Streak će sada biti kompatibilan sa Adobe Flash 10.1, što omogućava bogato internet iskustvo kroz mogućnost direktnog pokretanja flash animacija, video i igrica na vašem pretraživaču.
 • Portable Hotspot/USB Tethering: sa ovom ispravkom sada može da radi kao prenosivi WiFi hotspot, koji može da deli vašu konekciju sa 8 drugih uređaja. Alternativno, možete povezati vaš Dell Streak na vaš Windows PC putem 30Pin/USB kabla i deliti svoje podatke između 2 uređaja putem USB-a.  Dodatni drajver koji podržava USB tethering za Froyo dostupan je na support.dell.com
 • 720p video snimanje: Vaš Dell Streak sada će moći da snima filmove u pokretu u 720p visokoj rezoluciji upotrebom 5MP kamere.
 •  Native Multi-Touch podrška: sa ovom ispravkom vaš Dell Streak sada će podržavati multi-touch gestikulaciju, kao što je "pinch-to-zoom", u većem broju aplikacija uključujući i Google mape.-Mogućnost editovanja dokumenata: pored mogućnosti da vidite dokumenta, ova softverska ispravka će vam omogućiti da izmenite dokumenta na vašem Streak-u upotrebom Quick Office aplikacija.
 • Unapređen Phone Dialer User interfejs: sa novim softverom, unapredili smo izgled i rad phone dialer aplikacije. Ona će olakšati pozivanje, odgovaranje i upravljanje pozivima na vašem Dell Streak-u.
 • Podrška Live Wallpapers: jedna od najviše iščekivanih karakteristika Android v2.2 za vaš Dell Streak sada podržava Live Wallpapers i doći će preinstalirana sa nekim favoritima korisnika.
 • Šira kompatibilnost sa aplikacijama: pristup novim aplikacijama u okviru Android Marketa koje su posebno razvijene za Android v2.2 i novije uređaje.
 • Android Market Batch i automatski update: za Froyo, sada Android Marketplace poseduje opciju za ažuriranje serije na tržištu aplikacija (po prijavi) ili automatski ažurira aplikacije (bez obaveštenja).
 • Skladištenje aplikacija i proširenje memorije: za Froyo, imate opciju izbora mesta čuvanja aplikacija koje preuzimate sa Andorid Marketplace. Izaberite čuvanje na internoj ili eksternoj memoriji, što daje više mogućnosti za preuzimanje većeg broja aplikacija sa Android tržišta, a trenutno je dostupno više od 100.000 aplikacija.
 •  Backup and Restore aplikacija: Vaš Dell Streak Froyo upgrade uključuje aplikacije za Backup i Restore što će omogućiti potpuni backup i restore uređaja, uključujući kontakte, pozive/poruke i podešavanja uređaja direktno na micro SD karticu.
 •  Unapred instaliran Swype Keyboard: Vaš Dell Streak Froyo upgrade uključuje aplikaciju za Swype tastaturu, finger-tracing tekst metod unosa.Tražite reči ili kucajte kao na standardnoj tastaturi. Izbor je vaš.
 • Dell Stage User Interface/Launcher: Vaš Dell Streak Froyo upgrade uključuje Dell Stage UL kao glavni lanser za Android. Stage je set dodataka kao što su Home/Recent Apps, Email, Music, Gallery, Contacts, Web, Social (Facebook/Twitter) koji sadržaj postavljaju na homescreen i pomažu vam da ostanete konektovani.

ASBIS sada nudi Streak preko svojih partnera po novoj maloprodajnoj ceni od 49.990 rsd.
Možete uživati u brzom i bogatijem iskustvu na Dell Streak sa Android 2.2 (Froyo) operativnim sistemom po boljoj ceni.


O kompaniji ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru, specijalizovan je za distribuciju IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, Seagate, Western Digital, AMD, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer i Hitachi.
ASBIS ima svoje filijale u 26 zemalja, više od 1.000 zaposlenih i 32.000 aktivnih korisnika u 70 zemalja širom sveta. Za više informacija posetite internet stranicu kompanije www.asbis.com

O kompaniji Dell
DELL Inc. je multinacionalna korporacija za informacione tehnologije sa sedištem u Round Rock, Teksas, SAD, koja razvija, prodaje i podržava računare i srodne proizvode i usluge. Za više od 26 godina Dell je omogućio zemljama, zajednicama, kupcima i ljudima upotrebu tehnologija da bi ostvarili svoje snove. Kompanija je jedna od najvećih tehnoloških kompanija na svetu, zapošljava više od 96.000 ljudi širom sveta. Za više informacija posetite internet stranicu kompanije na www.dell.com


 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.