Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Prestigio eBook Reader PER3162B

Avgust 24, 2010

Prestigio eBook Reader PER3162B

Sjajan eBook Reader koji u punom sjaju predstavlja inovativno E-Ink displej

 

KUPITE ONLINE

  • Prestigio eBook Reader PER3162BBuy online at ASBIS B2B e-Shop

 

 

Test: www.itsvet.com - Prestigio eBook Reader PER3162B

 

Sjajan eBook Reader koji u punom sjaju predstavlja inovativno E-Ink displej. Ovaj model je dizajniran tako da ima odličnu autonomiju, radi vrlo brzo, ekran ima sjajan prikaz i vrlo je jednostavan za korišćenje. Slika se automatski rotira u zavisnosti od položaja uređaja, a dodatak u vidu podrške za muzičke fajlove će se dopasti onima koji vole da čitaju knjige i slušaju muziku istovremeno.

Prestigio je predstavio nedavno i jedan vrlo interesantan uređaj, eBook Reader PER3162B. Iako kod nas eBook Reader-i i nisu toliko popularni (bar ne još uvek), trend je takav da sve više proizvođača žuri da izbaci svoje modele ovih vrlo praktičnih uređaja. Model koji smo mi isprobali spada u punokrvne eBook uređaje sa fantastičnim E-Ink ekranom i veoma dobro osmišljenim funkcijama. Iako ima dosta onih koji još uvek čitanje ne mogu da zamisle bez knjige u papirnom formatu, ovakvi Reader-i su možda i prvi put da će se ovo promeniti pošto su maksimalno prilagođeni ugodnom i udobnom čitanju. Naravno, nije na odmet i podrška za neke dodatne opcije kao što su u ovom slučaju i slušanje muzike, kalendar i pregled fotografija.

Ključne karakteristike

  • Vrko kompaktne dimenzije

  • Fantastičan ekran

  • Odlična autonomija

  • Automatska orijentacija ekrana

  • Podrška za muziku

Rezime

Na kraju je ostalo da prokomentarišemo i autonomiju baterije koja iznosi do 4000 pročitanih stranica (mada ovo zavisi od brzine čitanja, naravno), i do 20h slušanja muzike. Ovo u prevodu znači da neće morati mnogo da se razmišlja o dopunjavanju baterije, i da se može slobodno uživati u čitanju. Glavnu zaslugu za ovako dobru autonomiju ima ekran, pošto E-Ink tehnologija pored sjajnih karakteristika slike ima i izuzetno nisku potrošnju energije. Kada se sve ovo sumira, možemo slobodno reći da je Prestigio eBook Reader PER3162B jedan od najboljih, ako ne i najbolji eBook Reader koji se može pazariti kod nas

Kompletan test

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.