Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
CANYON Roadshow: 10 gradova tokom 10 dana

Avgust 24, 2010

CANYON Roadshow: 10 gradova tokom 10 dana

Članovi Canyon tima će obići 10 gradova tokom 10 dana, kao prvi korak u okviru predstavljanja nove Graffiti Limited serije

 GORINCHEM, Holandija – Odbrojavanje je počelo: dugo očekivana CANYON Graffiti Limited serija biće raspoloživa u radnjama naših partnera od 1. septembra. Kako bismo proslavili ovaj jedinstveni projekat, članovi Canyon tima će obići 10 gradova tokom 10 dana, kao prvi korak u okviru predstavljanja Limited serije. Prezentacije za novinare, takmičenja u grafitima, živa muzika, ulični ples su samo neke od brojnih aktivnosti koje će lokalni timovi organizovati povodom ovog događaja.

Canyon tim krenuće iz Holandije u ponedeljak 30. avgusta, a put prolazi kroz Varšavu, Prag, Budimpeštu, Ljubljanu, Zagreb, Sarajevo, Beograd, Sofiju, Bukurešt i nazad u Holandiju. Kako bi svaki detalj bio usklađen, sportski automobi je posebno brendiran grafitima, a za rezultat imamo mašinu za kojom se mnogi osvrću!

“Ovo je veoma uzbudljiv projekat za nas”, objašnjava Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Biće izuzetno napeto, ali iI vrlo zabavno. Svaki grad organizovaće jedinstven događaj sa eksluzivnom zabavom. Upoznaćemo predstavnike medija i kupce, ali i Canyon fanove u svakoj zemlji. Atmosfera će biti neverovatna. Ovaj Roadshow će biti za pamćenje.” 

Zanimljivi događaji održaće se u shopping centrima, na glavnim trgovima, u barovima, popularnim Café-ima, a sadržajem obuhvataju: graffiti takmičenja i izložbe, živu muziku, DJ, MC, igrače, skateboard takmičenja i drugo. Na svakom skupu biće održana prezentacija za najznačajnije kupce i predstavnike medjia putem koje će Canyon tim predstaviti novu seriju Graffiti Limited .

Bićete u mogućnosti da pratite Canyon tim na ovom putovanju preko  Facebooka, YouTube, Twittera i zvaničnog Canyon  web sajta. Fotografije i filmovi sa lokalnih događaja će biti objavljeni online kako biste mogli da pratite utiske iz ovih 10 gradova. Pored toga, priče koje se odnose na ove događaje moći ćete da čitate i preko Canyon blog-a.

 

Proizvode,  iz prve  Limited serije kompanije Canyon, karakteriše upečatljiv, živopisan graffiti dizajn – jedinstven asortiman koji nije viđen ranije u IT industriji. Pored toga, 5% od profita biće donirano u program pomoći deci. Potrošači će biti u mogućnosti da proizvode iz ove serije kupe do  kraja 2010. godine. Kliknite ovde za više informacija.

O CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspeva da život učini udobnijim nudeći širok spektar praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačnu IT potrošačke elektronike i računarskih periferija. Naš proizvodni program je razvijen uz našu obavezu da ponudimo lepo i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cenama, bez ugrožavanja kvaliteta. Osnovan 2003, CANYON je jedan od najbrže rastužih svetskih brendova u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu. Za više informacija, obratite se na press@canyoncorporate.com. Istražite naš online katalog tako sto žete posetiti naš sajt  www.canyon-tech.com  .

** Uništavanje ili vandalizovanje javne imovine, komercijalne ili privatne, je zločin u većini pravosudnih sistema. Marketinški i komercijalni materijal obezbeđen je samo u svrhu informisanje i/ili zabave. Canyon ne podstiče ili toleriše uništavanje i vandalizovanje javne ili privatne imovine

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.