Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju porodice AMD Ryzen™ desktop procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 31, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Izvršni direktor kompanije Perenio IoT Sergei Kostevich je održao prezentaciju ...
Kako da zaštitite vaše poslovanje tokom epidemije

Mart 23, 2020

SONICWALL

Kako da zaštitite vaše poslovanje tokom epidemije

Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima

Omogućite zaposlenima bezbedan rad na daljinu

Mnoge organizacije nemaju dovoljno licenci za virtualnu privatnu mrežu (VPN) da bi pokrili povećanje broja korisnika, rizikujući da zaposlenima nedostaje pristup poslovnim resursima ili da ih obavljaju preko nebezbedne konekcije dok rade na daljinu.

Zbog toga organizacije koje paze na bezbednost treba da imaju spremno skalabilno bezbedno mobilno rešenje li rešenje za daljinski pristup (npr. VPN) koje može da pokrije upliv korisnika (i odgovarajuće zahteve u pogledu licenci).

Pregledajte vaš plan za kontinuitet poslovanja

Organizacije, SMB-ovi i preduzeća se podstiču da provere njihove planove za kontinuitet poslovanja na godišnjem nivou. Ovo treba da obuhvati sve: kanale komunikacije, liderstvo, infrastrukturu, tehnologiju, i više.

Pogledajte SonicWall-ovih ‘5 osnovnih praksi da se obezbedi kontinuitet poslovanja kao koristan primer.

Odbrana od sajber napada koji se baziraju na strahu

Sajber kriminalci znaju kako da uspešno iskoriste trendove, strahove i ljudsko ponašanje. Organizacije treba da obezbede da imaju jaku sigurnu zaštitu elektronske pošte kako bi ublažili agresivne phishing napade.U slučajevima gde zaposleni, osoblje, partneri i izvođači kliknu na phishing linkove, neophodna su sigurnosna rešenja za aplikacije u oblaku, za Office 365 programe i za naprednu zaštitu krajnje tačke kako bi se ublažio malware sa kompromitujućih mreža ili krađa ličnih pristupnih podataka.

Zaštitite vaše brojne krajnje tačke

Organizacije moraju da budu spremne za priliv napada koji utiču na krajnje tačke. Jedan zaposleni koji radi na daljinu može da klikne na phishing link, koji bi mogao da zaključa podatke preko ransomware-a, mogao bi da ukrade lične pristupne podatake ili da dobije pristup korporativnoj mreži.

Zdrava bezbednosna strategija za rad na daljinu uvek uključuje proaktivnu zaštitu krajnjih tačaka (ili antivirus sledeće generacije) koja ublažava napade pre, tokom i nakon što isti budu izvršeni. Napredniji pristupi uključuju automatizovano povlačenje kako bi se zaraženi računari sa Windows OS vratili u prethodno stanje.

Work-from-Home VPN rešenja za rad zaposlenih na daljinu

Kako bi pomogli organizacijama da ekonomično primene VPN tehnologiju za njihove zaposlene koji rade od kuće a čiji broj se rapidno uvećava, SonicWall svoje proizvode i usluge za pristup na daljinu stavlja na raspolaganje novim i postojećim korisnicima uz velike popuste. Takođe povezujemo važna bezbednosna rešenja za nove preduzetnike i SMB korisnike.

VIDI PONUDE

Da dobijete više informacija, kontaktirajte: vad@asbis.rs.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.