Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Metro klaster INFINIDAT i 100% garancija Always On

April 22, 2019

INFINIDAT

Metro klaster INFINIDAT i 100% garancija Always On

INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On

Gartner je kompaniju INFINIDAT označio kao vizionara tri godine za redom: 2015-2017. U 2018. godini, Gartner je INFINIDAT prebacio u sektor lidera na Magic Quadrant-u za kategoriju diskova opšte namene (General-Purpose Disk Arrays). U isto vreme, na skali „Completeness of Vision“, INFINIDAT je nadmašio tržišne lidere kao što su HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM. Jedna od slabosti koje je INFINIDAT pokazao je nedostatak rastegnutog klastera. 

Stoga je najava INFINIDAT metro klastera odgovor na Gartnerove zamerke i zahteve modernog IT tržišta. Rešenje je nazvano InfiniBox Always On Cluster.

INFINIDAT-ova InfiniBox arhitektura je dizajnirana od početka kao rešenje sa simetričnim pristupom 3 odvojena domena, eliminišući staru arhitekturu sa dva kontrolora i pružajući kupcima pouzdanost sa 7 devetki (99,99999%).

InfiniBox Always On rešenje odgovara na sve zahteve navedene iznad, i sastavljen je od 2 InfiniBox sistema plus arbitar podeljeni u 3 odvojena domena sa rezervisanom IP mrežom između njih. Ovo korisnicima omogućava da se pomere od tradicionalne arhitekture sa dva kontrolora ka trostrukom kontroloru na svakoj lokaciji sa dodatnim slojem redundancije iznad njih. Ova arhitektura rezultuje najvišim nivoom dostupnosti jer se failover klaster između oslanja na jednostavan failover klaster staze – kao otkazivanje HBA / prekidača!

Always On je organski razvijen kao deo InfiniBox, ne zahteva poseban mrežni prolaz i obezbeđen je kao besplatno ažuriranje softvera svim INFINIDAT korisnicima sa ugovorom o aktivnoj podršci. Ovo rešava sve izazove iznad, dok u isto vreme obezbeđuje najniži trošak za performanse za Always On u industriji.

Ključne razlike InfiniBox Always On Cluster rešenja:

  • Napravljen na osnovu InfiniBox sistema za čuvanje;
  • Potpuno integrisan u jedinstveno upravljanje skladištenjem bez dodatnih troškova - svi su uključeni u osnovnu licencu;
  • TCP / IP se koristi za komunikaciju između sajtova, što obezbeđuje optimalan trošak u poređenju sa FC,
  • Minimalan uticaj na performanse, serveri prepoznaju sa kojim sistemom za skladištenje treba raditi.

Always On rešenje je integrisano u InfiniBox sistem za skladištenje podataka, nije mu potreban poseban mrežni prolaz i dostupan je svim korisnicima INFINIDAT sistema za skladištenje podataka sa važećim ugovorom o podršci kao besplatno ažuriranje softvera.

INFINIDAT je lansirao program za garantovanje dostupnosti podataka korisnicima koji koriste Always On (Active / Active) rešenje. Korisnici mogu da koriste Always On garanciju, koja podrazumeva kompenzaciju prodavca u slučaju problema sa pristupom podacima.

Nedostupnost podataka – Krajnji korisnik zbog okolnosti za koje ni na koji način nije odgovoran ne može da pristupi i iskoristi zaštićene skladištene podatke u bar jednom od InfiniBox klastera u Always On sistemu, a ta nedostupnost nije zakazana i traje više od 30 sekundi, a dešava se tokom perioda kada je Always On sistem pod plaćenim održavanjem.

Da bi naglasili i podržali našu posvećenost dostupnosti podataka za naše Krajnje korisnike, u slučaju da dođe do nedostupnosti podataka, INFINIDAT će obezbediti sledeće:

 

Model i opis nabavke

 

Sredstvo za pogođeno rešenje

Rok za podnošenje zahteva za naknadu

“InfiniBox FLX”: Plaćanje prema korišćenju periodično na kutiji obezbeđenoj od strane INFINIDAT-a

“InfiniBox FLX”: Plaćanje prema korišćenju periodično na kutiji obezbeđenoj od strane INFINIDAT-a

Pre sledećeg ciklusa naplate

COD: Dodavanje dodatnog kapaciteta unapred kupljenoj kutiji

Kredit za dodatni kapacitet je ekvivalentan 50% zaštićenih skladištenih podataka u trenutku nedostupnosti podataka, ili kredit za produženje održavanja i servisiranja INFINIDAT-a tokom perioda od šest (6) meseci, do vrednosti od 50.000 US dolara

U roku od mesec dana od nedostupnosti podataka

Fully Acquired Always On System (“CapEx”): U potpunosti plaćeno za čitav dostupan kapacitet

Budući popust od 10% na kupovinu bilo kog INFINIDAT proizvoda, ili kredit za produženje naknada za održavanje i servisiranje INFINIDAT-a tokom perioda od šest (6) meseci, do vrednosti od 50.000 US dolara

U roku od godinu dana od nedostupnosti podataka

Detalje o Always On Guarantee programu možete da nađete na INFINIDAT sajtu

Za više informacija kontaktirajte: vad@asbis.rs

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.