Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Klinknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 23, 2020
Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima
Mart 20, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Mart 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnosti aplikacije i podataka u ...
Mart 16, 2020
2. generacijia AMD EPYC porodice procesora je bogatija za dva nova člana
Mart 11, 2020
Optimizovana za razmeštanje velikog obima i najviše performanse, nova MegaDC ...
Mart 10, 2020
Najfleksibilniji i najskalabilniji 100/200 / 400GbE 12,8 Tbps switch na svetu ...
Februar 25, 2020
Sa preko 100 sistema koji podržavaju sve nove procesore koji donose više ...
Februar 19, 2020
Kompletirajte misije, skupljajte bodove i sve to zamenite za prigodne nagrade. ...
Februar 18, 2020
SonicWall izdao svoj Cyber Threat Report za 2020. godinu
Infortrend povećava performanse skladištenja sa sistemima nove generacije i 32G FC / 25GbE povezivanjem

Septembar 10, 2019

Infortrend

Infortrend povećava performanse skladištenja sa sistemima nove generacije i 32G FC / 25GbE povezivanjem

Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih generacija objedinjenih sistema za skladištenje, EonStor GS Gen2, EonStor GSa Gen2, zajedno sa dostupnošću 32G FC i 25GbE povezivanja.

Novu generaciju odlikuje odličan CP odnos podržavajući Intelovu naprednu CPU platformu za postizanje većeg protoka, memorijskog kapaciteta i performansi po jezgru. U poređenju sa Gen1, EonStor GS / GSa Gen2 može poboljšati performanse do 80%, čineći ga sposobnim da ispuni zahteve današnjih poslovnih podataka kao što su data centar, HPC i cloud computing. Uvođenje 32G FC i 25GbE matičnih ploča dodatno omogućava poslovnim kupcima da lako pređu na nove standarde mreže za ubrzavanje pristupa podacima.

Porodica EonStor GS Gen2 i EonStor GSa Gen2 su rešenja visoke dostupnosti koja integrišu SAN, NAS i skladištenje objekata, kao i Cloud Gateway funkcije koje nude moćno hibridno okruženje. Pored toga, GSa je fleš memorija dizajnirana za isporuku optimalnih SSD performansi sa malom latencijom. Gen2 sistem je idealan za zajedničke NAS i SAN infrastrukture i aplikacije, kao što su baza podataka, virtualizacija, uređivanje video zapisa, deljenje datoteka i integracija podataka u oblaku.

Kako se količina podataka i složenost IT-a povećavaju, potrebna je veća sposobnost računanja u svim tačkama procesa rukovanja opterećenjem. U svetlu toga, Infortrend usvaja najnoviji Intelov procesor Xeon za Gen2, uključujući četvorojezgarni GS / GSa 3000 Gen2 i 8-jezgarni GS / GSa 4000 Gen2. Poboljšanja uključuju dupli kapacitet memorije i četiri 10GbE porta. U pogledu performansi, Gen2 dostiže brzinu za čitanje / pisanje do 10.000 / 5.500 MB / s i na taj način donosi brže vreme odgovora, bez obzira da li se radi o veb transakciji, onlajn formularima ili virtuelnoj mašini.

Uvođenje 32G FC i 25GbE host povezivanja donosi više od dvostruke propusne širine kroz jednu traku, čineći skladišnu infrastrukturu skalabilnijom, fleksibilnijom u raspoređivanju i veći broj prostora. Što je još važnije, nazad je kompatibilan sa starim standardom, a spreman je i za buduću 100G infrastrukturu. EonStor GS / GSa Gen2 nudi modulirane 32G FC i 25GbE matične ploče. Korporativni kupci mogu izabrati šta više odgovara njihovim aplikacijama i nadograditi se na novi mrežni standard pomoću ovih isplativih rešenja jednostavnih za implementaciju.

„Ključna prednost Gen2 je to što kupci mogu uživati u boljim performansama i budućoj otpornoj skladišnoj infrastrukturi, a sve to sa nižim troškovima. Lansiranje sistema za skladištenje nove generacije pokazuje našu ambiciju u stvaranju puta preduzećima da ostvare profit od inovacija “, rekao je Thomas Kao, Senior Director za planiranje proizvoda.

Za više informacija o dostupnosti Infortrend storage uređaja, kontaktirajte nas na: vad@asbis.rs

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.