Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Intel Optane tehnologija i Intel QLC NAND tehnologija zajedno na jednom drajvu

April 11, 2019

INTEL, OPTANE, Memory

Intel Optane tehnologija i Intel QLC NAND tehnologija zajedno na jednom drajvu

Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena kombinacija Intel Optane tehnologije i Intel QLC 3D NAND

Šta je novo: Intel otkriva detalje o Intel® Optane™ memoriji H10 sa skladišnim diskom (SSD) – inovativnom uređaju koji kombinuje superiornu reakciju Intel Optane tehnologije sa skladišnim kapacitetom Intel® Quad Level Cell (QLC) 3D NAND tehnologije u jednom faktoru oblika M.2 koji štedi prostor.

„Intel Optane memorija H10 sa skladištenjem na čvrstom disku karakteriše jedinstvena kombinacija Intel Optane tehnologije i Intel QLC 3D NAND – ilustrujući naš disruptivni pristup memoriji i skladištenju koji oslobađa punu snagu platformi povezanih sa Intelom na način koji niko drugi ne može pružiti.“ – Rob Crooke, viši potpredsednik kompanije Intel i generalni direktor grupe Non-Volatile Memory Solutions.

Zašto je to važno: Kombinujući Intel Optane tehnologiju sa Intel QLC 3D NAND tehnologijom na jednom M.2 modulu omogućava Intel Optane memoriji proširenje na tanke i lake notebook računare i neke radnim prostorom ograničene faktore oblika desktopa – kao što su all-in-one PC-jevi i mini PC-jevi. Novi proizvod nudi i viši nivo performansi koji danas ne dostižu tradicionalni Triple Level Cell (TLC) 3D NAND SSD-ovi i eliminiše potrebu za sekundarnim skladišnim prostorom.

Kako je ovo drugačije: Intelovo liderstvo u računarskoj infrastrukturi i dizajnu dozvoljavaju kompaniji da iskoristi vrednost platforme u celini (softver, čipset, procesor, memorija i skladišni prostor) i da tu vrednost isporuči kupcima. Kombinacija velikog ubrzanja i velikog skladišnog kapaciteta SSD-a na jednom drajvu će koristiti svakodnevnim korisnicima računara, bez obzira da li koriste svoje sisteme da stvaraju, igraju ili rade. U poređenju sa samostalnim TLC 3D NAND SSD sistemom, Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku omogućava i brži pristup često korišćenim aplikacijama i fajlovima i bolji odziv kad je aktivan u pozadini. Osma generacija Intel® Core™ U-serije mobilnih platformi sa Intel Optane memorijom H10 sa skladištem na čvrstom disku, dolazi preko glavnih OEM-ova od ovog kvartala. Sa ovim platformama svakodnevni korisnici moći će da:

    • Pokreću dokumente do 2 puta brže tokom multitaskinga
    • Pokreću igre 60% brže tokom multitaskinga
    • Otvaraju medijske fajlove do 90% brže tokom multitaskinga

SSD-ovi sa Intel Optane memorijom su najbrži u poređenju sa NAND SSD-ovima u većini slučajeva korišćenja od strane više klijenata. Intel bazirane platforme sa Intel Optane memorijom prilagođavaju se svakodnevnim računarskim aktivnostima da bi optimizovale performanse za najčešće zadatke i često korišćene aplikacije korisnika. Sa ponudom do 1TB ukupnog skladišnog prostora, Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku će imati kapacitet koji je korisnicima potreban za njihove aplikacije i fajlove danas – kao i u budućnosti. Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku dolazi sa sledećim kapacitetima, 16GB (Intel Optane memorija) + 256GB (skladišni prostor); 32GB (Intel Optane memorija) + 512GB (skladišni prostor); I 32GB (Intel Optane memorija) + 1TB (skladišni prostor).

Kad/Gde možete da je nabavite: Pored prvih sistema koji će biti dostupni preko OEM-ova (uključujući Dell*, HP*, ASUS*, Acer* i druge), takođe će biti dostupna na policama u Best Buy* i Costco* prodavnicama.

Posetite stranicu o proizvodu Intel Optane memorija za vise informacija.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.