Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jul 20, 2020
UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM ...
Jul 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada ranije uz nove Ryzen™ 3000XT ...
Jun 01, 2020
Bang & Olufsen, danski luksuzni audio brend, je objavio izlazak druge ...
Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
Logitech G predstavlja novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš

April 21, 2020

LOGITECH

Logitech G predstavlja novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš

Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming performanse po pristupačnoj ceni. Klasični dizajn optimizovan za raznovrsnost, performanse i komfor.

 

Logitech G

Proverite dostupnost sa vašim komercijalistom

Logitech G, brend kompanije Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), vodeći inovator u igračkim tehnologijama i opremi, predstavio je Logitech® G102 LIGHTSYNC gejming miš, koji pruža vrhunske gejming performanse, svestranost i klasičan dizajn a po pristupačnoj ceni.

Opis proizvoda

Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš ima klasičan i "time-tested" dizajn sa 6 tastera, koji se može koristiti kako je unapred podešen  ili u potpunosti konfigurisati za pojednostavljivanje i prilagođavanje radnji u igri. Novi igrački miš uključuje senzor visoke preciznosti sa podesivim DPI do 8000 DPI, pružajući maksimalnu tačnost, brzinu praćenja i konzistenciju.

G102 LIGHTSYNC RGB svetlo uključuje paletu od preko 16,8 miliona boja i različite nivoe osvetljenosti, koji pružaju mogućnost prikaza svetlosnog efekta duginih boja - "rainbow".

Ključne karakteristike

  • Priuštive gejming performanse: "Time-tested" dizajn sa 6 programabilnih tastera pomoću Logitech G HUB softvera. Gejming miš komunicira sa do 1.000 izveštaja u sekundi - osam puta brže od standardnih miševa - tako da kada se miš pomera ili klikne, reakcija na ekranu je gotovo trenutna. Napredno zatezanje tastera dodatno oplemenjuje doživljaj, držeći tako levi i desni taster miša unapred pripremljenim za klik, kao i pružajući izvanredan osećaj pritiska na taster, vrhunski odziv i konzistenciju.
  • LIGHTSYNC RGB svetlo: Prilagodljivi LIGHTSYNC RGB sa svetlosnim efektom duginih boja i sa paletom od približno 16,8 miliona boja. Osvetljenje, komande i makroi igara su prilagodljivi preko Logitech G HUB softvera (potrebno je preuzeti sa zvanične veb stranice).
  • Gejming 8,000 DPI senzor: 8,000 DPI senzor sa podesivim DPI, od 200 pa do 8000 DPI, pruža odličnu preciznost i konzistenciju.

Miš za igranje komunicira sa do 1.000 izveštaja u sekundi - osam puta brže od standardnih miševa - tako da kada se miš pomera ili klikne, reakcija na ekranu je gotovo trenutna. Zatezanje metalnih opružnih tastera dodatno poboljšava doživljaj držeći levi i desni taster miša pripremljenim za klik, pružajući izvanredan osećaj klika, odziv i konzistenciju.

Da bi igrači maksimalno iskoristili brzinu ovog miša, G102 LIGHTSYNC se može programirati pomoću Logitech G HUB softvera. Zahvaljujući čistom i modernom interfejsu, napredni softver za igre omogućava igračima da brzo personalizuju i prilagode komande za svako dugme na mišu.

Očekuje se da će Logitech G102 LIGHTSYNC bežični gejming miš biti dostupan za prodaju u maju 2020. godine, i to u crnoj i beloj varijanti.

Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš


O Logitech G

Logitech G, brend Logitech International, svetski je lider u opremi za igre na računaru i igračkih konzoli. Logitech G pruža igračima svih nivoa vodeće uređaje u industriji: tastature, miševe, slušalice, tastature za miš i simulacione proizvode kao što su volani i džojstici - a što je moguće zahvaljujući inovativnom dizajnu, naprednim tehnologijama i dubokoj strasti za gejmingom. Osnovan je 1981. godine, sa sedištem u Lozani, Švajcarska.

Logitech International je švajcarsko javno preduzeće kotirano na SIX švajcarskoj berzi (LOGN) i na NASDAQ Global Select Market-u (LOGI). Pronađite Logitech G na 
logitechG.com, company blog ili @LogitechG.

Logitech i druge Logitech marke su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znakovi kompanije Logitech Europe S.A i / ili njenih filijala u SAD-u i drugim zemljama. Svi ostali zaštitni znaci vlasništvo su njihovih predstavnika. Za više informacija o Logitech-u i Logitech proizvodima posetite veb lokaciju kompanije na logitech.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.