Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Prestigio prosiruje MultiPad Tablet PC porodicu

Jul 22, 2011

Prestigio, Tablet PC

Prestigio prosiruje MultiPad Tablet PC porodicu

Prestigio proširuje MultiPad 5 seriju novim modelom sa capacitive ekranom osetljivim na dodir: Prestigio MultiPad PMP5080B.

Limassol. Prestigio, dinamični internacionalni vendor state-of-the-art IT i CE proizvoda za potrošače koji vode računa o stilu, proširuje Prestigio MultiPad 5 seriju novim modelom koji poseduje capacitive touchscreen: Prestigio MultiPad PMP5080B.

Novi Prestigio Tablet PC, treći model u seriji 5 MultiPad uređaja pokreće Google operativni sistem Android 2.3 Gingerbread. Update jee moguć preuzeti i instalirati vrlo lako uz pomoć opcije: over the air (OTA).

Model je elegantniji i brži od prethodnih modela serije 5, a poseduje brz i moćan 1GHz ARM Cortex-A8 i opremljen je sa 3D grafikom OpenGL 2.0 za nesmetan rad multimedija fajlova i nezaboravno gejming iskustvo.

Za multimedije i brojne aplikacije, Prestigio MultiPad PMP5080B poseduje 4GB internu memoriju i zaseban slot za micro SD kartice kojima se kapacitet proširuje do 32GB. Model poseduje i integrisan WiFi sa brzinom od 802.11 b/g/n, prednju 2 MPx web kameru, HDMI output i G-senzor. Za najbolje performance na internetu,  PMP5080B podržava Adobe Flash 10.1.

Za razliku od postojećih modela serije 5 novi Prestigio MultiPad PMP5080B poseduje 8 inčni capacitive multi-touch ekran sa najboljim 4:3 odnosom, najbolji racio aspect dozvoljava praktičnu i prilagodljivu upotrebu: čitanje, gledanej fotografija, pregled internet stranica, igranje igrica i upotreba aplikacija.

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu, Prestigio MultiPad PMP5080B izgleda neverovatno u vašim rukama. Vrlo je lagan, što je iznenađujuće s obzirom na poboljšanu i dugotrajniju bateriju sa  5,400mAh.

Zajedno sa uređajem, korisnici dobijaju mnoštvo već instaliranog softvera: popularne aplikacije kao što su: YouTube, Facebook, Twitter, Gallery, Maps itd, kao i igrice koje morate imati (Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire, Classic Chess). Pored ovoga, PMP5080B dolazi sa Office Suite Pro instaliranim koji je kompatibilan sa fajlovima sa Microsoft Office 2003/2007 i 2010.

Nove modele karakteriše jedinstven “launcher concept”  Prestigio. Dobro poznat iz drugih modela serije 7 i 5, ovaj intuitivni koncept čini upotrebu Prestigio MultiPad praktičom i vrlo jednostavnom. Kompletan “desktop” sastoji se od 4 dela. U gornjem delu nalaze se brojne ikone, koje su grupisane u kategorije “LIFE”, “BUSINESS” i “ENTERTAINMENT”.

 

Jednostavnim klikom na ikonu, otvara se prozor u donjem delu ekrana koji vam daje direktan pristup svim aplikacijama koje pripadaju ovoj temi. Primer, klik na “Games” u ENTERTAINMENT kategoriji će otvoriti prozor sa instairanim igricama. Ispod ikone, nalazi se widget napravljen od strane Prestigio, koji poseduje informacije o vremenu na lokaciji po izboru, RSS news i sat sa više funkcija poput alarma, štoperice itd. Pored ovoga, u gornjem levom i desnom uglu nalaze se direktni linkovi za Prestigio MultiPad guide i Appslib, prodajno mesto za preko  30,000 aplikacija za  Android™ uređaje.

O Prestigio

Prestigio brend nudi ekskluzivnu kombinaciju elegancije, sofisticiranosti, visokog kvaliteta proizvoda, napredne tehnologije i state-of-the-art dizajna u preko 70 zemalja. Prestigio ima za cilj da pruži bolji kvalitet života uz pristupačne luksuzne proizvode za one koji uživaju u savremenom načinu života. Portfolio obuhvata različite kolekcije sa Tablet računarima, GPS navigatorima, Nettop računarima, mobilnim uređajima za skladištenje podataka, eBook čitače, notebook torbe itd. Brend je posvećen obezbeđivanju inovativnih i pouzdanih proizvoda kako bi zadovoljo rastuću potražnju za modernim IT proizvodima i potrošačke elektronike. Slobodno kontaktirajte marketing@prestigio.com za bilo kakva pitanja koja imate ili posetite www.prestigio.com . Master distributer Prestigio proizvoda je ASBISc Enterprise Plc.

Više sličnih vesti:

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.