Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Seagate i Samsung su najavili zajednički sporazum o razvuju controller tehnologije za Enterprise SSD uredjaje.

Avgust 18, 2010

Seagate i Samsung su najavili zajednički sporazum o razvuju controller tehnologije za Enterprise SSD uredjaje.

Seagate Technology plc i Samsung Electronics Co., Ltd.objavili su ulazak u zajednički razvoj i licencni ugovor.

KUPITE ONLINE

 

Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), svetski lider u oblasti hard diskova i rešenja za čuvanje i prenos podataka, i Samsung Electronics Co., Ltd., svetski lider u naprednoj memorijskoj tehnologiji, danas su objavili ulazak u zajednički razvoj i licencni ugovor.

U okviru ugovora, dve kompanije će zajedno razvijati controller tehnologije za solid state uređaje ("SSD")  kako bi dostigli visok nivo performansi, pouzdanosti i izdržljivosti koje zahtevaju smeštajne aplikacije.

Zajednički razvoj se zasniva na postojećim SSD komugćnostima svake kompanije, a kombinovanjem Seagate vođstva u okviru semštajne tehnologije sa Samsung tehnologijom za flash memorije specifičnu za 30 nanometer-class MLC NAND. Zajednički razvijen kontroler će se koristiti u klasi Seagate Seagate enterprise SSD uređaja.

"Seagate je odavno prepoznao da solid state tehnologija ima značajnu ulogu u  sveobuhvatnim rešenjima koje će industrija za smeštaj isporučiti danas i u budućnosti, posebno na  enterprise tržištu," rekao je Steve Luczo, Seagate chairman, president and CEO. "Današnji ugovor sa Samsungom će pomoći da enterprise smeštajnom tržištu donesemo ubedljiv set SSD inovacija, sa prednostima koje se kreću od poboljšanih performansi, izdržljivosti i pouzdanosti do poboljšanja u pogledu troškova i kapaciteta. Sve u svemu, ovaj sporazum sa Samsungom učvršćuje našu SSD strategiju, i dobro pozicionira Seagate kako globalna tražnja za smeštajem nastavlja svoj put rasta ."

"Zadovoljstvo nam je što radimo na zajedničkom razvoju visokih performansi SSD kontrolera sa Seagate-om za enterprise storage tržište," rekao je Dr. Changhyun Kim, senior vice president and Samsung Fellow, Memory product planning & application engineering, Semiconductor Business, Samsung Electronics. "Naža zelena memorijska rešenja dizajnirana su da omoguće više energetski efikasnih serverskih aplikacija, koje se očekuju da narastu do nivoa upotrebe  NAND-based SSD storage u enterprise aplikacijama."


O Seagate

Seagate je svetski lider u oblasti hard diskova i rešenja za smeštaj. Više na www.seagate.com.

O Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd.je globalni lidaer u proizvodnji poluprovodnika, telekomunikacijama, digitalnim medijima i digitalnim tehnologijama sa ostvarenom prodajom u 2009. od   US$116.8 biliona. Zapošljava približno 188,000 ljudi u 185 kancelarija u 65 zemalja sveta, i sastoji se od osam nezavihnih operativnih poslovnih jedinica: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Prepoznat je kao jedan od globalnih brendova koji najbrže raste, a Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TV-LCDs. Za više infomracija posetite www.samsung.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.