Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
ASBIS od sada nudi kompletni Supermicro® portfolio proizvoda

ASBIS od sada nudi kompletni Supermicro® portfolio proizvoda

Supermicro (NASDAQ: SMCI) prednjači u inovativnim rešenjima na polju servera visokih performansi i efikasnosti. Takođe je lider u proizvodnji uređaja za skladištenje podataka, mrežnih uređaja, kao i uređaja za upravljanje kompletnim rešenjima, vodeći dobavljač naprednih IT/hiper konvergibilnih rešenja za data centre "Building Block Solutions"®, Cloud, Enterprise, Hadoop/Big Data, HPC i Embedded sistema u svetu.

Supermicro Portfolio

BUY ONLINE

Supermicro proizvodi

Kompanija Supermicro je posvećena zaštiti životne sredine kroz inicijativu “We Keep IT Green” i pruža korisnicima rešenja koja su visoko energetski efikasna i čuvaju životnu sredinu. 

Njihovo napredno rešenje koje nosi naziv Server Building Block Solutions® nudi veliki niz komponenti za projektovanje sistema koji su energetski efikasni, optimizovane za aplikacije i infrastrutura je visoko konvergentna.

Inovacije u arhitekturi uključuju Twin, FatTwin™, TwinPro™, Ultra, MicroCloud, MicroBlade, SuperBlade®, Simply Double, Double-Sided Storage®, Battery Backup Power (BBP®) module i WIO/UIO. U listi proizvoda se nalaze serveri, blade proizvodi, GPU sistemi, radne stanice, matične ploče, kućišta, napajanja, storidži, mrežni uređaji, softver za upravljanje serverima i SuperRack® ormani i dodatna oprema. Svi pobrojani proizvodi zajedno donose vrhunske performanse i vrednost korisniku.

Zašto Supermicro?

 • Uređaji prednjače u novim i naprednim tehnologijama
 • Aplikativno usmeren i optimizovan dizajn
 • Najveći raspon Server/Storage proizvoda (uključujući High-end ponude)
 • Jedinstvena nomenklatura modela – ubrzana ugradnja, podrška i servis svuda u svetu
 • End-to-End Server, Storage i Networking - kompletna integrisana rešenja za Cloud, Softverski definisanu  infrastrukturu i obradu velike količine podataka, kao i uređaja za skladištenje podataka i mrežnih uređaja.
 • Kompletno projektno rešenje za rack ormane
 • Najbolji odnos cena/performanse
 • Dostupan je veliki broj proizvoda
 • Visoke performase i kvalitet
 • Visoka gustina zasebnih servera koji staju u pojedinačne rack-ove
 • Široke mogućnosti kombinacija u zavisnosti od želja i potrebe korisnika

Sledi kompletna paleta Supermicro proizvoda izuzetnih performansi i efikasnosti po konkurentnoj ceni:

SuperServer®

 

Najobimnija linija stonih servera i onih koji su optimizovani za rack ormane, projektovanih sa puno opcija uz najbolji odnos cena i performansi.

Download product brochure 

 

SuperStorage

Kompletna paleta uređaja za skadištenje podataka sa visokim performansama i kapacitetom,  uz visoku efikasnost, podršku za NVMe i potpuno redudantnu arhitekturu.

Super
Workstations®

Serverske radne stanice optimizovane za multimediju i zabavu, inženjering, istraživanje i razvoj. Projektovane su tako da donesu najbolje rezultate bez postavljanja kompromisa po pitanju performansi.

Download product brochure 
 

Twin™ Solutions

Veliki broj servera unutar kućišta, visokih performasi i velika dotupnost “node” servera optimizovanih za HPC, Data Centre, Cloud i zahtevne korisničke aplikacije. Ova paleta servera je dostupna u raznim formatima kako bi se zadovoljile razne potrebe korisnika.

UltraServer

Linija proizvoda UltraServer je projektovana za performanse, fleksibilnost, skalabilnost i nesmetani servis da bi odgovorila najvišim zahtevima u poslovnim aplikacijama u velikim sistemima.

WIO Servers

Uključuje široku ponudu izlaznih/ulaznih (I/O) opcija za uređaje za skadištenje podataka i mrežne uređaje po pitanju aplikacija "General Purpose" i "Network and Security Appliance", po veoma konkurentnim cenama.

MP Servers

Višeprocesorski server sistemi projektovani za najzahtevnije korisnike koji koriste aplikacije čiji je rad od kritične važnosti za napredne analitičke sisteme, velike baze podataka i virtuelizaciju.

Download product brochure

MicroCloud

Do 24 servera u kompaktnom 3U kućištu po konkurentnoj ceni. Obezbeđene su visoke performanse, veliki broj servera unutar kućišta i efikasnost prema aplikacijama kao što su Web Hosting, CDN i Social Networking.


Download product brochure

MicroBlade™

U ponudi  je najveća  gustina u rack kućištima veličine 6U ili 3U. Ova paleta je optimizovona za najzahtevnije korisnike, HPC i aplikacije u Data centrima.

Download product brochure

 

SuperBlade®

Ovi serveri nude visoku gustinu ugradnje i malu potrošnju električne enrgije za aplikacije koje zahtevaju najveće performanse. SuperBlade sistemi su dostupni sa GPU i NVMe  podrškom kako bi zadovoljili najšire zahteve.


Download product brochure

SuperRack®

Zahvaljujući modularinom rešenju Supermicro Building Block Solutions®, SuperRack konfiguracije obezbeđuju pogodan, fleksibilan, pouzdan, prilagodljiv i kompatibilan sistem koji odgovara najzahtevnijim korisnicima u industriji..

Download product brochure 

 

Motherboards

Široka paleta x86 serverskih matičnih ploča visokih performansi, je dostupna po konkurentnim cenama. Ove ploče podržavaju poslednju generaciju procesora, memorije i dodatnih kontrolera.

Download product brochure

GPU/ Xeon Phi™ Solutions

Supermicro nudi najviši kvalitet GPU/ Intel Xeon Phi™ rešenja, optimizovana za aplikacije sa velikim obimima proračuna u inženjerstvu, naučnim i istraživačkim poslovima. Korišćenjem ovih rešenja se ostvaruje dramatično povećanje performnsi.

Download product brochure

Networking
Solutions

U ponudi je najnovija tehnologija sa odličnim balansom cena za mrežne svičeve pod nazivom “Top of Rack”. Kako za tradicionalne modele koji imaju hardver i softver u kompletnom rešenju tako i za modele kod kojih je isključivo reč o hardverskom rešenju svičeva koji su sposobni da budu konfigurisani pomoću nekog od posebnih softvera za upravljnje, netvorking je tako projektovan da zadovoljava specifične zahteve raznih korisnika.

Download product brochure

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.