Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 21, 2019
Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju ...
Canyon Graffiti torbe

Septembar 22, 2010

Canyon Graffiti torbe

www.itsvet.com - Nova serija Canyon periferija nosi naziv Graffiti, a do nas su stigle KickFlip torbe. U ponudi postoje četiri modela, od kojih smo tri videli i uživo

  

KUPITE ONLINE

  •  Canyon Graffiti KickFlip torbeBuy online at ASBIS B2B e-Shop

 

 

Test: www.itsvet.com - Canyon Graffiti KickFlip torbe

Nova serija Canyon periferija nosi naziv Graffiti, a do nas su stigle KickFlip torbe. U ponudi postoje četiri modela, od kojih smo tri videli i uživo. Ukratko, odličnog su kvaliteta izrade, vrlo funkcionalno organizovane unutrašnjosti. Očekujemo i da cena bude odlična, kao što je to do sada slučaj sa proizvodima ove kompanije. Kompanija Canyon je predstavila novu Graffiti Limited Edition liniju periferija koje su namenjene mlađim korisnicima. U ponudi su miševi, Web kamere, slušalice i Headsetovi. Mi smo premijerno dobili KickFlip torbe, tri od četiri modela koja će biti dostupna na tržištu. Dizajn ovih periferija će biti veoma prepoznatljiv, u skladu sa imenom cele serije, i to je glavni razlog zašto verujemo da je mlađa populacija glavna ciljna grupa. Canyon proizvodi su uvek interesantnog dizajna koji prati i dosta dobar kvalitet izrade, odlična funkcionalnost i na kraju prilično povoljna cena koja je i glavni razlog zašto je Canyon tako brzo postao prepoznatljivo ime. Interesantno je da se uz torbe dobijaju i vrlo atraktivni metalni privesci za ključeve.

Ključne karakteristike

  • Veoma atraktivan dizajn
  • Odličan kvalitet izrade

Rezime

Ove torbe predstavljaju pravo osveženje na tržištu i konačno će uneti malo živosti u aktuelnu ponudu. Baš kao što smo i pretpostavili, Canyon je napravio odličan potez ciljajući na mlađu publiku koja sigurno neće birati torbu među klasičnim crnim modelima. Kvalitet izrade je iznad proseka i torbe zaslužuju pohvalu za ovo. Unutrašnjost je dobro organizovana i ima dovoljno prostora za sve bitne dodatke uz laptop, i samo čekamo da vidimo cenu da bi mogli dati i konačnu ocenu, međutim, ne sumnjamo da će kao i do sada Canyon imati veoma konkurentne cene.

Kompletan test

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.