Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
April 04, 2019
Razvijajući se na liderstvu Intel® Xeon® platforme više od 20 godina, Intel ...
Mart 19, 2019
Seagate obezbeđuje pouzdana rešenja za skladištenje u svim segmentima gde ...
Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
Canyon URBAN ART konkurs je zvanicno počeo!

Februar 15, 2010

Canyon URBAN ART konkurs je zvanicno počeo!

Prvi URBAN ART konkurs koji organizuje Canyon pokrenut je u ponedeljak, 15. februara 2010. godine

 

GORINCHEM, Holandija – Prvi medjunarodni URBAN ART konkurs koji organizuje Canyon zvanicno je pokrenut u ponedeljak, 15. februara 2010. godine. Ucesnici mogu predati svoje radove na internet stranici  http://urban-art.canyon-tech.com/, i dobiti sansu da osvoje vredne nagrade kao sto su iPod Touch, Sony Playstation 3, Bamboo Pen i Touch tablet, i mnoge druge! Da biste nas inspirisali, potrebno je da dizajn bude dinamican, kreativan i osvezavajuci i inspirisan elementima urbanog nacina zivota: muzika, street art, grafiti, oblakoderi, bilbordi, moda, automobili, arkadne igre i/ili nocni zivot.

Otvorene su dve kategorije za ucesnike:

  • Digitalni dizajn: Podrazumeva graficki dizajn kao i bilo koji umetnicki rad napravljen putem kompjuterskog programa kao sto je Adobe Photoshop ili Illustrator.
     
  • Crtezi i slike: Sve je dozvoljeno: olovka, grafiti, markeri, skice, sprej sve dok je tehnika primenljiva na papir, karton ili platno.

Radove ce ocenjivati Canyon Corporate tim kao i internacionalni panel urban art eksperata. Sa zadovoljstvom predstavljamo sledece clanove zirija:


brenna
Zanimanje: Blog editor i umetnik
Gde: Nemacka
O: Brenna je urednik URBANARTCORE.EU, jednog od vodecih blogova posvecenih urbanoj umetnosti, grafitrima, street artu i urbanoj kulturi.  Brenna objavljuje “internacionalne vesti o urbanim aktivnostima, umetnosti, dizajnu, fotografiji i mnogo drugih osvezavajucih stvari iz metropola sirom sveta.” Brenna blog je odlican izvor informacija o umetnicima, izlozbama, filmovima, fotografijama itd – a sve je posveceno Urban Art-u. Otkrite sve o Urban Art-u na http://www.urbanartcore.eu/!


Lora Bananca
Zanimanje: Umetnik
Gde:  UK
O: Lorina umetnost je divna i kreativna. Ona ilustruje socijalna pitanja na lep ali mocan nacin. Kombinuje vodene boje, crteze i digitalne ilustracije, sa grafitima, sarama,  i dr. Uzivajte u njenim radovima na  http://www.bananca.co.uk/home.html http://www.bananca.co.uk/home.html!


ryan seslow
Zanimanje: Umetnik i profesor
Gde: USA
O: “Ryan Seslow je multidisciplinarni umetnik koji zivi i radi u New Yorku. Njegovi radovi su kako nacionalni tako i internacionalni. Profesor je fine umetnosti i predaje na cetiri koledza u NY oblasti. ” Seslow pise i  blog, gde mozete pronaci clanke i eseje, How To’s, i korisne informacije o njegovim izlozbama i projektima. Posetite http://www.flickr.com/photos/rmsmovement.

 

Posetite sajt URBAN ART takmicenja danas da biste se informisali o uslovima konkursa: http://urban-art.canyon-tech.com/.

Slobodno nas kontaktirajte  contests@canyon-tech.com ukoliko imate dodatnih pitanja

Srecno svim ucesnicima!

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.